Citește Descrierea Oficială

Școala de afaceri, tehnologie și cultură este un privat, și acreditat de Universitatea de Științe cu sediul la Berlin , și un alt studiu în Baden-Baden a aprobat-stat. După înființarea, în 2011, studiul a fost de operare la 1. S-a adăugat în octombrie 2012. Ca o filială a F + U Group, HTWK de mai mult de treizeci de ani de experiență a beneficiilor renumitului Educație german Konzernes.

cercetare

HTWK vede interesele sale de cercetare în domeniul cercetării aplicate și legate de curs în domeniile de afaceri, tehnologie și studii culturale. Scopul cercetării este de a obține noi cunoștințe și plasarea acesteia pe programele de gradul oferite și transferul de noi abordări de cercetare pentru a fi utilizate de către elevi.

Publicații

În HTWK Discuție Paper Series rezultate din cercetarea continuă a membrilor universitare de HTWK fi introduse începând cu 2015. Discuție Papers HTWK poate apărea, de asemenea, ca articole în reviste de specialitate, în calitate de contribuții în antologii sau monografii. Acestea au ca scop oameni de știință / cercetători și studenți, dar, de asemenea, la nivel național și internațional, interesat în economie, societate, politică și cultură și sunt menite să încurajeze oamenii să reaprindă discursul profesional și să continue.

Programe predate în:
  • Germană

Această școală oferă și:


hwtk University of Applied Sciences

Ați recunoscut că companiile moderne sunt din ce în ce mai conectate la nivel internațional și trebuie să acționeze intercultural? De asemenea, sunteți interesat de un me ... [+]

La programul de studii

Ați recunoscut că companiile moderne sunt din ce în ce mai conectate la nivel internațional și trebuie să acționeze intercultural? De asemenea, sunteți interesat de un mediu de lucru global cu o dimensiune internațională? Apoi, programul de licență "Management Internațional" te pregătește pentru un loc de muncă în companii care operează pe plan internațional printr-o educație psihologică, sociologică, interculturală și lingvistică. În 6 semestre , care includ un semestru în străinătate, puteți studia fie în modelul de studiu cu normă întreagă, în modelul de studiu dual sau în învățământul la distanță și puteți deschide perspective excelente în carieră și salarizare prin predarea practică. În plus față de campusul internațional din Berlin , oportunitatea de a învăța mai multe limbi străine și un semestru în străinătate, orientarea internațională holistică a programului va fi rotunjită. Semestrul în străinătate poate fi finalizat fie într-una din universitățile noastre internaționale partenere, de exemplu în New York sau în cadrul programului Erasmus, și este inclus în taxele de școlarizare lunare.... [-]

Germania Berlin Baden-Baden
Aprilie 2020
Engleză,Germană
La zi
Part time
6 - 9 semestre
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză