International Business School

A school of Hochschule Fresenius

Introducere

Citește Descrierea Oficială

NTEBUS - International Business School , un FACILITATEA ÎNVĂȚĂMÂNTULUI SUPERIOR FRESENIU

Școala International Business School fost înființată în 2013 ca o filială internațională a Universității de Științe Aplicate Fresenius, devenind una dintre cele mai vechi și mai mari universități private de științe aplicate din Germania. Ca universitate recunoscută de stat, putem privi înapoi o tradiție de succes și academică de peste 165 de ani. În locațiile sale din Köln și Berlin, International Business School oferă programe universitare de licență și de masterat care se adresează în mod special provocărilor globale de afaceri și intercultural.

Cursurile noastre International Business Management (BA), Psihologie Internațională de Afaceri (BA) și Management Digital (MA) sunt ținute în limba engleză pentru a oferi studenților nu numai cu know-how-ul necesar, dar, de asemenea, cu competențele sociale ale unui cetățean internațional, „dota. Acestea includ, printre altele, aptitudini interculturale, promovate în special prin două semestre integrate în străinătate în Shanghai și New York în cele două programe de licență.

Cu cursuri mici de maxim 25 de studenți, International Business School garantează un sprijin optim pentru participanții la curs și îi motivează să interacționeze. În plus, majoritatea lectorilor noștri nu sunt doar activi în predare, ci și profesionali în domeniile lor respective. Pentru a face legătura dintre teorie și practică chiar mai bună, prelegeri invitate sunt incluse în mod regulat în evenimente. Personalul și lectorii acordă o importanță deosebită sprijinului individual și consultanței și sunt întotdeauna disponibili pentru întrebări legate de programele de studiu. Hochschule Fresenius oferă studenților servicii complete și oferte pentru îngrijire individuală. Programele noastre de studiu sunt recunoscute de stat și auditate de FIBAA. În plus, efectuăm evaluări de predare la fiecare semestru, pentru a asigura standardul de calitate al predării.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea BA-uri » Vedea MA-uri » Vedea Masterate »

Programe

Această școală oferă și:

BA

Licențiat în Managementul Afacerilor Internaționale

Campus Cu normă întreagă 6 semestre March 2019 Germania Cologne Berlin Munich + 2 mai mult

Programul de studii de Management International Business permite studenților să dobândească cunoștințe în domeniul economiei și de management al afacerilor, cu un accent la nivel mondial. Acesta își propune să pregătească viitori absolvenți pentru ocuparea forței de muncă în companiile care operează la nivel internațional în Germania sau în străinătate. [+]

În programul de studiu International Business Management de licență (BA), elevii dobândesc cunoștințe fundamentale și competențe în domeniul economic și de management al afacerilor, cu un accent la nivel mondial. Cu două semestre integrate în străinătate, în New York, Shanghai sau Sydney, programul pregătește absolvenți de viitor pentru locuri de muncă în companii internaționale care operează în întreaga lume. Absolvenții programului de licență va găsi o gamă largă de domenii în care se pot aplica expertiza lor de afaceri și abilități în viața profesională. Cursurile sunt predate în limba engleză și acoperă domeniile Administrarea Afacerilor, Contabilitate, Antreprenoriat și Managementul Resurselor Umane, printre altele. În șase semestre, studenții nu numai că dobândesc cunoștințe teoretice și expertiză tehnică, dar dezvoltă abilități interculturale și de comunicare, precum și motivație, abilități de echipă și conducere. Elevii își petrec al patrulea și al cincilea semestru în străinătate. În plus față de obținerea de competențe lingvistice și culturale valoroase în timpul acestor semestre, studenții se concentrează pe majors și selectează între Managementul Internațional sau Piata, Psihologia consumatorilor și a mass-media (Shanghai), Managementul Internațional de Marketing sau Managementul Resurselor Umane Internaționale sau Finanțe Internaționale și Contabilitate ) sau Psihologie Organizațională Internațională și Consultanță (Sydney). Materialele de curs, bazate pe cele mai bune practici și bazate pe cele mai recente cercetări în managementul afacerilor internaționale, permit studenților noștri să dezvolte abilitățile și instrumentele necesare pentru a face față provocărilor și oportunităților interculturale și oportunitățile pieței globale. La finalizarea programului nostru de Management Internațional (BA), oportunitățile pentru absolvenții de... [-]


Videoclipuri

INTEBUS | International Business School

Contactează

Intebus - International Business School GmbH

Adresă, linia 1 Hochschule Fresenius, University of Applied Sciences Im MediaPark 4c
50670 Cologne, North Rhine-Westphalia, Germania
website http://www.intebus.com/

Adresă, linia 1 Hochschule Fresenius, University of Applied Sciences Jägerstraße 32
10117 Berlin, Berlin, Germania

Adresă, linia 1 Alte Rabenstraße 1 Hamburg
20148 Hamburg, Hamburg, Germania

Adresă, linia 1 Hochschule Fresenius Infanteriestr. 11a
80797 Munich, Bavaria, Germania