SAE Institute Berlin

Introducere

Citește Descrierea Oficială

SAE INSTITUTE A fost fondată în 1976 și a crescut de atunci, devenind cel mai mare educator din industria media orientată spre industrie, cu mai mult de 50 de campusuri în 28 de țări. Curriculumul SAE a fost elaborat cu atenție, în consultare cu cei mai importanți profesioniști din industrie, pentru a răspunde cerințelor industriei mass-media creative creative.

Institutul SAE oferă un portofoliu cuprinzător de cursuri în domeniile media creative (audio, film, animație, dezvoltare de jocuri, afaceri muzicale și web), cu o tradiție puternică de aplicare practică și recunoaștere a industriei. O diplomă Bachelor of Arts / Bachelor of Science poate fi obținută în numai doi ani.

Sunt disponibile două programe de masterat (MA / MSc). Programele de licență și masterat sunt oferite în colaborare cu renumita Universitatea Middlesex din Londra. Institutul SAE are o rețea de pe cinci continente cu campusuri în centre mondiale ale industriilor media creative, inclusiv Londra, Berlin, Munchen, Paris, Barcelona, ​​New York, Los Angeles și multe altele.

O SAE Alumni Association Este reteaua absolventilor si studentilor Institutului SAE care au ca scop obtinerea unei experiente de absolvire a acestora cu educatia lor de clasa mondiala si oferirea unui program variat de resurse, evenimente si comunicatii pentru a oferi un program activ de plasare a fortei de munca, sa le mentina legatura intre ele Și implicat cu Institutul SAE.

O Convenția Alumni SAE Este un eveniment de networking disponibil în mod tradițional la Berlin pentru orice persoană interesată de dezvoltarea și tehnologia media creative. Evenimentul anual reunește mințile care împărtășesc cunoștințele pe care trebuie să le cunoașteți despre industria media și industria de divertisment. Convenția vă oferă oportunități bogate de cercetare definitivă, stimularea educației și a dezvoltării afacerii - este forumul perfect pentru rețeaua și schimbul de idei.

O SAE Magazine Este revista Institutului SAE și a Asociației Alumni SAE. Publicația a fost lansată inițial în presă, dar a fost publicată online în 2014.

Sunt disponibile două programe de masterat (MA / MSc). Programele de licență și masterat sunt oferite în colaborare cu renumita Universitatea Middlesex din Londra. (Un program de Master cu Middlesex și unul cu faimosul Folkwang Universität der Künste.

DESPRE CAMPUS

Campusul din Berlin Oferă studenților creativi și pasionați acces la facilitățile standard din industrie și un personal didactic cu cunoștințe de specialitate și o pasiune care le permite fiecărui elev să-și atingă potențialul.

  • Studiouri de înregistrare bine echipate, suite de film și numeroase stații de lucru într-un spațiu de 2.000m2
  • Toate cursurile și programele de la Institutul SAE din Berlin sunt predate atât în ​​limba engleză, cât și în limba germană
  • O rețea puternică cu industria de creație dinamică din capitala Germaniei
  • Prelegeri suplimentare și seminarii cu cunoscuți lideri din industrie

Locații

Berlin

SAE Institute Berlin

Address
Cuvrystr. 4
10997 Berlin, Berlin, Germania
Număr de telefon
+49 (0)30 220 662 116

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră