SRH Hochschule der populären Künste (hdpk)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

58599_IMG_0040.jpg

HDPK este o universitate privată de frunte pentru industriile creative, situată într-unul dintre hub-urile creative din Germania: în Berlin. Programele de studiu acoperă atât aspecte artistice și tehnologice, cât și probleme practice de management și teoria media. Curriculum-ul se concentrează pe industria muzicală și media (cu excepția filmului și a televiziunii).

Atât universitatea cât și lectorii sunt implicați în piețele de muzică și mass-media, iar experiența lor se înscrie în programe.

Hdpk a fost deschis în aprilie 2010 ca o universitate privată de Științe Aplicate și este aprobat de către Departamentul Senatului Berlin pentru Educație, Știință și Cercetare.

Centrală a predării universității este că este legată de practică, reflectată în proiectele interdisciplinare realizate în toate programele de studii și completată de programe curriculare orientate științific și bine gândit. Planificarea curriculară se bazează pe realitatea unei lumi profesionale în continuă schimbare, asigurându-se că programele de studiu sunt în mod constant adaptate pentru a se conforma noilor cerințe. Atât personalul cât și membrii consiliului de administrație sunt implicați în industrie, ceea ce întărește această abordare.

Ce ne îndepărtează

Condiții excelente de studiu

Am stabilit standarde înalte pentru noi înșine. Grupuri mici, profesori cu medii puternice în domeniul lor, echipamente de ultimă oră în studiourile noastre de sunet și fotografic, precum și în spațiile de lucru digitale oferă studenților noștri un mediu de lucru cu adevărat profesional.

58613_IMG_9987.jpg

Abordare în lumea reală

În ceea ce privește aspectele administrative și financiare ale profesiilor viitoare ale studenților, managementul de proiect, dreptul mass-mediei și mediul de afaceri sunt la fel de parte din curriculum ca formarea artistică și tehnică. Menținem legături strânse cu actorii importanți din industrie pentru a menține în permanență conținutul programelor noastre și pentru a ne orienta spre oportunitățile profesionale în continuă schimbare.

Învățarea pe tot parcursul vieții

Studenții sunt tratați cu respect ca oameni întregi. Scopul este de a încuraja o abordare care să ofere orientări în schimbarea mediului înconjurător și care să susțină învățarea pe tot parcursul vieții. Prin urmare, ne concentrăm pe abilități de comunicare și sociale și pe proiecte practice, precum și pe teme pur academice.

Asociere

Cu aproape 600 de studenți din aproximativ 20 de țări (din mai 2016), 24 de profesori, în jur de 74 de lectori, 6 programe universitare de licență și 2 de masterat și 2 universități sora din SRH în Berlin (împreună reprezentând 2.000 de studenți și 28 de programe) una dintre universitățile private cu adevărat de succes din Germania, și o parte a grupului SRH cu 12.000 de studenți și 10 universități.

58600_hdpk_DACH.jpg

Locații

Berlin

Address
Potsdamer Straße 188
10783 Berlin, Berlin, Germania

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră