nta Isny

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Studiind cu un viitor - la NTA Isny!

contacte excelente pentru companiile partenere ale industriei, atenție personală de la facultate cu înaltă calificare, învățarea practică în grupuri mici, perioade de studiu scurte, in Germania cursuri unice și un Freizeitgangebot mare într-un mediu familial - studiu de la Fachhochschule de NTA Isny ​​vă oferă multe avantaje.

La nta Isny ​​vă dacă deschideți cu succes Bachelor of Science (B.Sc.), al Colegiul Tehnic sau un liceu au fost finalizate. Alte cerințe de admitere nu există. Aici puteți începe imediat cu studiul privind începutul semestrului anual în semestrul de iarnă!

Odată cu finalizarea Bachelor of Science (B.Sc.) vă deschide șansa de a egala un start de succes a zonei STEM într-una dintre cele 123.000 de puncte sau studii postuniversitare în Germania sau în străinătate iau.

Prezentare generală cursuri

A descoperi opțiunile și informează-te acum despre cursurile noastre acreditate pentru BSC:

chimie

Bachelor of Science Chimie, specializarea Chimie generală sau Chimie alimentară și analiza de mediu la NTA Isny ​​ați deschis un câmp larg de activitate.

Chimia farmaceutică

Programul de studii de Bachelor of Science chimie la NTA Isny ​​este adaptat optim la nevoile industriei farmaceutice.

Inginerie Fizică

Aplicată și Tehnic Fizică, Inginerie, electronica, optica, chimie, informatică și multe altele. toate implică studierea pentru BSC Fizică.

informatică

Bachelor of Science științei calculatoarelor la NTA Isny ​​oferă o pregătire de bază excelentă, urmat de specializare.

Alegerea carierei ușor de făcut!

NTAs Isny ​​vă ajută să luați calea cea bună pentru cariera ta viitoare! Pentru că la campusul NTA noi vă oferim posibilitatea de a descoperi punctele forte si tu opta pentru potrivire pentru a vă profesionist în domeniul științelor naturale și informatică - fie un loc de muncă degustator sau pe semestrul pregătitor.

Aici puteți în cadrul stagiului de studiu sau semestru de pregătire cunoștințele în știința științelor naturale matematică, chimie, fizică și de calculator pentru a aprofunda și lărgi, găsi astfel cu ușurință în cazul în care se află punctele tale forte. Acest lucru vă va ajuta în alegerea unei cariere - fie la colegiu profesional, cu formare sau la colegiu, cu un grad!

Ca parte a stagiului nostru de degustători, oferim, de asemenea, cursuri pentru BOGY săptămâna.

Cea mai bună investiție este proprie în viitor!

NTAs Isny ​​vă oferă multe avantaje în studiu - de supravegherea personală de către instructorii noștri cu privire la lecțiile practice prin intermediul învățării eficiente în grupuri mici. Acest lucru este evident nu numai în finalizarea cu succes a studenților noștri, dar, de asemenea, faptul că studenții NTA Isny ​​au una dintre cele mai scurte perioade de studiu în Germania! Studia la privat, recunoscut de stat Fachhochschule NTA Isny ​​este, prin urmare, un Invest durabil în viitorul tău.

Locații

Isny im Allgäu

Naturwisschenschaftlich- Technische Akademie, Prof. Dr. Grübler gGmbH, Isny

Address
Sei­den­stra­ße 12-35
88316 Isny im Allgäu, Baden-Württemberg, Germania
Număr de telefon
+49 7562 97070