Accra Institute Of Technology

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Cradle nostru de Misiune Excelenta

Misiunea noastră este de a deveni un leagăn de excelență în educație, formare și cercetare, prin furnizarea de conducere în procesul educațional și lumea tehnologică, prin selectarea cu atenție studenților cu caracter, integritate, determinare și motivație, alegând indivizii cu caracter remarcabil, angajament, capacitatea și viziune pentru a servi în calitate de administratori, ofițeri și facultate.

Noi de această misiune s-au angajat să urmăresc acele domenii de predare, formare, cercetare și burse de studiu, care s-ar mai contribui la dezvoltarea individului, și să promoveze cunoașterea, excelența, și industria în serviciul omenirii.

În conformitate cu misiunea noastră, AIT valori integritate, colaborare, eficiență, inovație, și asimilării în tot ceea ce face și caută să promoveze și să sprijine excelența în educație pentru studenții săi, facultate, departamente, iar universitatea ca un întreg.

AIT, în urma realizării sale "leagănul misiunii excelență", se mândrește cu motto-ul său: serviciu umanității, lider și succes în bursă.

Declarație de viziune

AIT va fi o instituție axată pe student de primă clasă de învățământ superior, de formare profesională și de cercetare lupta pentru excelență în predare, burse de studiu, cercetare și servicii. Acesta va oferi studenților ei, profesorii și personalul o experiență provocatoare și plină de satisfacții academice și de lucru de susținere și mediul de învățare care aduce dintre ele individuale cele mai bune lor.

AIT va căuta să atragă și să dezvolte studenți cu merite deosebite și va fi recunoscut ca un lider în pregătirea articula top-class,, absolvenți inovatoare, încrezător sigur de sine și profesional calificați, care pot concura fără îndoială cu succes pe piața locurilor de muncă internaționale și de a face marca lor în cariera lor ales.

AIT va fi un vârf de cercetare și dezvoltare și instituții de cercetare intensivă și va atrage, recruta și să păstreze cele mai bune facultate, personal de cercetare și a studenților a căror muncă de cercetare pot spori de predare și învățare la universitate și să contribuie în mod fundamental la progresul societății în general.

AIT va fi receptiv la progresele tehnologice, schimbarea tendințelor în societate și economie, în conformitate cu suportul său de misiune excelență și va fi, în toate eforturile sale de a trăi până la motto-ul său: serviciu umanității, lider și succes în bursă.

Obiectivele noastre

AIT este angajat în educarea și formarea liderilor globali mâine în toate disciplinele și domeniile prin inovare în predare și de cercetare sale.

Obligația noastră cea mai mare ca o universitate este de a pregăti studenții noștri, care vor trăi cea mai mare din viața lor în secolul 21, un secol care va oferi, fără îndoială, absolvenții noștri, cu noi provocări semnificative și așteptări opportunities.The sunt că în timpul anilor de muncă, majoritatea dintre absolvenții noștri se vor schimba nu doar locuri de muncă, dar profesiile de mai multe ori, care necesită o adaptabilitate la circumstanțele în schimbare.

în toată certitudinea că vor avea nevoie de abilități extraordinare pentru a înțelege creșterea exponențială a informației pe parcursul vieții lor. Ei vor avea nevoie de capacitatea de a funcționa în mod eficient într-un context global și va trebui, de asemenea, să se confrunte cu oportunitățile și riscurile asociate cu extinderea progresului tehnologic și a capacității. Ca parte a angajamentului său de a face o diferență în conformitate cu viziunea sa, AIT se angajează să: 1. Oferind programe riguroase care îndeplinesc academic cerințele industriei și comerțului pentru personal bine pregătit și profesional calificat.

 1. Promovarea excelenței academice, prin luarea de decizii solide și acțiuni îndrăznețe, care sunt orientate spre viitor, imaginatie, si receptiv la progresele tehnologice, științele, societății și economiei în general.

 2. Pentru a deveni o Aspirînd instituție academică de primă clasă centrată pe elev, în cazul în care sprijinul pentru dezvoltarea personală și academică a studentului este încorporat în ethosul universității 4. Atragerea de studenți excelente și harnici și oferindu-le academic provocator, modern și propice mediu de învățare, susținut de profesorii și personalul care va încuraja și abilitarea studenților să acționeze în vederea mai depline capacitățile lor intelectuale capabile și entuziast.

 3. Promovarea și consolidarea auto-dezvoltare a studenților săi, astfel încât acestea vor deveni informate și eficace în toate preocupările lor ulterioare, educaționale și de carieră.

 4. Oferind studenților săi o bază solidă pentru dezvoltarea personală și academică și de succes civic pentru a se asigura că își dezvoltă abilitățile lor intelectuale la cel mai înalt nivel posibil și sunt bine pregătite pentru a excela în profesia lor ales

La AIT, studenții noștri sunt învățați să reușească prin stăpânirea actul de a fi:

 • * Temător de Dumnezeu cinstit și demn de încredere
 • * Disciplinat și determinat
 • * Responsabil și de încredere
 • * Calm, grijuliu, pacient și încrezător
 • * Blând, loial și mândru
 • * Umil și pios
 • * Dur, de sine stătătoare, persistente și greu de lucru
 • * Organizat, ordonat și gata
 • * Indiscret și docil
 • * Sănătos și inteligent
 • * Vibrant și entuziast
 • * Un fel, prietenos, amabil și generos
 • * Curajos, îndrăzneț și asumarea de riscuri
 • * Morală și etică în toate relațiile lor cu prietenii și dușmanii

AIT Acreditari

O Accra Institute of Technology (AIT) este un concentrat pe tehnologie universitară independentă acreditată de către Consiliul Național de Acreditare (NAB) din Ghana.

AIT este afiliat la Nkrumah Universitatea Kwame de Știință și Tehnologie (KNUST).

AIT este afiliat la Open University din Malaezia (OUM).

Locații

Accra

Address
Accra Institute of Technology (AIT)
University Tower Seaview Campus, Weija.

233 Accra, Regiunea Greater Accra, Ghana