Macromedia University of Applied Sciences

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit la Universitatea Macromedia - universitatea pentru transformare digitală

Alegerea unei universități este o decizie importantă de viață. Este locul în care puneți bazele viitoarei rețele de carieră și descoperiți zona de lucru aleasă și începeți să vă modelați identitatea profesională. Suntem încântați că v-ați interesat pentru Macromedia, o universitate privată germană recunoscută și am dori să vă spun mai multe despre cum vă putem ajuta să vă modelăm viitorul.

Succesul clasamentului internațional
În 2020, Macromedia a participat la U-Multiranking împreună cu 1800 de universități la nivel mondial și 104 din Germania și s-au clasat în primele 15% din toate școlile de afaceri, primele 25 pentru contactul cu mediul de muncă și numărul 2 din Germania pentru gândirea antreprenorială.

109589_029-Macomedia-Erstsemesterstart-II-Causalux-Fotograf-Potsdam.jpg


Programele noastre - viitorul tău
La Universitatea Macromedia, accentul nostru este pus pe studenții noștri. Ne propunem să creăm un spațiu în care să se poată dezvolta. Promovăm competențe cheie precum abilitățile de comunicare și o mentalitate antreprenorială. O mare parte a cursurilor noastre se bazează pe proiecte practice care iau forma de coaching individual. Transformarea digitală schimbă fundamental structura lumii noastre profesionale și avem nevoie de oameni în centrul acestor schimbări care să poată gândi în diferite discipline și să-și asume responsabilitatea personală. Acestea sunt oamenii pe care îi educăm. Ca universitate pentru transformare digitală, vedem rolul nostru ca activatori: le permitem studenților noștri să înțeleagă și să modifice schimbarea. Procesul și rezultatul pot fi încapsulate succint: te schimbi. absolvia_Mafaldanews.jpg

Programele noastre de studiu sunt o combinație de prelegeri teoretice și lucrări practice de proiect. Studenții sunt încurajați să-și asume responsabilitatea pentru studiile lor și li se oferă posibilitatea de a se angaja cu persoane din mass-media și jucători cheie din organizații internaționale, care colaborează îndeaproape cu universitatea în calitate de lectori invitați și sponsori de proiect. Oferim cursuri de licență full-time și cursuri postuniversitare de master pentru o carieră internațională în sectorul mass-media și comunicațiilor. Toate programele sunt acreditate de FIBAA și duc la o diplomă recunoscută internațional. O colaborare cu partenerul nostru din Marea Britanie, Universitatea din Westminster, ne permite să oferim programe de licență suplimentare în cadrul programelor noastre de licență.

Campusul nostru - conectat la cei mai importanți jucători din Germania

Campusurile noastre au sediul în unele dintre cele mai vibrante orașe din Germania: Munchen, Stuttgart, Köln, Hamburg, Friburg, Leipzig și Berlin. Studenții noștri beneficiază de interconectarea noastră excelentă cu industria locală din fiecare locație a campusului. Universitatea angajează aproximativ 100 de profesori și oameni de știință renumiți și experți de la companii media, companii multinaționale, universități și agenții de comunicații. Până acum 3.000 de studenți au fost înscriși, inclusiv un număr tot mai mare de studenți internaționali care aleg să studieze la Macromedia contribuind la consolidarea culturii cosmopolite, deja înfloritoare la Universitatea Macromedia.

Programul de Master - modelarea viitorului digital în poziții superioare

În principiu, programele de Master ale Macromedia sunt strâns aliniate la cerințele profesionale ale industriei mass-media și comunicațiilor. Acest principiu se reflectă în procesele de predare ale universității. Toate prelegerile sunt ținute în engleză și susținute într-o manieră stimulativă și practică în clase mici.

Studii de caz, simulări și lucrări de proiect - în mare parte în cooperare cu întreprinderile media - îi ajută pe studenți să dezvolte expertize care să faciliteze accesul la cariere râvnite. Cu clase mici și supraveghere intensivă, mediul de învățare al Macromedia reflectă cultura anglo-saxonă a masterului, inclusiv antrenarea individuală a unor lectori calificați. Școala noastră de absolvenți vă va echipa cu metodele și instrumentele relevante pentru a modela în mod activ transformarea permanentă a societății și a economiei ca profesionist, pregătindu-vă pentru o carieră de succes, cu perspective excelente de viitor.

Beneficiile alegerii Universității Macromedia

 • Poziția de vârf în clasamentul CHE 2014/15
 • Clase mici cu supraveghere individuală intensă și individuală
 • Diplome recunoscute la nivel global, aprobate de stat
 • Campusuri la Berlin, Munchen și Köln; Berlinul și Munchenul se află în Top 10 „Cele mai bune orașe studențești 2017” de Top Universități
 • Proiecte autentice, orientate spre practică, cu peste 500 de companii bine-cunoscute
 • Profesori și profesori cu înaltă calificare ca lectori
 • Laboratoare media bine echipate
 • Perspective puternice de carieră în Germania: viză de 18 luni după absolvirea cu succes
 • Cursurile de master se desfășoară trei zile pe săptămână
 • Programe de studiu în întregime în limba engleză
 • Campuri situate în orașe industriale de top din Germania
 • Rețeaua globală de universități partenere

107660_Studentinnen_drei_Projektion_790_445.jpg

Locații

Munchen

Address
Macromedia University of Applied Sciences
Sandstrasse 9

80335 Munchen, Bavaria, Germania

Berlin

Address
Macromedia University of Applied Sciences
Mehringdamm 33

10961 Berlin, Berlin, Germania

Koln

Address
Macromedia University of Applied Sciences
Brüderstraße 17

50667 Koln, Renania de Nord-Westfalia, Germania

Hamburg

Address
Macromedia University of Applied Sciences
Gertrudenstraße 3

20095 Hamburg, Hamburg, Germania

Freiburg

Address
Haslacher Straße 15
21729 Freiburg, Saxonia Inferioară, Germania

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră