Citește Descrierea Oficială

58599_IMG_0040.jpg

HDPK este o universitate privată de frunte pentru industriile creative, situată într-unul dintre hub-urile creative din Germania: în Berlin. Programele de studiu acoperă atât aspecte artistice și tehnologice, cât și probleme practice de management și teoria media. Curriculum-ul se concentrează pe industria muzicală și media (cu excepția filmului și a televiziunii).

Atât universitatea cât și lectorii sunt implicați în piețele de muzică și mass-media, iar experiența lor se înscrie în programe.

Hdpk a fost deschis în aprilie 2010 ca o universitate privată de Științe Aplicate și este aprobat de către Departamentul Senatului Berlin pentru Educație, Știință și Cercetare.

Centrală a predării universității este că este legată de practică, reflectată în proiectele interdisciplinare realizate în toate programele de studii și completată de programe curriculare orientate științific și bine gândit. Planificarea curriculară se bazează pe realitatea unei lumi profesionale în continuă schimbare, asigurându-se că programele de studiu sunt în mod constant adaptate pentru a se conforma noilor cerințe. Atât personalul cât și membrii consiliului de administrație sunt implicați în industrie, ceea ce întărește această abordare.

Ce ne îndepărtează

Condiții excelente de studiu

Am stabilit standarde înalte pentru noi înșine. Grupuri mici, profesori cu medii puternice în domeniul lor, echipamente de ultimă oră în studiourile noastre de sunet și fotografic, precum și în spațiile de lucru digitale oferă studenților noștri un mediu de lucru cu adevărat profesional.

58613_IMG_9987.jpg

Abordare în lumea reală

În ceea ce privește aspectele administrative și financiare ale profesiilor viitoare ale studenților, managementul de proiect, dreptul mass-mediei și mediul de afaceri sunt la fel de parte din curriculum ca formarea artistică și tehnică. Menținem legături strânse cu actorii importanți din industrie pentru a menține în permanență conținutul programelor noastre și pentru a ne orienta spre oportunitățile profesionale în continuă schimbare.

Învățarea pe tot parcursul vieții

Studenții sunt tratați cu respect ca oameni întregi. Scopul este de a încuraja o abordare care să ofere orientări în schimbarea mediului înconjurător și care să susțină învățarea pe tot parcursul vieții. Prin urmare, ne concentrăm pe abilități de comunicare și sociale și pe proiecte practice, precum și pe teme pur academice.

Asociere

Cu aproape 600 de studenți din aproximativ 20 de țări (din mai 2016), 24 de profesori, în jur de 74 de lectori, 6 programe universitare de licență și 2 de masterat și 2 universități sora din SRH în Berlin (împreună reprezentând 2.000 de studenți și 28 de programe) una dintre universitățile private cu adevărat de succes din Germania, și o parte a grupului SRH cu 12.000 de studenți și 10 universități.

58600_hdpk_DACH.jpg

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:


SRH Hochschule der populären Künste (hdpk)

Industriile culturale și creative au fost înfloritoare la nivel global, iar Berlinul este un loc fierbinte pentru industriile creative - făcându-l locul perfect pentru st ... [+]

Industriile culturale și creative au fost înfloritoare la nivel global, iar Berlinul este un loc fierbinte pentru industriile creative - făcându-l locul perfect pentru studiile dumneavoastră. Creativii au nevoie de lideri creativi și veți învăța să sprijiniți, să comercializați și să gestionați succesul în industriile creative. Gradul vă va pregăti, de asemenea, pentru a vă începe propria afacere sau pentru a lucra într-o industrie mai tradițională, în care companiile caută din ce în ce mai mult abordări inovatoare pentru management.

Conținutul, obiectivul și structura cursului

BA Creative Industries Management vă oferă o educație care vă va dota cu cunoștințe teoretice și abilități și competențe practice pentru a crea valoare de afaceri prin management strategic, inovare și design în zona largă a industriilor creative și culturale și dincolo de acestea.... [-]

Germania Berlin
Contactează şcoala
Engleză
La zi
7 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
SRH Hochschule der populären Künste (hdpk)

Proiectarea audio cuprinde mult mai mult decât înregistrarea și dublarea sunetului pentru filme sau compoziția jingles-urilor dragi pentru emisiunile radio și TV, stilul ... [+]

Proiectarea audio cuprinde mult mai mult decât înregistrarea și dublarea sunetului pentru filme sau compoziția jingles-urilor dragi pentru emisiunile radio și TV, stilul Charlie-Sheen. Studenții noștri sunt instruiți pentru proiectarea audio pe instrumente și computere, pentru a produce și pentru a înregistra sunete, vorbire sau muzică, creând astfel atmosferă auditivă.

Conținutul, obiectivul și structura cursului

Proiectare audio: Pentru a studia sunetul, a asculta și a fi ascultat

Ca parte a cursului de licență Audio Design la hdpk din Berlin elevii vor crea lumi imersive de sunet, acustică 3D pentru jocuri și soundlogs (sunet branding). Ei vor învăța cum să reprezinte acustic datele (sonificație) și să utilizeze computere, cum ar fi software-uri, cum ar fi Pro Tools, ca platforme pentru compoziție și aranjare, și ca un instrument digital.... [-]

Germania Berlin
Contactează şcoala
Engleză
La zi
7 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
SRH Hochschule der populären Künste (hdpk)

Cu un B.Mus. Muzică populară vă va stăpâni aranjamentul compozițional și instrumental / vocal al titlurilor de muzică, precum și realizarea lor ca interpret muzical. Veți ... [+]

Cu un B.Mus. Muzică populară vă va stăpâni aranjamentul compozițional și instrumental / vocal al titlurilor de muzică, precum și realizarea lor ca interpret muzical. Veți ști cum să implementați ideile dvs. creative, de la prima inspirație până la performanță sau înregistrare. Cursul se accentuează pe scrierea de cântece, instrument / voce și ansamblu.

Conținutul, obiectivul și structura cursului

Muzicianul creativ popular: compozitor, interpret și muzician de bandă

Cursul de licență "Muzică populară" de la hdpk din Berlin pregătește tineri muzicieni talentați să interpreteze muzică la concerte și producții, prin predarea competențelor de interpretare / scriere, împreună cu o înțelegere a ingineriei sonore și a know-how-ului organizațional și educațional.... [-]

Germania Berlin
Contactează şcoala
Engleză
La zi
7 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

hdpk Festival 2017

Moving - Refugees Welcome (Songs for Refugees by hdpk)

B.A. Creative Industries Management at hdpk - Make it a career