Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit în lumea mass-media

Cum sunt tipărite cărțile? Cum sunt arhivate și documentate informațiile? Ce înseamnă "comunicare"? Cum se creează lumea virtuală? Ce se întâmplă în spatele scenei în studiourile TV? Ce este important în designul ambalajelor și cum funcționează publicitatea? Elevii de la Hochschule der Medien se preocupă de aceste și de multe alte întrebări.

111634_ScreenShot2019-03-07at4.24.13PM.png

Începând cu data de 1 septembrie 2001, Hochschule der Medien a reunit know-how-ul combinat al fostei Universități de tipografie și mass-media, o instituție de învățământ cu o tradiție de peste 100 de ani, precum și Universitatea de Biblioteconomie și Informatică, a cărei istorie datează din 1942. Cu 16 programe de licență și 6 programe de masterat, un MBA cu fracțiune de normă și un program de doctorat, Hochschule der Medien acoperă un spectru larg de expertiză mediatică: de la presa scrisă la media electronică, de la mass-media și teoria media la producția mediatică, de la designul media la media.

111633_ScreenShot2019-03-07at4.24.25PM.png

La Hochschule der Medien , elevii învață în teatre moderne de lectură, precum și în ateliere și studiouri, la mașini de tipărire sau în spatele camerei foto. Excitarea unor proiecte practice în laboratoarele Universității sau în colaborare cu companiile partenere completează cunoștințele teoretice și metodele științifice de lucru. Inițial, universitatea avea două campusuri. Din 2014, universitatea este formată dintr-un campus central din Stuttgart Vaihingen, cu o nouă clădire a facultăților, care simbolizează "o lume a mass-mediei".

Programe predate în:
  • Engleză
  • Germană

Această școală oferă și:

Licenţă

Hochschule der Medien - University of Applied Sciences

Acest Bachelor of Engineering oferă educație tehnică în Germania, în timp ce elevii vor fi înarmați cu abilitățile profesionale, creative și intercultural necesare pentru ... [+]

Acest Bachelor of Engineering oferă educație tehnică în Germania, în timp ce elevii vor fi înarmați cu abilitățile profesionale, creative și intercultural necesare pentru a prospera acasă și în străinătate.

În Germania, Print Media Technologies este primul și singurul program internațional de licență în inginerie dedicat mass-media, care este predat în exclusivitate în limba engleză și destinat studenților din întreaga lume. Este un subiect unic care combină creativitatea, știința, tehnologia, studiile interculturale, managementul corporativ și limbile străine.

Absolvenții se bucură de locuri de muncă de înaltă calitate. Rata de plasare este de 100%. Programul este de a forma lideri educați și practicieni în problemele mass-media; care includ poziții de conducere tehnice, de conducere și de marketing din întreaga lume. Absolvenții lucrează în întreprinderi care se extind pe plan internațional. Programul este conceput cu fermitate pentru a promova competențele în ingineria media; în plus, studenții vor dezvolta abilități critice și de vorbire publică.... [-]

Germania Stuttgart
Octombrie 2019
Engleză
La zi
7 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Location address
Hochschule der Medien
Nobelstrasse 10

Stuttgart, Baden-Württemberg, 70569 DE