hwtk University of Applied Sciences

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Școala de afaceri, tehnologie și cultură este un privat, și acreditat de Universitatea de Științe cu sediul la Berlin , și un alt studiu în Baden-Baden a aprobat-stat. După înființarea, în 2011, studiul a fost de operare la 1. S-a adăugat în octombrie 2012. Ca o filială a F + U Group, HTWK de mai mult de treizeci de ani de experiență a beneficiilor renumitului Educație german Konzernes.

cercetare

HTWK vede interesele sale de cercetare în domeniul cercetării aplicate și legate de curs în domeniile de afaceri, tehnologie și studii culturale. Scopul cercetării este de a obține noi cunoștințe și plasarea acesteia pe programele de gradul oferite și transferul de noi abordări de cercetare pentru a fi utilizate de către elevi.

Publicații

În HTWK Discuție Paper Series rezultate din cercetarea continuă a membrilor universitare de HTWK fi introduse începând cu 2015. Discuție Papers HTWK poate apărea, de asemenea, ca articole în reviste de specialitate, în calitate de contribuții în antologii sau monografii. Acestea au ca scop oameni de știință / cercetători și studenți, dar, de asemenea, la nivel național și internațional, interesat în economie, societate, politică și cultură și sunt menite să încurajeze oamenii să reaprindă discursul profesional și să continue.

Locații

Berlin

Address
hwtk Berlin
Bernburger Straße 24/25

10963 Berlin, Berlin, Germania

Baden-Baden

Address
hwtk Baden-Baden
Jägerweg 8

76532 Baden-Baden, Baden-Württemberg, Germania

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră