Citește Descrierea Oficială

Universitatea Karlshochschule (sau așa cum o numim: Karls) este o universitate privată, non-profit, deținută de fundație. Este acreditat de Wissenschaftsministerium (Ministerul Științei) din statul Baden-Württemberg și are, de asemenea, o acreditare a Sistemelor de Acreditare a Administrației Afacerilor Internaționale (FIBAA). Această universitate de tip boutique își poate urmări istoria până în 1903, deși a fost reimaginată ca Karlshochschule în 2009, cu o perspectivă culturală asupra managementului în centrul său și o perspectivă internațională puternică. Karls este o universitate diferită pentru persoanele care sunt sau care doresc să fie diferite; în special pentru cei care vor să facă diferența.

10 motive pentru a alege Karls

 1. Regândirea managementului

 2. În conducere - Toate programele noastre au fost acreditate de FIBAA cu cea mai mare apreciere și au primit 8 sigilii premium care ne plasează printre universitățile germane de top management.

 3. ai schimbarii

 4. Intercultural, în fiecare zi! - 100 de universități partenere, grupuri internaționale de elevi, lectori și personal, precum și varietatea de cursuri de limbi străine fac din experiența interculturală o parte naturală a vieții de zi cu zi.

 5. Spațiul de co-creare - Suntem un punct de întâlnire pentru indivizii foarte motivați și cu spirit deschis, cu pasiunea și dorința de a inova și co-crea schimbări durabile.

 6. Creșterea personală - un grad nu este nimic dacă nu puteți trăi până la el. În programele noastre, oferim terenul pentru a transforma, îmbrățișa și împărtăși experiențele într-un mod creativ, dar critic, și pentru a dezvolta astfel personal.

 7. Trăi

 8. Cea mai bună practică (practică) - implicarea multiplă în proiecte practice din lumea reală oferă un gust al a ceea ce este să se desfășoare pe scena mondială și deschide posibilitățile pentru progresul profesional.

 9. Academic Home

 10. Inima Europei - Situată chiar în centrul orașului Karlsruhe, un oraș studențesc tânăr, vibrant și multicultural din sudul Germaniei, suntem la pulsul calității europene a vieții: cultura, economia, stilul de viață urban și natura.
Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

Licenţă

Karlshochschule International University

O diplomă în Afaceri Internaționale vă poate oferi o carieră în management și strategie generală și cu o pregătire suplimentară puteți trece la domenii mai specializate c ... [+]

Reimaginarea mâine pentru o lume mai bună

O diplomă în Afaceri Internaționale vă poate oferi o carieră în management și strategie generală și cu o pregătire suplimentară puteți trece la domenii mai specializate cum ar fi resursele umane, managementul financiar, contabilitatea, managementul operațiunilor, managementul lanțului de aprovizionare global, marketingul, managementul vânzărilor, chiar să lucreze ca un consilier economic / politic. Studenții de afaceri internaționale găsesc locuri de muncă în organizații multinaționale, companii care gestionează comerțul exterior (export și import), întreprinderi care gestionează persoane sau cunoștințe transfrontaliere (companii aeriene, turism, consultanță, educație etc.), sectorul guvernamental, guvernamentale. Unele dintre companiile pe care au lucrat absolvenții noștri Karls sunt: ​​Mercedes-Benz, Daimler AG, Opel AG, BMW Group, Robert Bosch, Deutsche Telecom, Lufthansa, Henkel Group, Jung von Matt, CDP, Accenture și KPMG.... [-]

Germania Karlsruhe
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Karlshochschule International University

În acest program, învățați și înțelegeți contextul politicilor și economiei internaționale, ecologiei și eticii, reglementărilor legale și ideilor culturale, precum și ar ... [+]

Pot să construiesc poduri care să cuprindă întreaga lume

În acest program, învățați și înțelegeți contextul politicilor și economiei internaționale, ecologiei și eticii, reglementărilor legale și ideilor culturale, precum și arta negocierilor diplomatice de la zero. Studenții noștri se pot vedea fie în cadrul Oficiului Federal al Afacerilor Externe, care lucrează pentru o companie internațională, fie cu un ONG.

(Re-) Gândire Management & Societate

Programul nostru de Relații Internaționale caută studenți care sunt pasionați de ceea ce se întâmplă în lume și doresc să contribuie pozitiv prin dezvoltarea de soluții pentru provocările globale majore și găsirea de soluții pașnice la un conflict. Dacă doriți să absorbiți informații noi precum un burete și sunteți dispuși să vă aruncați într-o nouă dezbatere politică, atunci acesta este locul potrivit pentru dumneavoastră. Vom explora problemele majore cu care se confruntă lumea noastră, în special subiecte precum pacea, prosperitatea, protecția mediului, justiția și drepturile omului. Ar trebui să fiți angajați și curioși în legătură cu alte culturi și căile lor de gândire. Trebuie să construiți poduri, deoarece credem în diplomație ca o forță motrice pe scena mondială a conflictului. Studenții noștri vor să pună capăt conflictului și exploatării în mod pașnic, negociind rezoluțiile cu cuvinte, cunoștințe și valori. Ei sunt viitorii intermediari între culturi și interesele lor respective.... [-]

Germania Karlsruhe
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Karlshochschule International University

Acest program consolidează faptul că, deși globalizarea pare să preia controlul, culturile locale sunt încă importante, deoarece devin mult mai bine conectate la rețea. A ... [+]

Îmi imaginez că granițele există doar în mintea noastră!

Acest program consolidează faptul că, deși globalizarea pare să preia controlul, culturile locale sunt încă importante, deoarece devin mult mai bine conectate la rețea. Acest lucru poate părea neobișnuit, dar se aplică companiilor și organizațiilor. Dacă sunteți interesat de un program de diplomă care consideră acest punct de vedere în termeni de teorie a managementului, atunci alăturați-vă nouă, pe măsură ce credem că companiile internaționale de mâine vor fi diferite.

Aprecierea circumstanțelor în schimbare:

Pentru a aprecia pe deplin aceste circumstanțe în schimbare, Karls a extins acest program de studii în teoria economiei clasice, pentru a include subiecte care explorează marketingul și comunicarea interculturală, teoria culturală, colaborarea internațională și competența interculturală. La sfârșitul studiilor, veți putea să mediați între diferite culturi, pentru a genera sinergii valoroase. Nu numai că veți avea ocazia să înveți o limbă nouă la Karls, dar ați fi înțeles și cum să comunicați internațional cu competențele interculturale.... [-]

Germania Karlsruhe
Octombrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Study Management and Society differently at Karlshochschule