Citește Descrierea Oficială

Studiind cu un viitor - la NTA Isny!

contacte excelente pentru companiile partenere ale industriei, atenție personală de la facultate cu înaltă calificare, învățarea practică în grupuri mici, perioade de studiu scurte, in Germania cursuri unice și un Freizeitgangebot mare într-un mediu familial - studiu de la Fachhochschule de NTA Isny ​​vă oferă multe avantaje.

La nta Isny ​​vă dacă deschideți cu succes Bachelor of Science (B.Sc.), al Colegiul Tehnic sau un liceu au fost finalizate. Alte cerințe de admitere nu există. Aici puteți începe imediat cu studiul privind începutul semestrului anual în semestrul de iarnă!

Odată cu finalizarea Bachelor of Science (B.Sc.) vă deschide șansa de a egala un start de succes a zonei STEM într-una dintre cele 123.000 de puncte sau studii postuniversitare în Germania sau în străinătate iau.

Prezentare generală cursuri

A descoperi opțiunile și informează-te acum despre cursurile noastre acreditate pentru BSC:

chimie

Bachelor of Science Chimie, specializarea Chimie generală sau Chimie alimentară și analiza de mediu la NTA Isny ​​ați deschis un câmp larg de activitate.

Chimia farmaceutică

Programul de studii de Bachelor of Science chimie la NTA Isny ​​este adaptat optim la nevoile industriei farmaceutice.

Inginerie Fizică

Aplicată și Tehnic Fizică, Inginerie, electronica, optica, chimie, informatică și multe altele. toate implică studierea pentru BSC Fizică.

informatică

Bachelor of Science științei calculatoarelor la NTA Isny ​​oferă o pregătire de bază excelentă, urmat de specializare.

Alegerea carierei ușor de făcut!

NTAs Isny ​​vă ajută să luați calea cea bună pentru cariera ta viitoare! Pentru că la campusul NTA noi vă oferim posibilitatea de a descoperi punctele forte si tu opta pentru potrivire pentru a vă profesionist în domeniul științelor naturale și informatică - fie un loc de muncă degustator sau pe semestrul pregătitor.

Aici puteți în cadrul stagiului de studiu sau semestru de pregătire cunoștințele în știința științelor naturale matematică, chimie, fizică și de calculator pentru a aprofunda și lărgi, găsi astfel cu ușurință în cazul în care se află punctele tale forte. Acest lucru vă va ajuta în alegerea unei cariere - fie la colegiu profesional, cu formare sau la colegiu, cu un grad!

Ca parte a stagiului nostru de degustători, oferim, de asemenea, cursuri pentru BOGY săptămâna.

Cea mai bună investiție este proprie în viitor!

NTAs Isny ​​vă oferă multe avantaje în studiu - de supravegherea personală de către instructorii noștri cu privire la lecțiile practice prin intermediul învățării eficiente în grupuri mici. Acest lucru este evident nu numai în finalizarea cu succes a studenților noștri, dar, de asemenea, faptul că studenții NTA Isny ​​au una dintre cele mai scurte perioade de studiu în Germania! Studia la privat, recunoscut de stat Fachhochschule NTA Isny ​​este, prin urmare, un Invest durabil în viitorul tău.

Programe predate în:
  • Germană

Această școală oferă și:

BSc

nta Isny

Te miști ca să știe în lumi virtuale și doresc ce e în spatele ei? Visul tau este de a dezvolta un robot sau baze de date sisteme, dezvoltare de software și tehnologii In ... [+]

Cu informatică Bachelor of Science (B.Sc.)

Te miști ca să știe în lumi virtuale și doresc ce e în spatele ei? Visul tau este de a dezvolta un robot sau baze de date sisteme, dezvoltare de software și tehnologii Internet continua să avanseze? Vrei să te uiți în spatele scenei și să învețe elementele de bază ale științei calculator? Atunci ai venit la NTA im Isny ​​de informatică cu un Bachelor of Science drept!

Lumea noastră virtuală este în continuă creștere și are cerere mare pentru muncitori calificați în zona de high-tech, continuarea cu depunerea de know-how și pasiune în dezvoltarea lor. Prin urmare, oamenii de știință de calculator sunt în industria IT și dincolo de foarte căutat de specialiști.... [-]

Germania Isny im Allgäu
Octombrie 2019
Germană
La zi
7 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
nta Isny

compuși chimici produse și proprietățile lor de a explora noi căi de sinteză se dezvolta, de a îmbunătăți compozițiile de materiale și multe alte substanțe - o diplomă de ... [+]

Cu Chimie Bachelor of Science (B.Sc.)

Studii în chimie, cu accent Chimie generală sau Chimie alimentară și analiza de mediu

fabricarea de compuși chimici și a investiga proprietățile lor, să dezvolte noi căi de sinteză, compoziții de materiale și multe alte substanțe pentru a îmbunătăți - o diplomă de licență în chimie, vă puteți în laboratoare și în producția de industria chimică și farmaceutică, în industria alimentară și a băuturilor, în asigurarea calității și controlul companiilor, sunt angajate în instituții publice de cercetare și testare, autoritățile de supraveghere în domeniul protecției mediului și în multe alte domenii. În studiul chimie vei format un all-rounder în știință și vor beneficia de abordarea practica a NTA Isny: Deoarece aici poti transporta, practic, chiar și toate experimentele și să învețe astfel încât știu toate dispozitivele cu care mai târziu, în merge munca de companie. ... [-]

Germania Isny im Allgäu
Octombrie 2019
Germană
La zi
7 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
nta Isny

Vrei să mergi la lucrurile exact la partea de jos și de a aduce tehnologii inovatoare, cum ar fi nanotehnologia și tehnologia laser sau cele mai noi tehnologii de senzori ... [+]

Cu Inginerie fizică Bachelor of Science (B.Sc.)

Vrei să mergi la lucrurile exact la partea de jos și de a aduce tehnologii inovatoare, cum ar fi nanotehnologia și tehnologia laser sau cele mai noi tehnologii de senzori de-a lungul drum? Vrei ca partea de sus a ceea ce este posibil punct de vedere tehnic pentru a realiza?

Apoi, acum sa opteze pentru studii acreditate în fizica inginerie: Deoarece, care combină aplicată și fizica de inginerie cu inginerie electrică, electronică, optică, chimie, informatică și managementul tehnic. Și asta e ceea ce ai deschis mari perspective în mecanica de precizie, industria de prelucrare optice, electronice, medicale sau date!

Bachelor of Science acreditat 7 semestre și este împărțit în trei părți:... [-]

Germania Isny im Allgäu
Octombrie 2019
Germană
La zi
7 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Lehrerfortbildung für Gymnasien und Realschulen im Bereich Chemie