All Nations University College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Toate Colegiul Nations University (ANUC) a fost stabilită de către Full Gospel Biserica Tuturor Natiunilor (ANFGC), Toronto, Canada, prin intermediul Agenției pentru Dezvoltare Internațională All Nations (ANIDA) .....

Strămoșul viziunii, dr Samuel Donkor a contestat diaspora africană în America de Nord pentru a sprijini dezvoltarea Africii prin investiții în dezvoltarea resurselor umane prin educație de calitate superioară.

Misiunea a fost de a dezvolta o noua rasa de lideri pentru continentul cu educație holistică, care pune accentul pe excelența academică, valorile creștine, disciplina și valorile etice într-un mediu centrat pe Hristos.

Guvernul Ghana a îmbrățișat ușor ideea în 1988, atunci când Dr. Donkor a cerut permisiunea pentru Universitatea Națiunilor All. Dar nu a fost până în 1996, când planul de master a fost prezentat la Consiliul Național de Acreditare (NAB). La sfatul NAB, Universitatea a fost încorporată în aprilie 1996 și, ulterior, a primit autoritatea de a stabili Universitatea Toate Națiunilor mai 1996.

După ani de pregătiri, Universitatea a deschis porțile pentru 37 de elevi de pionierat pe 04 noiembrie 2002 pentru programele de licență Informatică de afaceri și. Astăzi ANUC are 12 programe acreditate si peste 2500 de studenți. gradul de programe sunt în următoarele discipline:

ANUC

School of Business

 1. Administrarea afacerilor în contabilitate
 2. Administrarea afacerilor în domeniul bancar Finanțe
 3. Administrarea afacerilor în Antreprenoriat
 4. Administrarea afacerilor în Managementul Resurselor Umane
 5. Administrarea Afacerilor în Marketing -

Scoala de Inginerie

 1. Licențiat în Inginerie (Oil & Gas)
 2. Licențiat în Inginerie (Biomedical)
 3. Licențiat în Inginerie (Electronică și Comunicații)
 4. Licențiat în Inginerie (Computer)
 5. Licențiat în Inginerie Science ((Hons)

Facultatea de Științe Umaniste &

 1. Bachelor of Arts în Studii biblice cu Administrarea Afacerilor
 2. BSC. Asistență medicală
 3. Inginerie electronică și comunicații
 4. Informatica

Cursuri pe termen scurt:

 • Luarea deciziilor manageriale: Rolul dosarului de predare și scriere în Management Educație Business (Durata cursului: luna mai a fiecărui an)

Din cauza unor standarde ridicate academice ale Universității, mulți absolvenți excelează atât în ​​domeniul muncii și mediul academic. Ca rezultat, ANUC a atras studenți din multe țări, cum ar fi Angola, Benin, Camerun, Canada, Ciad, Congo Brazaville, Republica Democrată Congo, Gabon, Gambia, Ghana, Coasta de Fildeș, Kenya, Liberia, Niger, Nigeria, România, Rwanda, Sudanul de Sud, și Togo. Colegiul Universitar a atras calificat facultate din întreaga lume și a dezvoltat legături academice cu universități de top cum ar fi Universitatea din Western Ontario Ivey School of Business și SRM din India.

Biroul de Admitere și Admitere Board

Biroul de Admitere este responsabil pentru primirea și procesarea cererilor de admitere în Colegiul Universitar și în programe specifice de admitere study.The Consiliul este responsabil pentru admiterea candidaților în Colegiul Universitar și programe de studiu. Consiliul de Admitere este format din Vice-President Academic afaceri, vicepreședinte pentru afaceri Student, grefier, Asst. Admitere & registratori de recrutare și șefi de departament relevante. Consiliul de Admitere este prezidat de afaceri vicepreședinte Student.

Consiliul de Admitere va primi o listă a tuturor candidaților care îndeplinesc condițiile de admitere prezentată în regulamentele. Pentru fiecare candidat, Consiliul va decide dacă este sau nu să admită. Candidații care nu îndeplinesc cerințele de admitere vor fi admiși în programul de pre-Universitatea. Toate University College Nations își rezervă dreptul de a refuza admiterea la orice program academic.

Fiecare elev cu un agregat mai mare de 15 trebuie să participe la un curs intensiv Foundational.

ANUC

Universitatea All Nations oferă următoarele programe:

 • Licențiat în Inginerie (petrol și gaze)
 • Inginerie electronică și comunicații
 • Licențiat în Inginerie (Biomedical)
 • Bachelor ofComputer Science (Hons)
 • Licențiat în Inginerie (Calculator)
 • Studii biblice cu Administrarea Afacerilor
 • Bachelor of Business Administration în contabilitate
 • Bachelor of Business Administration în Marketing
 • Bachelor of Business Administration în Antreprenoriat
 • Bachelor of Business Administration în managementul resurselor umane
 • Bachelor of Business Administration în domeniul bancar și Finanțe
 • Bsc Nursing generale (Joint Top up program cu KNUST)

Programe de diplomă:

Diplomă în Studii biblice cu Administrarea Afacerilor

Locații

Koforidua

Address
All Nations University College, Koforidua, Ghana
Koforidua, Regiunea de Est, Ghana

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: