University of Applied Sciences Europe - English Programs

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre universitatea noastră

Ce e special despre noi

Universitatea de Științe Aplicate din Europa - Iserlohn, Berlin, Hamburg educă designerii și factorii de decizie de mâine în domeniile

 • Afaceri,
 • Psihologie,
 • Media și comunicare,
 • Managementul sportiv,
 • Artă și Design.

Universitatea de Științe Aplicate din Europa face parte din Global University Systems. Universitatea promovează dezvoltarea orientată către viitor a competențelor și a formatelor de predare interdisciplinară în concordanță cu practicile practice și în conformitate cu cele mai înalte standarde internaționale la locațiile din Iserlohn, Berlin și Hamburg.

Prin interacțiunea dintre gândirea creativă, antreprenorială și digitală, precum și o perspectivă internațională, diferitele domenii de studiu se îmbogățesc reciproc și oferă noi abordări în predare și cercetare adaptate cerințelor pieței muncii 4.0.

BiTS a fost fondată pentru prima dată în 2000 ca o universitate independentă. Astăzi este parte a Universității de Științe Aplicate din Europa și un loc de întâlnire pentru tinerii talentați de afaceri, membri ai facultăților, antreprenori și companii din întreaga lume. Aici oferim un mediu în care studenții și profesorii sunt încurajați să dezvolte idei noi și să-și descopere întregul potențial antreprenorial.

Așezați fundația pentru o carieră interesantă, cu diplome de licență și masterat acreditate în viitor, în Berlin, Hamburg sau Iserlohn (Renania de Nord-Westfalia).

Rețea internațională unică

Faceți lumea campusul! La Universitatea de Științe Aplicate din Europa, studiați într-o rețea globală . Vă încurajăm să încercați lucrurile în timpul studiilor, să vă inspirați din experiențe noi și să vă lărgiți orizonturile personale și profesionale. Veți beneficia de:

 • Semestrul integrat în străinătate la o universitate parteneră renumită
 • Facultatea internațională și de succes
 • Prelegeri globale și proiecte practice transfrontaliere prin metode de predare inovatoare
 • Schimbul intercultural - virtual și în campus - peste 100 de națiuni reprezentate în campusul nostru
Dezvoltarea individuală și învățarea interdisciplinară

Universitatea de Științe Aplicate din Europa vă oferă un mediu academic în care vă bucurați de predarea la cele mai bune standarde internaționale, fără a vă pierde individualitatea.

Mutarea în viitor, soluții provocatoare și orientate tot mai mult necesită încorporarea de perspective diferite, de noi tehnologii, de creativitate și de metode bazate pe cercetare. Pentru a vă asigura dezvoltarea personală și orientarea spre o carieră timpurie, lucrați practic și interdisciplinar de la început și sunteți încurajați să gândiți dincolo de frontiere cu o gamă largă de subiecte. La Universitatea de Științe Aplicate din Europa, aveți ocazia suplimentară de a vă implica în inițiative extradirectoriale interdisciplinare, pentru a vă lustrui profilul profesional și a vă face atractivi pe piața muncii.

Certificat suplimentar și angajare alături de studiile dvs.

În plus, dezvoltarea personajului dvs. individual contează: Elevii sunt încurajați să realizeze proiecte din proprie inițiativă în inițiativele elevilor și să desfășoare activități extrașcolare . Veți primi un certificat suplimentar unic pentru gradul dvs., care enumeră dezvoltarea abilităților de bază. Acestea au fost identificate de Laureat într-un studiu comandat de peste 5.000 de parteneri și peste 20.000 de studenți, membri ai facultăților, angajați și absolvenți. Aceasta este o posibilitate suplimentară pentru studenți și absolvenți de a obține un avantaj față de alți solicitanți de locuri de muncă.

În plus, puteți să vă alăturați unuia dintre numeroasele noastre stațiuni de studenți în timpul studiilor și să vă dezvoltați abilitățile în afara curriculumului. Câteva exemple:

 • CampusMagazin
 • BiTS.fm
 • BiTS Vision
 • Rubicon
Practicitate maximă

Experiență profesională reală din prima zi: La Universitatea de Științe Aplicate din Europa aveți ocazia să testați ceea ce ați învățat imediat după curs și să obțineți o perspectivă asupra muncii cotidiene a sectorului în timpul studiilor. Toate programele sunt proiectate, în conținut și în grafic, pentru a vă permite să aplicați teoria direct în practică.

Printre altele, programele orientate spre practică la UE vă oferă:

 • Membrii facultății care sunt profesioniști distincți în domeniul lor și care activează profesional în afaceri .
 • Stagii integrate, pe care le puteți completa, de exemplu, la una dintre numeroasele noastre afaceri partenere.
 • Proiecte de cooperare cu giganți de afaceri de vârf, cum ar fi SAP.
Studiați cu profesioniști într-un mediu inovator

Oamenii de afaceri de succes nu sunt numai profesioniști de afaceri excelenți, ci posedă și alte abilități de leadership. Am dori să luați asta la inimă în timpul studiilor și în acest scop să vă aduceți împreună cu cei care știu cel mai bine.

Prin garantarea claselor mici și a grupurilor de seminarii , creăm un mediu de studiu complet unic, unde vă puteți dezvolta intens și individual . În proiectele dvs. de studiu, precum și în seminarii speciale de abilități soft, vă familiarizăm cu abilități fundamentale, cum ar fi managementul echipei, autoorganizarea și planificarea strategică, completarea profilului de competențe și cultivarea gândirii antreprenoriale.

Faceți parte din echipa noastră și faceți o diferență - la nivel mondial.113445_pexels-photo-1326947.jpeg

Programe la Facultatea noastră de Afaceri

Oferim diferite programe, cum ar fi:

 • Diplome de licență
 • Diplome de diplomă dublă
 • Numeroase diplome de masterat

Unele dintre aceste programe sunt oferite în limba engleză.

Alegeți din trei locații

Universitatea de Științe Aplicate din Europa are trei locații în centrele de creație Berlin, Hamburg și Iserlohn.

 • Berlin - centru antreprenorial, trendsetter, capital de viață, incubator de idei - puține orașe sunt lăudate la nivel mondial pentru diversitatea lor, la fel ca și capitala germană. În campusul nostru din Berlin, studiați lângă hotspotul economic Potsdamer Platz.
 • Hamburg - În orașul media nr.1, alături de Spiegel, Stern, Die Zeit, Google, Twitter, Facebook și altele! Campusul nostru din Hamburg este aproape de scenele alternative de cartier, precum și de centrul orașului luxos.
 • Iserlohn - În nordul Reniei-Westfalia de Seilersee se află Campusul Iserlohn, bogat în tradiție și al treilea cel mai frumos campus din Germania, potrivit unui sondaj al revistei Unicum. Centrele industriale din Renania de Nord-Westfalia - Dortmund și Köln - sunt ușor accesate de acolo.
Echipament modern

Vă oferim un program în care vă familiarizați cu echipamentele pe care le veți folosi mai târziu. Astfel, în funcție de campus, sunt disponibile facilități variind de la piscine mac la studiouri foto și ateliere de tipărire prin serigrafie.

Pentru proiectele dvs., puteți împrumuta laptop-uri, aparate foto și alte accesorii în orice moment.

Stat examinat și acreditat

Universitatea de Științe Aplicate din Europa este recunoscută și acreditată de către Renania de Nord-Westfalia și Consiliul German de Științe și Științe Umanistice atât de către stat, cât și ca instituție, iar aceasta timp de 10 ani, fiind una dintre puținele universități pentru cea mai lungă durată în Germania. Toate programele noastre sunt acreditate de FIBAA, una dintre cele mai relevante agenții europene și internaționale orientate spre asigurarea și dezvoltarea calității în învățământul universitar.

Cariera ta după absolvire

O diplomă de licență la Universitatea de Științe Aplicate din Europa este fundația optimă pentru un viitor profesional de succes - fie în afaceri, media, sport, IT și tehnologie, ocuparea forței de muncă, ca manager sau antreprenor.

Programele noastre de master vă oferă ocazia suplimentară de a vă stabili profesional, de a vă dezvolta abilitățile personale și de a vă deplasa la următorul nivel al carierei. Centrul nostru internațional de carieră utilizează contactele din cadrul companiei noastre și din rețeaua de absolvenți pentru a vă sprijini personal în planificarea căii individuale de transport și în timpul fazei de aplicare.

Faceți Universitatea de Științe Aplicate din Europa piatra de temelie pentru cariera dvs. și puneți ceva mare în mișcare!115254_110883_pexels-photo-1595391.jpeg

Viziunea noastra

La Universitatea de Științe Aplicate din Europa, ne-am angajat să oferim absolvenților noștri studii de durată și de succes și pregătire pentru locuri de muncă în era digitală. Ca universitate acreditată de științe aplicate în proprietate privată, promovăm o gândire și o actorie creative antreprenoriale și independente. Oferim specialiștii relevanți, competențele decizionale și sociale prin concepte pedagogice moderne în programele de studii flexibile. Ca o universitate europeană cosmopolită, cultivăm atât perspective locale și globale, cât și promovăm în mod activ mobilitatea internațională a studenților noștri.

Urmărim relații interpersonale respectabile, care îi motivează pe studenții și angajații noștri să contribuie la modelarea și dezvoltarea ulterioară a universității. În fiecare campus, cultivăm o atmosferă personală, adresându-ne în mod individual și acompaniând în mod activ puncte forte, situații de viață și căi de dezvoltare ale studenților noștri.

Combinația consistentă dintre cerințele teoretice și implementarea practică promovează curiozitatea profesională și oferă orientare în dezvoltarea unui profil unic. În acest scop, considerăm concepte pedagogice interacțioase, bazate pe dialog, în grupuri mici, ca modalitate optimă de a dobândi competențe orientate spre rezultate. Mai mult, cooperarea interdisciplinară a diferitelor noastre departamente oferă elevilor o valoare adăugată semnificativă.

Aceste obiective sunt urmărite și întâlnite de o profesie care, în sine, este activă din punct de vedere științific și practic și este pe deplin familiarizată cu provocările actuale din domeniul său de expertiză. Ne executăm misiunea educațională cu o responsabilitate egală atât față de cerințele profesionale și sociale cerute de noi. În cele din urmă, universitatea noastră se vede ca o platformă primitoare pentru a da cunoștințe și cercetări în procesul de îndrumare a studenților noștri pentru a deveni personalități independente, reflectorizante și responsabile.111577_pexels-photo-1152500.jpeg

Obiectivele noastre

Scopul nostru cel mai important este succesul dumneavoastră. Suntem acolo pentru a vă asigura că sunteți pregătiți în mod ideal pentru a vă lansa cariera profesională și pentru a vă face propria cale. Având în vedere acest lucru, educăm studenții noștri pentru a deveni tineri profesioniști cu un spirit și o abordare întreprinzătoare.

Cum se învață cunoștințele și abilitățile

Astăzi, aveți nevoie de o combinație de abilități pentru a crea o carieră de succes. Cunoștințele fundamentale și aptitudinile sociale, know-how-ul de management și încrederea la nivel internațional reprezintă baza unei cariere manageriale în economia liberă. În zilele noastre, managerii tineri întreprinzători cu o educație teoretică bună și care au dobândit o experiență practică atât în țară cât și în străinătate în timpul studiilor, sunt căutați în toate domeniile de activitate. Noi vă echipăm pentru a îndeplini aceste cerințe.

Rezultatele vorbesc de la sine: Absolvenții Universității de Științe Aplicate din Europa intră foarte rapid în ocuparea forței de muncă.112185_pexels-photo-1438072.jpeg

Ceea ce oferim

În afara sălii de curs, diverse inițiative studențești de la Universitatea de Științe Aplicate din Europa oferă o experiență practică valoroasă. Ne așteptăm și vă încurajăm să participați la aceste activități. Ele arată modul în care elevii sunt foarte motivați și subliniază abordarea practică a universității. Inițiativele sunt la fel de diverse ca și cursurile de studiu.

Stabilirea, urmărirea și atingerea unor obiective ambițioase

Probabil cea mai cunoscută inițiativă este "Simpozionul Campus". Personalități de renume precum Bill Clinton, Kofi Annan și Gerhard Schröder au acceptat în trecut o invitație de a vorbi la această conferință economică renumită la nivel internațional. Acest eveniment este organizat exclusiv de către studenți - de la găzduirea clienților, de la catering, vânzări de bilete la PR, sponsor și legat de vorbitori. Alte inițiative implică, de exemplu, consilierea firmelor cu privire la modul de rezolvare a problemelor de afaceri, producerea independentă a unei emisiuni TV sau radio sau proiecte sociale. Totuși, te implici la Universitatea de Științe Aplicate din Europa, vei obține o experiență practică valoroasă.113991_pexels-photo-933964.jpeg

Locații

Programe

Această școală oferă și: