Citește Descrierea Oficială

INOVAȚIE MEETS COOPERARE

Testul SRH Hochschule für Logistik și Hamm economică are un profil clar: Am tren lideri de piata tot mai mare de servicii tehnice legate de afaceri muncă. Am pus accentul studiilor noastre asupra industriilor promițătoare.

Tineri, modern și orientat spre viitor

, Universitate privată recunoscut de stat infiintata in anul 2005. Din cauza orientare și formare de calitate noastre specială în logistică și de energie, suntem un jucător important în peisajul învățământului superior în NRW și inginerie industrială.

Testul SRH Hochschule Hamm face parte dintr-o rețea națională de universități private ale SRH care urmează un model comun, dar au profiluri științifice independente. Materialul produs de administrațiile universitare cu modelul comun purtător de universități SRH a fost decizia de 24 Senatului Iulie 2008 inclus în ordinea de bază pentru SRH Hochschule Hamm. Scopul universităților SRH este eligibil pentru oameni talentați în special tinerilor la programe orientate spre viitor și să conducă la calificări recunoscute la nivel național care să le ofere oportunități de carieră oferite pe piața forței de muncă. În același timp, universitățile SRH doresc să încurajeze și să le sprijine in dezvoltarea lor în personalități independente, suverane. În plus, universitățile SRH doresc să contribuie la inovare și formare profesională în afaceri și în societate prin cercetare aplicată și pregătire științifică în profilurile lor respective.

SRH Hochschule Hamm urmează următoarea declarație de misiune pentru atingerea scopurilor lor academice.

I. angajamentul de a libertății personale

Noi credem că libertatea personală este seva unei societăți vibrant, dinamic și democratic. Este, deși garantat de Constituție, nu o marfă care cade din cer, ci trebuie să fie încercat din nou și din nou, pentru noi și susținut. Prin urmare, ne acordă o mare importanță personalului și studenților care se vad ca-libertate conștient, personalități independente și avocat cu curaj pentru protecția și apărarea libertăților civile și a drepturilor fundamentale, care respectă întotdeauna libertatea altora.

II. Accentul pus pe autodeterminare

Credem că creativitatea umană și originalitate și personalitate poate aduce numai la îndeplinire pe deplin atunci când acestea pot dezvolta și personaliza planul lor de viață posibilă independent. Prin urmare, va incurajam în autodeterminare universitatea noastră și auto-dezvoltare a individului, d. h. la capacitatea de a forma propriile opinii, bazate pe fapte, vin să dețină wohlabgewogenen decizii și să le reprezinte cu putere și stăpânire de sine.

III. Promovarea responsabilității personale în unire sociale

Speram ca responsabilitatea individuală, angajamentul și inițiativa privată sunt mai potrivite decât dependența de structuri și soluții colective pentru a duce viața lui de auto-determinate și responsabil social, precum și pentru a promova binele comun. Fiecare persoană este o personalitate unică și, în același timp, întotdeauna, de asemenea, o ființă socială. Prin urmare, va incurajam dezvoltarea studenților și a personalului nostru de gândire independent și în calitate de persoane care modelează activ destinul în mod independent și cu încredere în propriile abilități și în parteneriat cu alte persoane.

IV. Toleranță și deschidere

Noi bun venit toți angajații și studenții, indiferent de trecutul lor etnice, religioase și sociale salut faptul că îndeplinește cerințele tehnice impuse de el, colegul său sa întâlnit cu toleranță și respect și să respecte valorile declarația misiunii noastre în activitatea sa în universitățile noastre. Noi insistăm ca studenții noștri să câștige experiență internațională și competență interculturală.

V. respectarea independenței

Suntem atenti la-partid politic, religios și neutralitate ideologică a universităților SRH și independența lor față de interesele economice ale părților terțe, în scopul de a păstra un climat de independență intelectuală și diversitate în care personalul și studenții au propriile lor idei și opinii dezvolta liber, reprezintă și pot realiza.

VI. Advocacy de economie socială de piață și concurență

Misiunea noastra este economia socială de piață, care combină libertatea individului, dinamica echitate economică și socială împreună. Noi credem că una dintre paternalism de stat posibile economie de piață cu elementele ei de susținere libertății contractuale, proprietate privată și concurența este mai bună decât orice alt sistem adecvat pentru a promova prosperitatea individului, solidaritatea cu alții, și dreptatea în societate. Prin urmare, vrem să facem cu și în universitățile noastre să contribuie la înțelegerea, conservarea și consolidarea economiei de piață în țara noastră, studenții noștri și vă permite să se dovedească cu succes în competiția de pe piață la nivel mondial și, prin urmare, responsabilitatea socială de a fi conștient.

VII. Conducerea antreprenorială a Universității

Suntem încrezători că universitățile noastre valorile mai sus menționate pot trăi și răspunde la cerințele științifice pe care le ridică mai flexibile, mai rapide și mai bune și să le îndeplinească atunci când acestea sunt conduse ca o afacere numai. Acest lucru necesită antreprenori puternici, care sunt dispuși să își asume responsabilitatea personală pentru bunăstarea societății încredințată de a căuta propria cale spre succes și acest lucru, de asemenea, apoi pentru a merge atunci când acest lucru este plină de dificultăți și rezistențe. Se respectă principiile bunei guvernanțe corporative și de conformitate.

Această școală oferă și:

BSc

SRH Hochschule für Logistik und Wirtschaft Hamm

Energie diplomă de licență noastră este, din toate punctele o alegere bună: Ca un inginer industrial, veti invata mai multe discipline și de a dobândi cunoștințe tehnice ... [+]

Energie diplomă de licență noastră este, din toate punctele o alegere bună: Ca un inginer industrial, veti invata mai multe discipline și de a dobândi cunoștințe tehnice și de afaceri. Prin urmare, acestea îndeplinesc cerințele de la o industrie în curs de dezvoltare, mai ales de la deschiderea piețelor de energie electrică și gaze.

Scurta descriere:

Economiștii de energie au cunoștințe aprofundate în domeniile tehnice, științe naturale și inginerie fundamentale ale producției de energie durabilă și de conversie, precum și în utilizarea energiei. În plus, cunoașterea exactă a piețelor naționale și internaționale de energie. Veți învăța sisteme de energie sub aspectele ecologice si economice pentru a evalua și de a crea concepte de energie și de finanțare pentru utilizarea rațională a energiei în gospodării și în funcționarea instalațiilor industriale. Ca economist energie sunt generalist cu cunoștințe de surse de energie convenționale și alternative, tehnologiile utilizate și redresarea economică și de utilizare. ... [-]

Germania Hamm
Octombrie 2019
La zi
6 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
SRH Hochschule für Logistik und Wirtschaft Hamm

SRH Hochschule Hamm are accentul pe logistica, o industrie în creștere rapidă cu un viitor. Aici aproximativ 15.000 de directori în fiecare an sunt în cerere. Logistică m ... [+]

Testul SRH Hochschule Hamm are accentul pe logistica, o industrie în creștere rapidă cu un viitor. Aici aproximativ 15.000 de directori în fiecare an sunt în cerere. Logistică muta lumea. În timpul de licență noastre de logistică curs -, de asemenea, în procesul de învățare la distanță - acestea sunt formate ca un inginer industrial. În plus față de abilitățile de management, programul nostru de logistica ofera relații tehnice și competențele informatice necesare.

Scurta descriere:

Studiul Inginerie Industrială Logistics este format din trei componente principale: Business, Inginerie si Tehnologia Informatiei. Subiecții logistice sunt predate de primul semestru. Aproximativ 60% a cursului transmite expertiză logistică pur. Logistica este un concept de management și management instrument integrat, orientat spre proces. Ca o devenire ingineri industriale logistică, elevii învață cum să se ocupe cu instrumente metodologice pentru proiectarea și organizarea de materiale, informații și fluxurile financiare în economia mondială. ... [-]

Germania Hamm
Octombrie 2019
La zi
6 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
SRH Hochschule für Logistik und Wirtschaft Hamm

Prezența studiaza la. Pentru a pregăti pe deplin studenți pentru sarcinile lor viitoare în mijlocul de management de lux, sunt în plus față de studierea teoriei și numero ... [+]

Aprobat de stat SRH Hochschule Hamm ofera programul de gradul în Business Administration la programul de campus. Pentru a pregăti pe deplin studenți pentru sarcinile lor viitoare în mijlocul de management de lux, sunt în plus față de studierea teoriei și numeroase exerciții practice și un exemplu plan de afaceri din economie. După finalizarea cu succes a tuturor examinărilor, SRH Hochschule Hamm dă statului și recunoscute la nivel internațional Bachelor titlu academic of Science (B.Sc.). Profesori și instructori noștri au ani de experiență în funcții de conducere. Ceea ce ei învață a fost dovedit în practică

Scurta descriere:

Scopul studiului programului Business Administration este de a instrui absolvenți care se pot edita și de a rezolva cu succes pe baza științei economice în practică probleme relevante. Licențiat în Business Administration grad, elevii sunt instruiți în ambele tehnic, precum și competențe generale. Expertiza pentru a include zone cum ar fi contabilitate, controlling, finanțe, afaceri internaționale, organizarea, managementul resurselor umane, marketing si managementul afacerilor, planificare și dezvoltare. ... [-]

Germania Hamm
Contactează şcoala
La zi
6 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Licenţă

SRH Hochschule für Logistik und Wirtschaft Hamm

Recunoașterea oficială a "asistență socială", ca o știință de specialitate a fost posibilă în 2001 de către Conferința Rectorilor Germani (HRK) și Conferința Permanentă ( ... [+]

Asistenta Sociala - motor și motivator al societății

NOTĂ: Viitorii studenți pentru programul de gradul dublă în asistență socială se va cere să caute în conformitate cu informațiile în "Procesul de aplicare", inițial un partener de practică. SRH Hochschule Hamm este în prezent de revizuirea oferta de un program de grad prezență în Asistenta Sociala. Recunoașterea oficială a "asistență socială", ca o știință de specialitate a fost posibilă în 2001 de către Conferința Rectorilor Germani (HRK) și Conferința Permanentă (KMK). În multe alte țări în care a fost mult timp considerată ca o disciplină științifică independentă, se efectuează în numeroase proiecte de cercetare. Asistență socială urmărește stiinta de sunet pentru a rezolva problemele sociale și pentru a preveni acest lucru. Asistența socială, prin urmare, este preocupat cu care sa permita oamenilor în situații-problemă pentru a dezvolta capacitatea lor de a se organiza, ci de a face, de asemenea, coexistența cu alte coleg satisfăcătoare. ... [-]

Germania Hamm
Octombrie 2019
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză