Read the Official Description

SAE Institutul a fost fondat în 1976 și a devenit cei mai mari furnizori de învățământ privat din lume în acest sector este în curs de dezvoltare de producție media , cu 53 de locații din 28 de țări de atunci. Planurile de învățământ sunt atent elaborate în consultare cu practicieni din industria de conducere și actualizate în mod continuu pentru a răspunde cerințelor industriei mondiale de mass-media de creație.

SAE Institutul are o tradiție puternică de aplicare practică și recunoașterea în cadrul industriei de un portofoliu extins în sectoarele media creative (Audio Engineering, Film Production Digital, Joc Arta Animation, Jocuri de programare, Muzică de afaceri, Web Design & Dezvoltare și Cross Media Production). O Bachelor of Arts / Bachelor of Science poate fi realizat în gradul accelerat în doar doi ani.

Există două programe de masterat (MA / MSc) sunt disponibile. Programele de licență și de masterat sunt oferite în colaborare cu prestigioasa si recunoscuta la nivel national Universitatea Middlesex din Londra si Universitatea Folkwang din Essen. SAE Institutul are o rețea care acoperă șase continente, cu locații în centre de afaceri creative și mass-media, inclusiv Londra, Berlin, Munchen, Paris, Barcelona, ​​Amsterdam, New York, Los Angeles, Bangkok, Sydney, Cape Town și multe altele.

SAE Online este campusul on - line al Institutului SAE de pe World Wide Web oferă o selecție tot mai mare de cursuri și calificări on - line, cursuri de scurtă durată în grade de master, care sunt validate de Universitatea Middlesex. Experiența de aproape 40 de ani de istorie Institutul în considerare, în opinia noastră cel mai bun și cel mai flexibil Bildungsplaattform on-line. SAE Institutul SAE permite on-line mulți studenți din afara locațiilor de prezență a avea acces la cursuri, formare și cursuri de educație în calitate SAE dovedită.

Asociația SAE Alumni este rețeaua pentru absolventii SAE și studenți, care și- a stabilit obiectivul de a oferi acestora folosind o educație de primă clasă , după finalizarea o experienta de absolventi si un program variat de resurse, evenimente și comunicații, precum și de plasare de locuri de muncă activă, pentru a menține contactul între ele să mențină și să continue să se implice în oferte la SAE.

Convenția SAE Alumni este un eveniment gratuit de networking pentru toate persoanele interesate în dezvoltarea mass - media creativă și tehnologie. Evenimentul anual reunește oameni ca-minded și oferă schimbul de cunoștințe și crearea de rețele în industria mass-media creative.

Revista SAE este revista Institutului SAE și Asociația SAE Alumni. Inițial a apărut în presa scrisă, dar este publicat în format digital pe internet începând cu 2014.

Valori si viziune

VIZIUNE

Suntem formatori de lider pentru oameni din industria media creativă la nivel mondial.

MISIUNE

 • Oferim cursuri specializate de formare profesională și academică în lume și să inspire și să încurajeze absolvenții noștri.
 • În cadrul cursurilor noastre, ne concentrăm pe experiența practică, nevoile studenților noștri și credibilitatea pe care o avem în industrie.
 • Studenții noștri au acces la expertiza de top-to-data și să profite de facilități excelente pentru a îmbunătăți abilitățile lor.
 • Suntem în rețea la scară globală și sunt considerate comunitatea profesională a minți creative din industria mass-media.
 • Livrăm excelență în servicii academice și legate de studenți.

valorile noastre

 • Noi credem în obiectivele noastre și suntem încrezători pentru a le atinge.
 • Noi credem în munca în echipă și progresul colectiv.
 • Ne sparga din nou, cu standarde ridicate și cu pasiune.
 • Noi construim încrederea prin competență și îmbunătățirea continuă.
 • Noi lucrăm profesional și autentice.
 • Noi respectăm mediul înconjurător și să respecte noastre ființe umane.

DESPRE CAMPUS

campusul din Leipzig oferă un mediu ideal pentru studenți. Din 2004, plin de farmec pot fi învățate, practic, și a studiat într-o locație excelentă în centrul orașului o clădire în stil Art Nouveau.

În centrul orașului, în imediata apropiere a renume mondial St Thomas Biserica, campusul este într-o clădire fermecătoare din primele zile

rețele puternice cu industria media din Germania centrală

3 etaje mai multe studiouri de înregistrare, suite de film și numeroase stații de lucru la acest campus moderne disponibile

Pentru muzicieni și actrițe care doresc să prevadă proiecte de formare * a studenților noștri disponibile, ne-am înființat o înregistrare artiști aici.

* Aceasta poate include: înregistrări bandă, video muzica, film de scurt metraj, documentar.

Programs taught in:
Germană

Această școală oferă și:

BSc

SAE Institute Leipzig

De la elementele de bază module avansate, care se ocupă în detaliu cu joc de programare - absolvenți emerge cu abilități remarcabile de la acest curs și conduce una dintr ... [+]

Ai o latură creativă, o mulțime de imaginație și îi place creează lumi digitale? Ai se bucură de programare și de a stăpâni fiecare nivel? Apoi, este talentul în Departamentul de jocuri!

De la elementele de bază module avansate, care se ocupă în detaliu cu joc de programare - absolvenți emerge cu abilități remarcabile de la acest curs și conduce una dintre cele mai mari zone ale industriilor creative la.

Accentul pe exerciții practice vă permit să lucreze în timpul studiilor lor, în multe proiecte diferite și să învețe instrumentele și tehnicile de dezvoltare joc și de programare. Vei sprijini acest lucru prin tutori care promovează experimentarea și producția creativă, asigurându-se că vă puteți dezvolta abilitățile dumneavoastră pe piață.... [-]

Germania Kitzscher
March 2019
La zi
Part time
24 - 42 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Licenţă

SAE Institute Leipzig

Daca sunteti un fan pasionat de filme și imagini în mișcare și doresc să inițieze sau să dezvolte o carieră în film sau industria de televiziune, programele de studiu, ed ... [+]

Crezi că în imagini în mișcare, se concentrează pe tăieturi curate și cum ar fi povești de prindere? Apoi, este talentul în cadrul Departamentului de Film Production Digital!

Daca sunteti un fan pasionat de filme și imagini în mișcare și doresc să inițieze sau să dezvolte o carieră în film sau industria de televiziune, programele de studiu, educație și formare al Departamentului de Film Production Digital în continuare oferă o bază solidă pentru o carieră începe în industrie. În programul de studiu vă va învăța cunoștințele și abilitățile necesare în proiecte, ceea ce este important în producția de filme.

Reglementările de studiu prevede două părți ale cursului, renumitul și recunoscut de industria SAE Digital Film Diploma de producție și o parte de licență, aflat în abilitățile și domenii suplimentare, cum ar fi procesele din industriile creative, management de proiect, drepturile de autor și tehnici speciale de film sunt aduse acasă. Cursul se încheie cu un BA / BSC (Hons) Digital Film Production * recunoscut la nivel internațional, validată de Universitatea Middlesex din Londra.... [-]

Germania Kitzscher
March 2019
La zi
Part time
24 - 42 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
SAE Institute Leipzig

Fie că sunteți în producția de muzică, post-producție pentru film și televiziune, în domeniul de sunet live, radio, design de sunet, sunet de joc sau unul din multele dom ... [+]

Ai un fler pentru bas, un talent pentru mijloc și se bazează pe un sunet de înaltă calitate? Apoi, este talentul în Departamentul de Inginerie Audio!

Fie că sunteți în producția de muzică, post-producție pentru film și televiziune, în domeniul de sunet live, radio, design de sunet, sunet de joc sau unul din multele domenii ale industriei audio doresc să lucreze - cu BA / BSC (Hons) Producție audio * veți obține cunoștințe și abilități practice de care aveți nevoie pentru o cariera de succes.

Reglementările de studiu prevede două părți ale cursului, renumitul și recunoscut de industria SAE Audio Diploma de Inginerie și parte o diplomă de licență, aflat în abilitățile și domenii suplimentare, cum ar fi procesele din industriile creative, management de proiect, drepturile de autor și tehnici audio speciale sunt aduse acasă. Cursul se încheie cu un BA / BSc * recunoscută pe plan internațional de producție (Hons) Audio, validat de Universitatea Middlesex din Londra.... [-]

Germania Kitzscher
March 2019
La zi
Part time
24 - 42 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
SAE Institute Leipzig

Daca sunteti un fan pasionat de efecte vizuale și de imagine de film și doresc să inițieze sau să dezvolte o carieră în industria filmului, industria jocurilor de noroc ș ... [+]

Daca sunteti un fan pasionat de efecte vizuale și de imagine de film și doresc să inițieze sau să dezvolte o carieră în industria filmului, industria jocurilor de noroc și industria de publicitate, programele de studiu, educația și formarea Departamentului de FX vizuale și animație 3D în continuare oferă o bază solidă pentru o începe cariera în aceste părți ale industriilor creative. În programul de studiu vă va învăța cunoștințele și abilitățile necesare în proiecte, ceea ce este important în VFX sectorul de producție. Reglementările de studiu prevede două părți ale cursului, renumitul și recunoscut de Visual FX industria SAE & 3D Animation Diploma și o parte de licență, aflat în abilitățile și domenii suplimentare, cum ar fi procesele din industriile creative, management de proiect, drepturile de autor și tehnici speciale din film - și industria de animație sunt tratate. Cursul se încheie cu un BA recunoscut la nivel internațional / BSC (Hons) Efecte vizuale de animație *, validată de Universitatea Middlesex din Londra.... [-]

Germania Kitzscher
October 2019
La zi
Part time
24 - 42 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
SAE Institute Leipzig

Din studiile anatomice pentru modelarea precisă a caracterelor și texturi complexe, medii și integrarea lor într-un motor de joc - acest curs vă oferă competențe specific ... [+]

Din studiile anatomice pentru modelarea precisă a caracterelor și texturi complexe, medii și integrarea lor într-un motor de joc - acest curs vă oferă competențe specifice industriei, tehnologii și metode de producție pentru a crea modele 3D pentru designul artistic de jocuri. După ce a studiat cu o combinație de conținut tehnic și artistic, vă face final cu un portofoliu convingător. Reglementările de studiu a se vedea două părți ale cursului înainte, renumitul și recunoscut de industria SAE joc Arta & animație 3D Diplomă și o parte de licență, aflat în abilitățile și domenii suplimentare, cum ar fi procesele din industriile creative, management de proiect, drepturile de autor și tehnici speciale din industria jocurilor de noroc să fie tratate. Studiul este finalizat * BSC (Hons) Animație Joc de Arta, cu un BA recunoscut la nivel internațional / validată de Universitatea Middlesex din Londra.... [-]

Germania Kitzscher
October 2019
La zi
24 - 42 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
SAE Institute Leipzig

Peisajul mass-media este în continuă schimbare. Tot mai multe dispozitive și platforme schimba permanent modul în care oamenii se ocupe de conținut. ... [+]

Peisajul mass-media este în continuă schimbare. Tot mai multe dispozitive și platforme schimba permanent modul în care oamenii se ocupe de conținut. Conținutul este rege! Cererea mare de conținut nou impune ca comunicatorii trebuie să aibă o varietate de abilități de editare digitală - atât conținut și tehnologie. Programul de licență Media Production și Publishing a fost dezvoltat pentru a îndeplini aceste cerințe în schimbare ale profesiilor din sectorul Jurnalism / PR / comunicare și oferă expertiză în domeniile de comunicare, jurnalism, lucrări de artă și de editare, producție audio, producție video, programare web și publicarea on-line. Reglementările de studiu prevede două părți ale cursului, renumitul și recunoscut de industria SAE Cross Media Diploma de producție și o parte de licență, aflat în abilitățile și domenii suplimentare, cum ar fi procesele din industriile creative, management de proiect, drepturile de autor și tehnici speciale de comunicare sunt aduse acasă. Cursul se încheie cu un BA recunoscut la nivel internațional / BSC (Hons) Mass-media și publicând *, validată de Universitatea Middlesex din Londra.... [-]

Germania Kitzscher
October 2019
La zi
24 - 42 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
SAE Institute Leipzig

Cu accent pe managementul unei companii a acestui program de gradul este conceput pentru a dezvolta și de a gestiona modele inovatoare de afaceri pentru era digitală. Abs ... [+]

Organizezi o pasiune pentru concerte, trupe și betreust ca trebuie să gestioneze partea de afaceri? Apoi, este talentul în Departamentul de Muzică de afaceri!

Cu accent pe managementul unei companii a acestui program de gradul este conceput pentru a dezvolta și de a gestiona modele inovatoare de afaceri pentru era digitală. Absolvenții vor fi echipate cu cunoștințe și competențe centrale aspectele afacerii muzica.

Programul cuprinde aspecte de bază ale industriei muzicale, cu accent pe perspectivele culturale și istorice, analize și prognoze, cadrele juridice și fluxuri de venituri la planificare, bugetare și de marketing într-o varietate de scenarii de industrie, cum ar. extinde ca managementul artistului, publicare, e-muzică și management eveniment live.... [-]

Germania Kitzscher
March 2019
La zi
Part time
24 - 42 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
SAE Institute Leipzig

De la paginile web tradiționale pe piața în creștere rapidă pentru dezvoltarea aplicațiilor web - atât standardele din industrie și tehnologii de dezvoltare web de ultimă ... [+]

De la paginile web tradiționale pe piața în creștere rapidă pentru dezvoltarea aplicațiilor web - atât standardele din industrie și tehnologii de dezvoltare web de ultimă oră sunt predate, astfel încât să devină o parte a unuia dintre cele mai puternice zone economice din întreaga industrie de creație. Vă puteți bucura de avantajul de un proces de studiu hands-on bazate pe proiecte și de a dezvolta abilități în HTML, CSS, JavaScript, PHP și design de interfață cu utilizatorul (UI). Reglementările de studiu prevede două părți ale cursului. Renumita și a acceptat-industria SAE Web Design & Diploma de Dezvoltare și de licență parte, în cazul în care au învățat competențe și teme suplimentare, cum ar fi imagine de ansamblu a Internet și mass-media de afaceri, management de proiect, drepturile de autor și Webentwicklungstechniken speciale să fie tratate. Cursul se încheie cu un * Dezvoltare BA / BSC (Hons) Web recunoscut la nivel internațional, validată de Universitatea Middlesex din Londra.... [-]

Germania Kitzscher
October 2019
La zi
24 - 42 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză