Hochschule der Medien - University of Applied Sciences

Introducere

Citește Descrierea Oficială

SMU

Bine ați venit în lumea Media

Cum sunt tipărite cărți? Cum sunt preluate informațiile arhivate și documentate? Ce înseamnă „comunicare“ înseamnă? Cum sunt create lumi virtuale? Ce se întâmplă în spatele scenei în studiourile de televiziune? Ceea ce este important în proiectarea ambalajelor și cum publicitatea funcționează de fapt? Studenții de la Stuttgart Media University sunt preocupați de aceste și multe alte întrebări.

De la 1 septembrie 2001, Universitatea din Stuttgart Media a reunit know-how-ul combinat al fostei Universitatea de imprimare și mass-media, o instituție de învățământ, cu peste 100 de ani de traditie, si Universitatea de biblioteconomie și Informare a cărui istorie ajunge înapoi la 1942. Cu 16 programe de licență de gradul și 6 programe de masterat, un part-time MBA, și un program de doctorat, Stuttgart Media University acoperă un spectru larg de expertiză mass-media: de la mass-media tipărite la mass-media electronice, de la mass-media și teoria mass-media pentru producția de mass-media, de la design media pentru a face media disponibile.

SMU

La Universitatea din Stuttgart Media, Elevii învață în amfiteatre moderne, precum și în ateliere și studiouri, la mașini de imprimat sau în spatele camerei. proiecte practice interesante în laboratoarele Universității sau în cooperare cu companiile partenere să completeze cunoștințele teoretice și metodele de lucru științifice. Inițial, universitatea a avut două campusses. Începând cu 2014, universitatea este format dintr-un campus central în Stuttgart Vaihingen cu o clădire nouă facultate, simbolizând „lumea o mass-media“.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Germană

Vedea Programe de Licență »

Programe

Această școală oferă și:

Licenţă

Licență de inginerie în tehnologii de imprimare mass-media

Campus Cu normă întreagă 7 semestre February 2019 Germania Stuttgart

Noul nostru de licență în inginerie este ferm axat pe tehnologii PRINT MEDIA și este proiectat pentru a produce lideri în cunoștință de cauză și practicieni cu privire la problemele mass-media; pentru a promova într-o competență limbă străină; și de a dota studenții cu tehnologie avansată mass-media, gândire critică și abilități de oratorie. [+]

Începe cariera internațională de imprimare

Oferim abilități de carieră gata în inginerie pentru studenții care sunt interesați în studierea într-un context internațional.

Noul nostru de licență în inginerie este ferm axat pe tehnologii PRINT MEDIA și este proiectat pentru a produce lideri în cunoștință de cauză și practicieni cu privire la problemele mass-media; pentru a promova într-o competență limbă străină; și de a dota studenții cu tehnologie avansată mass-media, gândire critică și abilități de oratorie.

Acest program de licență oferă o educație tehnică în Germania, în timp ce elevii vor fi înarmați cu aptitudinile profesionale, creative și trans-culturale necesare pentru a prospera acasă și în străinătate.... [-]


Contactează
Adresa locaţie
Hochschule der Medien
Nobelstrasse 10

Stuttgart, Baden-Württemberg, 70569 DE