SRH Hochschule für Wirtschaft und Medien Calw

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Studierea în centrul cunoștințe de Nord Pădurea Neagră

Anticipative studii de programe universitare de licență și masterat în domeniul afacerilor și mass-media în grupuri mici, cu grijă individual Calw.

Testul SRH Universitatea de Economie și mass-media Calw este o universitate non-profit recunoscută de stat privat. În prezent, aproximativ 330 de studenți sunt înscriși în programe de licență și masterat stabilite. Prin alegerea aprofundarea profile Studentii au posibilitatea de a alinia studiile lor specific cu privire la evoluțiile actuale de pe piața forței de muncă. În plus față de difuzare de cunoștințe și abilități interculturale și limbi și cel mai important în abilitățile moi la locul de muncă sunt parte a învățăturii. Elevii așteaptă grupuri mici și supraveghere intensivă de profesori și lectori din practica.

De licență și programe de master SRH Universitatea de Economie și mass-media Calw

Administrarea Afacerilor (full si part-time) Media și Comunicații Managementul Media Management și Comunicare Publică Controlul Marketing Management (acreditare în 2015) Culturală și Event Management (acreditare în 2015)

Educație de primă clasă

Universitatea SRH de Economie și mass-media Calw se vede pe sine ca un centru de excelență pentru formare în domenii de afaceri și mass-media. La Universitatea din profesionisti viitoare, antreprenori și manageri sunt instruiți.

Prof. Dr. habil. Peter J. Weber - Principal și Managing Director al SRH Universitatea de Economie și mass-media Calw - subliniază: "Am educa întreaga persoană - în condiții de siguranță în cunoștințele rapid în practică și puternic ca o echipa. Supraviețuire de formare, jocuri de afaceri și comportamentul în tranzacțiile comerciale internaționale sunt exemple de metode inovatoare și diverse de predare-învățare prin care colegiul în plus față de abilitățile tehnice le transmite, de asemenea, cele mai importante la locul de muncă soft skills. Astfel, de personalitate și sociale ale studenților abilitățile primi vizate de formare și de dezvoltare. "Studenții spus grupuri mici, o atenție individuală și coaching-ul personal de către profesori și lectori din practica. "Acest lucru va permite un studiu riguros, rata abandonului mici și de a crește șansele de angajare - pentru cele mai bune oportunități pe piața muncii", a spus Weber.

Cum companiile sunt create de la idee de afaceri la plan de afaceri și a stabilit cu succes pe piata? Cum pot rețelele sociale sunt utilizate profesional în comunicare corporativă? Cum corporativ de resurse umane, marketing si controlul organizează optim? Acestea sunt doar câteva din întrebările abordate de către studenții de la Universitatea SRH de Economie și mass-media Calw.

International Contacte

Caracter internațional se capitalizează la Universitatea SRH de Economie și mass-media Calw. Universitatea menține contacte strânse cu universitățile partenere internaționale și institute de cercetare - inclusiv Austria, Spania, India și Turcia. Cooperarea de proiecte de cercetare comune se extinde la programe de schimb. Cooperează plus SRH Universitatea de Economie și mass-media Calw cu firme economice și industriale, asociații profesionale și camere. Elevii sunt implicați activ în cercetare, lucra la proiecte, să participe la stagii sau licență de scriere și teze de masterat de la companii bine-cunoscute și campioni ascunse. În plus față de limbi străine, cum ar fi limba engleză, competențele interculturale spaniolă, italiană și franceză, cum ar fi sunt de comportament "corect" în mediul de afaceri internațional în curriculum.

Studiu de informare Zile 2015

Universitatea SRH de Economie și mass-media Calw regulat gazde Studiu de informare zile. Viitorii studenți au posibilitatea de a învăța despre cursurile colegiu și universitare pentru a interacționa cu studenții și profesorii, precum și să participe la cursuri de probă. Zilele de informare studiu va avea loc la următoarele date:

Miercuri 2015-3-optsprezece von 14.00 bis 16.00 Ceas Ceas Miercuri douăzeci și nouă/07/2015 von 14.00 bis 16.00 Ceas Ceas Miercuri optsprezecelea noiembrie 2015 von 14.00 bis 16.00 Ceas Ceas

În plus, viitorii studenți pot, de asemenea numiri individuale de consiliere.

Cunoașterea Regiunea de Nord Pădurea Neagră

Orașul medieval de Calw - locul de nastere a poetului Hermann Hesse - are ceva pentru mediu de învățare plăcut și de succes ofera un oraș vechi atmosferic în mediu tipic Pădurea Neagră, sport pe tot parcursul anului, o scenă arte pline de viață și centre comerciale. Calw cu legături excelente de transport, un preț accesibil de viață și un mediu relaxat pentru succesul academic. Capital de stat Stuttgart, orasul de aur a Pforzheim și Arte și mass-media din Karlsruhe se poate ajunge rapid și ușor. De nord Regiunea Pădurea Neagră cunoștințe se caracterizează prin numeroase (mondial) lider de piață și campioni ascunse. Universitatea SRH de Economie și mass-media Calw este ferm stabilit din anul 2000 o parte din nordul regiunii Pădurea Neagră cunoștințe și în acesta.

Locații

Calw

SRH Hochschule für Wirtschaft und Medien Calw

Address
SRH Hochschule für Wirtschaft und Medien Calw
Staatlich anerkannte Fachhochschule
Lederstraße 1
75365 Calw

75365 Calw, Baden-Württemberg, Germania
Număr de telefon
+49 (0) 7051 9203-0

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră