Citește Descrierea Oficială

WINGS International

Studii profesionale

Vă mulțumim pentru interesul dumneavoastră în studiile de fracțiune de normă și programe de formare continuă la Wismar University of Applied Sciences (Germania). Universitatea Wismar este o instituție avansată și inovatoare de educație și cercetare, cu peste 100 de ani de excelență academică. Este o universitate internațională, care este o practică și de afaceri orientate cu peste 8.500 de studenți care studiază atât pe-campus și prin timp on-line sau o parte.

WINGS - Wismar International Services de absolvire Firma infiintata in anul 2004 - ofera programe de timp parțial online, extra-profesionale și precum și educația în continuare un certificat pentru profesioniștii care lucrează. Zonele sale includ subiect de afaceri, tehnologie și design, cu un colegiu de stat de certificat de formare continuă. Cu aproximativ 4.500 de studenți part time și 650 de participanți și continua studiile la zece locații din întreaga țară, precum și la Berlin și Munchen, ARIPI este unul dintre cei mai importanți furnizori de învățare la distanță de stat în Germania. ARIPI oferă acum, de asemenea, studii internaționale part-time pentru profesionistii in centre de studiu din Cape Town, Bangkok, Singapore și Surabaya.

Din cauza mai multor contacte din Europa, regiunea baltică, America, America Latină, Asia și, în special, de Sud-Est-Asia, o varietate de caracteristici interculturale pot fi găsite în mod distinct metodele noastre de cercetare și de predare. În prezent, există studenți din întreaga lume, care participă la studiile noastre part-time pentru profesioniști.

Programe predate în:
  • Engleză
  • Germană
În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree:

Hochschule Wismar - Mit allen Wassern gewaschen.