Citește Descrierea Oficială

Media Design Școala - Instituția

Scoala de Design Media este una dintre universitățile de frunte pentru mass-media si proiectare in Germania. Se formează în toate domeniile relevante ale mass-media din tinerii de mâine. Studenții beneficiază de apropierea specială a Universității Media Design pentru economie.

MD.H menține aproape Contacte cu întreprinderi de afaceri cu accent în mass-media și este membru al Asociației Universităților Private (VHP). sunt organizate în vph de peste 40 de universitati de top din Germania private.

Unul dintre MD.H cei mai mari furnizori privați de cursuri și de formare în domeniul new media, jocuri, moda, mass-media și managementul comunicării și tehnologia informației. Compania se vede ca o forță motrice. În elaborarea ofertelor, universitatea a considerat întotdeauna cererii actuale și viitoare de pe piața muncii. Si toate afacerile existente sunt în mod constant adaptate la noile cerințe.

suport

Design School Media de proiectare și informatică GmbH este Sponsorizare pentru Scoala Media Design. Design School Media de Design si stiinta calculatoarelor are trei site-uri de studiu: Berlin, Munchen si Dusseldorf si sediul la Berlin. Rectorul Școlii Media Design este Hartmut Bode, cancelar al MD.H este Arnim Zubke.

Filiala Media Design Academia pentru Educație și Formare GmbH este purtătorul, fondat în 2014 Privat Design Media Design Fachoberschule (Md.A-FOS)

În mod oficial recunoscut și acreditat

De la 01. Aprilie 2004 este privat Media Design Școala de Design și informatică, în conformitate cu § 123 alin. 1 Berlin Legea Învățământului Superior coroborat cu § 70 alin. 1 din Legea învățământului superior și aprobat de către stat, deoarece, de asemenea, de la 10.05.2010 certificate Știința instituional. Reaccreditation de Stiinta a avut loc pe 19.10.2015.

Pentru a facilita comparabilitatea internațională a grade efectuate regulat re-acreditarea cursurilor de MD.H de către Agenția de Evaluare și Acreditare Central (ZEvA). Toate cursurile de MD.H sunt cu succes acreditate.

De conducere Design School Media

Mai aproape de companie

Munchen, Dusseldorf si Berlin sunt printre capitalele mass-media și de design din Germania. În proiecte comune cu cele mai mari companii, agentii, companii de producție și alte companii, elevii să învețe practica.

Mai aproape de pulsul mass-media, design și știință calculator

Cu greu orice industrie se schimbă la fel de repede ca și industria media, design și știința calculatoarelor. Prin urmare, MD.H programele și programele lor la noile cerințe ale pieței se ajustează în mod continuu.

Mai aproape de practica

Profesorilor și lectori de MD.H a lucrat și a lucra cu succes în practică. Acest lucru asigură faptul că elevii să dobândească cunoștințele actuale și relevante care să le permită succesul profesional.

Mai aproape de profesori

La MD.H nu există cursuri de masă. Grupurile mici de seminar și accesibilitatea ușoară a facultății face contact direct între elevi și profesori în condiții de siguranță.

Mai aproape de locuri de muncă

Distanta dintre afaceri este, de asemenea, aproape de potențialii angajatori. MD.H ajută studenții în mod individual cu privire la propriul lor serviciu de carieră.

Studiaza la MD.H

Design School Media are un total de șase Programele universitare de licență la. Cursurile de design Media, Media Management și Comunicare, Managementul de moda, Design vestimentar și Film Digital Design - Animație / VFX absolvent cu un Bachelor of Arts. Programul se încheie cu Game Design Bachelor of Science.

Cele trei Programe de masterat Media Design, Game Design și Media și Communications Management închide fiecare cu un Master of Arts.

Orice prezență a cursurilor de studiu Media School Design sunt acreditate de către Agenția de Evaluare și Acreditare Central (ZEvA).

Formare și educație

Cea mai bună educație - tocmai această afirmație MD.H. În plus față de învățământul universitar Universitatea de Design Media consideră foarte mare succes Formare cu absolvire IHK pentru designer media pentru digitale și de imprimare prin intermediul.

cursuri de seară pentru oamenii muncii și care are loc în timpul vacanței de vară Media Camp pentru toți tineri la inima care doresc să testeze talentul lor pentru profesioniștii din domeniul mass-media, completează gama de MD.H.

viitorul tău - misiunea noastră

Vă planificați viitorul tău în proiectarea și mass-media lume? Foarte bine! De asemenea, am. De peste 25 de ani, avem studenți cu expertiza și experiența noastră într-una dintre ramurile cele mai interesante din prezent - și în viitor. Si exact unde este de afaceri, mass-media și design se întâlnesc: în întăriturile creative Munchen, Berlin și Dusseldorf.

Instruirea va avea loc într-un context apropiat de lector. Proiecte de practică regulate și un stagiu Pentru a vă conecta la compania deja în timpul pregătirii lor aici și să promoveze munca în echipă participanților noștri. În general, Universitatea de Design Media are în 43 de profesori. Tranziția în lumea profesională însoțit la fiecare loc al Serviciului de carieră al MD.H.

Studiile în paralel cu angajarea lor

Deci, dacă sunteți în căutarea pentru o nouă orientare profesională sau o educație solidă pentru următoarea mișcare în carieră, suntem oamenii potriviți. Noi oferim cele mai bune armuri teoretice și practice posibile. Plus nostru: contacte valoroase din lume de lucru care așteaptă recomandări de la noi; , Dorința de a fi motivați studenți la progresul profesional și personal; și studenților care nu sunt mulțumiți cu primele cursuri de studiu disponibile, dar cu cele mai bune.

locații

Design School Media este reprezentata la Berlin, Munchen si Dusseldorf, cu propriile lor centre de formare, cu o suprafață totală de 12.000 de metri pătrați. Site-urile sunt echipate cu o tehnologie mass-media extinse, de înaltă calitate, u. o la Berlin și München prin intermediul echipate profesional studiouri video și înregistrare. Numărul de locuri este un total de 1400 (WS2014 / 2015). Fazele de prezență ale cursurilor profesionale se desfășoară în locațiile respective.

Programe predate în:
  • Germană

Această școală oferă și:

BA

Media Design School

Vizualizările, animații și efecte vizuale fac parte integrantă din industria de film, televiziune si publicitate. În publicitatea TV și de imprimare Practic, toate produs ... [+]

perspective

Vizualizările, animații și efecte vizuale fac parte integrantă din industria de film, televiziune si publicitate. în publicitatea TV si print Practic, toate produsele afișate pe calculator. Industria de jocuri este contractarea în mod constant Designer de film digital / interior. Domeniile de aplicare pentru animație și VFX cuceri mereu noi industrii. Cererea de personal calificat este mare - și în creștere!

Un alt argument pentru alegerea studiului, sunt extrem de bune oportunități de a câștiga experiență în străinătate. Londra, Los Angeles, Vancouver și Shanghai sunt aici cele mai populare site-uri. Locațiile potrivite pentru ofertele viitoare MD.H programul de studii Film Digital Design - Animație / VFX la Berlin și Munchen.... [-]

Germania Munich Düsseldorf Berlin
Contactează şcoala
Germană
La zi
7 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Media Design School

Cu terapie intensivă de către cadrele didactice în grupuri mici de studiu, dar mai ales prin aplicarea ceea ce au învățat la provocările reale ale întreprinderilor. Profe ... [+]

Cum pot învăța la MD.H?

Cu terapie intensivă de către cadrele didactice în grupuri de studiu miciDar, în principal, prin aplicarea de învățare la provocările specifice cu care se confruntă companiile. Profesorii noștri / profesori cu experiență și lectori / lectori din practica va ajuta la cunoștințele și abilitățile legate de practica și dezvolta continuu:

În seminarii cu studii de caz reale, jocuri de rol, exerciții, discuții și prezentări. În modulele practice ale proiectului. Acestea variază de la concepție, prin proiectare si realizare de site-uri web, campanii de social media, reclame TV, spoturi radio și broșuri În ateliere de lucru internaționale cu experți din toate sectoarele mass-media. Fapte Durata: 7 semestre Tip: Full Time Puncte de credit: 210 ECTS Gradul: Bachelor of Arts (BA) date de lansare este 1 octombrie Locații: Munchen, Dusseldorf, Berlin Cum voi MD.H elev / în? ... [-]
Germania Munich Düsseldorf Berlin
Contactează şcoala
Germană
La zi
7 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Media Design School

În șapte semestre profesorii eligibili înmugurește manageri de moda si manageri de moda oferi o vastă experiență și largă în managementul afacerilor, produs și management ... [+]

Ce face MD.H?

În șapte semestre profesorii eligibile predau în devenire manageri de moda si manageri de moda o vastă experiență și largă în administrare, Produse și management de brand cu naționale și internaționale, Industria textilă și a modei Set de focalizare. De asemenea, importante abilități de studii lingvistice și culturale sunt predate. Hands-on proiecte, iar Praktikumssemester servesc să lărgească și să aprofundeze abilitățile și experiența care sunt esențiale pentru liderii în zona de management al modei.

Studenții de la MD.H primesc acces gratuit la rețeaua globală informații tendință WGSN în timp ce studia.

Interdisciplinara cererile Mass-media Școala de Design vine în executarea mai multor cursuri și munca de proiect, împreună cu reprezentanții cursurilor "Design vestimentar" și "Mass-media și Managementul Comunicării" exprimat.... [-]

Germania Munich Düsseldorf Berlin
Contactează şcoala
Germană
La zi
7 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Media Design School

Scoala de Design Media are 25 de ani de experiență în domeniul educației. În toate mediile și zonele de design, ofera cursuri de stat-of-recunoscute. Alegerea de trei loc ... [+]

De aceea, MD.H!

Scoala de Design Media are 25 de ani de experiență în domeniul educației. În toate mediile și zonele de design, ofera cursuri de stat-of-recunoscute. Alegerea de trei locații în mass-media și modă întăriturile din Berlin, Dusseldorf si Munchen. Aceasta se combină o locație oraș bun, facilități moderne și multe moduri de a face studiul de flexibilitate.

Fapte Durata: 7 semestre Tip: Full Time Puncte de credit: 210 ECTS Gradul: Bachelor of Arts (BA) date de lansare este 1 octombrie Locații: Munchen, Dusseldorf, Berlin În câțiva pași pentru studiul

Decizia de admitere este un interviu personal, un test de aptitudini și o cerere scrisă. Acest lucru este posibil în orice moment. In plus, probele de lucru libere sunt trimise de la diverse spatii. Universitatea este condiție obligatorie generală, colegiul tehnic sau un echivalent recunoscut.... [-]

Germania Munich Düsseldorf Berlin
Contactează şcoala
Germană
La zi
7 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Media Design School

"Moda nu te scapa." - Așa că aduce Karl Lagerfeld la punct. Moda este o expresie a zeitgeist, și cere de designeri si designeri o conștientizare ridicată socio-cultural ș ... [+]

Cum este structurat cursul?

Cursul cuprinde 7 semestre. Semestrul 5-lea este un semestru.

Ce face MD.H?

"Moda nu te scapa." - Așa că aduce Karl Lagerfeld la punct. Moda este o expresie a zeitgeist, și cere de designeri si designeri o conștientizare ridicată socio-cultural și ecologic.

în curs de design vestimentar este pus pe procesele de transformare medial al modei, în plus față de un schimb practic și sistematic de dezvoltare prototip și design de colectare, un accent deosebit. Elevii dezvolta baza metodologică de lucru științifice și conceptuale, precum și o cunoaștere contextuală vastă în domeniul modei și design gamă teoretice de marketing și de management al modei. Acesta va împărtăși cunoștințe noi tehnologii în proiectarea de interfață, design industrial îmbrăcăminte, producția de textile și de comunicare vizuală și impactul acestora asupra procesului de producție de îmbrăcăminte și de îmbrăcăminte în sine. Un accent deosebit pe dezvoltarea conștientizarea responsabilitatea ecologică și socială procesul de proiectare, producție și de comunicare a modei.... [-]

Germania Munich Düsseldorf Berlin
Contactează şcoala
Germană
La zi
7 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

BSc

Media Design School

Cu armura tehnică și creativă necesară și contactele potrivite pentru a le face în cele mai bune studiouri de dezvoltare. Ambele oferă MD.H. Și multe altele. Așa că este ... [+]

La nivelul următor!

Cu armura tehnică și creativă necesară și contactele potrivite pentru a le face în cele mai bune studiouri de dezvoltare. Ambele oferă MD.H. Și multe altele. Așa că este vorba despre Programarea inteligență artificială privind "Programul". Acest lucru vă va pune într-o companie de repede în (joc), niveluri mai ridicate.

Fapte Durata: 7 semestre Tip: Full Time Puncte de credit: 210 ECTS Gradul: Bachelor of Science (B.Sc.) date de lansare: o aprilie 2016 (Dusseldorf) | 1 octombrie Locații: Munchen, Dusseldorf, Berlin Prin urmare, oportunități!

Contacte, contacte, contacte - în special în industria mass-media, acestea sunt alfa și omega Bun, deci, dacă nu trebuie să înceapă de la zero ca un incepator / dar de interfețele existente pot beneficia de pe piața forței de muncă. La fel ca în serviciul carierei MD.H, datorită o multitudine de activități și servicii de contact, dezvoltarea profesională a liderilor de studenți și absolvenți / încurajează absolvenți.... [-]

Germania Munich Düsseldorf Berlin
Contactează şcoala
Germană
La zi
7 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză