Mainz University Of Applied Sciences

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Practic și teoretic solid, orientat internațional și orientat spre viitor - care studiază la Mainz University Of Applied Sciences pregătesc studenții pentru cariera lor și viitorul lor în cel mai bun sens al cuvântului. Suntem cunoscuți pentru interdependența dintre predare, cercetare și practică. Cooperarea dintre universitate și industrie este deosebit de apropiată aici: programele de studii la locul de muncă în sine cultivă 450 de parteneriate de cooperare , în principal în sectorul de afaceri din regiunea Rin-Main .

Este o situație avantajoasă: Comunitatea de afaceri beneficiază de idei inovatoare de la universitate, iar viceversa, studenții beneficiază de obiectivele concrete ale companiilor. Acest lucru poate fi văzut, printre altele, în introducerea programelor de diplomă internaționale și orientate spre viitor, cum ar fi designul media, afacerile internaționale și mass-media, informatica

De la cercetare la transferul de tehnologie

În domeniul cercetării și dezvoltării aplicate, facem recunoaștere internațională recunoscută în multe domenii. Acest lucru este demonstrat în mod clar de numeroasele proiecte finanțate de terțe părți și de evoluția brevetelor. Cu noi puncte focale ale activității noastre, vom continua să stabilim accente inovatoare în cercetare și dezvoltare - pe care apoi le punem în aplicare împreună cu parteneri de cooperare din domeniul afacerilor, științei, culturii și industriei.

Șapte institute cu puncte de lucru proprii au ieșit din școlile de la universitatea noastră până în prezent; pionierii dintre ei au lucrat independent și cu succes timp de peste zece ani.

Pentru a promova schimburile cu parteneri externi din instituțiile publice și din sectorul de afaceri, biroul central de transfer al universității sprijină toți partenerii implicați în proiecte de cercetare și dezvoltare.

Declarația noastră de misiune

Declarația de misiune a Mainz University Of Applied Sciences din Mainz University Of Applied Sciences este o foaie de parcurs pentru o îmbunătățire continuă a calității ca parte a unui audit universitar și, prin urmare, este supusă unei dezvoltări dinamice.

Declarația de misiune ca audit universitar

Acesta cuprinde douăsprezece principii directoare privind aspectele esențiale relevante ale politicii de învățământ superior, cum ar fi studiul, predarea și cercetarea. Administrația universitară decide într-un ciclu anual care dintre obiectivele enumerate urmează să fie dezvoltate în continuare cu ajutorul cărora rezultatele dorite. Aceasta înseamnă că obiectivele stabilite în declarația de misiune sunt supuse unei revizuiri continue, trebuie să se dovedească în mod explicit în "testul acid" al aplicării practice și să aibă consecințe imuabile pentru politica universitară (de exemplu politica de ocupare a forței de muncă). Astfel, universitatea poate realiza o analiză permanentă a punctelor forte / slabe, stabilește succesiv noi scopuri, creează noi structuri pentru implementarea lor și documentează soluțiile.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Programe de Licență »

Programe

Această școală oferă și:

Licenţă

Licențiat în Inginerie Civilă Internațională

Campus Cu normă întreagă 1 - 7 semestre October 2019 Germania Mainz

Cerințele făcute de inginerii civili se schimbă. Proiectele sunt achiziționate de companii din întreaga lume și gestionate de echipe internaționale. Planificarea durabilă și construcția au devenit un obiectiv-cheie cu o importanță internațională tot mai mare. [+]

7 program de semestru(B2 cerut în limba germană)

Cerințele făcute de inginerii civili se schimbă. Proiectele sunt achiziționate de companii din întreaga lume și gestionate de echipe internaționale. Planificarea durabilă și construcția au devenit un obiectiv-cheie cu o importanță internațională tot mai mare. Prin urmare, este important să se pregătească în mod special inginerii civili pentru aceste sarcini în secolul XXI. Programul de licență în Inginerie Civilă Internațională preia această schimbare structurală în sectorul construcțiilor.

Vă oferim o bază de cunoștințe cât mai largă și vă pregătiți să studiați în străinătate cu vocabularul englez din sectorul construcțiilor. Acest program de licență vă pregătește să lucrați în companii de inginerie și construcții transfrontaliere, precum și în autoritățile și organizațiile guvernamentale și internaționale.... [-]


Licențiat în Inginerie Industrială

Campus Cu normă întreagă 7 semestre October 2019 Germania Mainz

Scopul nostru este să oferim studenților noștri cea mai largă bază de cunoștințe posibilă și cunoștințe aprofundate în subzone de construcție și economie. Programul nu este destinat numai să ofere studenților calificările tehnice și de inginerie de care au nevoie, ci și să le învețe să lucreze independent și creativ, precum și să se ocupe cu siguranță de indicatorii economici. [+]

Doriți să studiați Ingineria Industrială (Construcții)?

Apoi, bun venit la universitatea noastră. Veți lucra într-o gamă largă de domenii și veți putea lua sarcini interesante în planificarea și executarea clădirilor.

Scopul nostru este să oferim studenților noștri cea mai largă bază de cunoștințe posibilă și cunoștințe aprofundate în subzone de construcție și economie. Programul nu este destinat numai să ofere studenților calificările tehnice și de inginerie de care au nevoie, ci și să le învețe să lucreze independent și creativ, precum și să se ocupe cu siguranță de indicatorii economici.

După perioada de studiu standard de șapte semestre, se acordă diploma universitară de licență în inginerie (B. Eng.) În construcții.... [-]