NBS Northern Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

60766_horsaal01_small.jpg

preambul

NBS Northern Business School of Management și Securitate este o universitate privată, de stat, cu sediul în Hamburg.

Acest model este punctul de referință și de referință pentru acțiunile tuturor membrilor universității. Există orientarea și securitatea, dar, de asemenea, afirmă pretenția și responsabilitatea. Aplicate în mod consistent, toți elevii care se reunesc în colegiu - studenți, cadre didactice, personal și companii - își vor da seama că sunt implicați într-un loc de muncă bun: oferind tinerilor o educație academică de înaltă calitate care le permite să aibă succes în societate, să le formăm și să fim mulțumiți individual. Predarea academică poate face acest lucru doar dacă este orientată atât spre cercetarea actuală, cât și spre problemele reale ale practicii de afaceri. Caracteristica specială a universității este aceea de a crea cursurile astfel încât să răspundă condițiilor de viață în schimbare ale studenților.

Miezul universității este elevii. Profesorii și administratorii sunt conștienți de responsabilitatea lor pentru acest lucru. Profesorii se percep ca mentori și instructori ai studenților. Ele permit studenților să se comporte responsabil, tolerant și social în contextul reflecției critice - chiar dacă trăiesc la aceste calități. Ele oferă studenților competența de a lucra științific. O mică distanță între cadre didactice și studenți, încrederea reciprocă și onestitatea în relații constituie baza pentru o bună cooperare și sunt o condiție prealabilă pentru studiul cooperării.

Sarcina administrației universitare este de a asigura cadrul organizatoric de predare într-o manieră cooperativă și eficientă. Elevii și profesorii primesc un răspuns deschis și motivat. În acest sens, se caută soluții orientate spre client.

Toți membrii universității respectă libertatea științei, a predării și a cercetării. Valorile comune sunt onestitatea, aprecierea, respectul și independența.

Predarea și studierea

Universitatea consideră că predarea calificată într-un mediu atractiv de învățare în timpul fazei de început este cea mai importantă sarcină. Programul de studiu este adaptat nevoilor economiei germane din nord. Prin urmare, universitatea oferă inițial cursuri de practică orientate spre practică în domeniile administrării afacerilor și gestionării siguranței. Pe termen mediu, oferta va fi extinsă pentru a include ingineria și ingineria industrială. Profesorii recunosc evaluările pe o bază de semestru ca un element important pentru îmbunătățirea continuă și acceptă plata pe bază de performanță. Ei caută apropierea studenților. Elevii lucrează în grupuri gestionabile; Acest lucru creează un cadru important pentru perioadele scurte de studiu.

Universitatea oferă studenților asistență actualizată prin intermediul instrumentelor web pentru cooperarea lor, mărind astfel flexibilitatea timpului. Pe lângă calificările profesionale ale studenților, universitatea creează oferte pentru a-și promova dezvoltarea personală. Astfel, ele sunt calificate pentru activități profesionale responsabile și programe academice avansate.

Universitatea promovează învățarea pe tot parcursul vieții prin programe extra-ocupaționale. Prin punerea în aplicare a cursurilor de studiu comparabile din punct de vedere al conținutului, atât ca curs de studiu cu normă întreagă și cu frecvență redusă, se pun bazele adaptării perioadelor de studiu la situația individuală a vieții.

Personalul didactic trebuie să fie în continuă evoluție pentru a le permite să răspundă cerințelor postulate, atât în ​​ceea ce privește conținutul, cât și metodologia.

Locații

Hamburg

NBS Northern Business School

Address
Holstenhofweg 62
22043 Hamburg, Hamburg, Germania

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

Această școală oferă și: