Citește Descrierea Oficială

nostru universitate este de peste 900 elevi în 12 programe de licență și masterat singurul privat, recunoscut oficial și instituțional acreditat de Academia de Științe din Turingia.

Toate cursurile au fost elaborate de minți luminate și parteneri puternici din sectorul sănătății și, prin urmare, creșterea vizibilității universității. In modelele de studiu flexibile sunt formate de specialiști pentru piața în creștere a sănătății.

Aici este Colegiul de coaching individual, cursuri practice și de predare orientate spre competențe și învățare. Master NeuroRehabilitation și educație integrat modelul de studiu al programelor de licență pentru fizioterapie si terapie de vorbire sunt unice în Germania.

Gera

înseamnă a studia cu noi

  • grupuri mici de studiu și contact strâns cu profesori
  • Întotdeauna un contact
  • distanțe scurte și clădire modernă universitate echipată
  • cursuri practice
  • de studiu flexibil și distractiv cu studiile tale
  • Profitînd de la rețeaua SRH

Studiu de calitate dovedita

Studiile noastre, precum și universitatea însăși, sunt supuse unor experți neutri de supraveghere a calității stricte ca agenția de acreditare în domeniul sănătății și afacerilor sociale (AHPGS) și Consiliul Științei. Acest lucru subliniaza standardele noastre ridicate, pentru a se asigura studenții de la Universitatea SRH Sanatatii Gera cea mai bună calitate posibilă a studiilor.

Programe predate în:
  • Germană

Această școală oferă și:

BA

SRH Hochschule für Gesundheit Gera

Educația curs și promovarea în copilărie vă împuternicește pentru a sprijini copiii în dezvoltarea lor și să sprijine educația lor. Ei învață să sprijine copiii cu risc d ... [+]

Educația curs și promovarea în copilărie vă împuternicește pentru a sprijini copiii în dezvoltarea lor și să sprijine educația lor. Ei învață să sprijine copiii cu risc de dezvoltare, dizabilități, dificultăți de învățare sau probleme de comportament și să le însoțească cu părinții lor.

Conținut, obiectivele și sfârșitul studiului

Accentul programului nostru este explicit asupra dinamicii și dezvoltării copilului ca un sugar, copil mic si copilarie. Suportul de formare și de dezvoltare a copiilor și să lucreze cu familiile lor reprezintă baza centrală a programului de studii.

Un accent specializat este luarea în considerare explicită a tipurilor de handicap, handicap de dezvoltare și de întârzieri și probleme de comportament. Conectate la aceste priorități cu diverse concepte care sprijină copiii și familiile lor în mod eficient.... [-]

Germania Gera Bonn Stuttgart Heidelberg Karlsruhe Düsseldorf  + 3 Mai mult
Octombrie 2019
Germană
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză