University of Applied Sciences Würzburg-Schweinfurt

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Ca universitate de stat, FHWS Oferte de grade fiind recunoscut peste tot în lume. FHWS oferă o gamă largă de programe de practici orientate spre și de studiu orientate spre viitor, cu mai mult de 30 de cursuri de studii la zece facultăți și cinci institute de cercetare. Aproape 9.000 de studenți sunt înscriși în facultățile la cele două locații din Würzburg și Schweinfurt, care sunt mai puțin de 40 km în afară și situat în sudul Germaniei.

Studiind la FHWS se caracterizează prin grupuri de studiu mici si un student / profesor-raport scăzut. Printr-o pondere mare de lucrări de seminar elevii să învețe să lucreze! Independent. În plus, munca de proiect promoveaza-lucru în echipă abilitățile studenților. Aproape 230 de profesori cu experiență profesională solidă din industrie și afaceri oferi educație științifică cu relevanță deosebită pentru aplicarea și practică. Cursurile au loc în săli de curs moderne și laboratoare dotate cu tehnologia inovatoare și de stat a aparatelor de artă. Universitatea colaborează strâns cu întreprinderile regionale și trans-regionale. Studenții beneficiază de această colaborare stransa cu posibilitatea de a face stagii și de posibilitatea de a scrie teza de licență lor într-una dintre aceste companii.

Mai mult decât atât, ei au sansa de a construi o rețea de cariera lor viitoare. FHWS excelează prin orientarea internațională: Pentru mai mult de 20 ani deja universitate salută studenți din peste 40 de țări. În toată lumea FHWS este asociat cu mai mult de 130 de universități. În cadrul strategiei sale de internaționalizare FHWS oferă vorbitor de limba engleză diplome de licență, începând cu semestrul de iarnă 2014/15. Toate cursurile de studii limba engleză sunt însoțite de cursuri de educație culturale și lingvistice astfel încât să asigure și să promoveze o mai bună integrare posibilă a tuturor studenților internaționali.

De ce FHWS? FHWS ofera cursuri de studii de șapte semestru de licență și programe de gemene. Prin urmare, puteți alege dintre limba engleză sau germană ca limbă de predare. Datorită gamei largi de industrii care operează în zona și colaborări între FHWS și partenerii industriali, elevii au posibilități bune pentru semestre practice și teze. Regiunea oferă, de asemenea, excelente oportunități de carieră.

State-of-the-art facilități aplicat științe

Laboratoare (Virtual Reality, Cube Creative, Logistica, Fabrica de planificare, Fabrica de optimizare, ergonomice, ERP-Systems) Aflați Fab (o companie real pentru formarea elevilor la locul de muncă) Caz unic studii cu partenerii nostri industriale regionale

Industrie Există numeroase companii multinationale din zona imediată, cum ar fi Fresenius, SKF, Shaeffler, ZF și Bosch Rexroth-. Acestea oferă multe oportunități pentru studenții noștri să facă proiecte, stagii și teze.

Locații

Würzburg

Address
Münzstraße 19
97070 Würzburg, Bavaria, Germania

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră