MBS College of Crete

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Colegiul din Creta MBS a fost fondat în 1979 și, de-a lungul anilor care au intervenit, a cunoscut schimbări, îmbunătățiri și creștere continuă. 34 de ani mai târziu, suntem mândri de colaborarea noastră atât cu industria, cât și cu alte instituții de învățământ, cu portofoliul nostru divers de programe de licență și cu investiția noastră continuă în dezvoltarea de facilități de predare și învățare actualizate.Students learning together Alexis Brown / Unsplash

Filozofia noastră

Colegiul din Creta MBS oferă structuri și colaborări importante, cu recunoaștere internațională, pentru a oferi educație universitară contemporană. Datorită cerințelor de cunoștințe și abilități specializate pe care le prezintă piețele internaționale, studenții actuali trebuie să fie extrem de echipați pentru a asigura o carieră de succes pe piața competitivă a forței de muncă.

Viziunea noastra

Viziunea MBS este de a deveni o instituție privată de învățământ superior privat în regiunea largă a Mării Mediterane.

Pentru a realiza această viziune, MBS vizează o continuă furnizare de educație de înaltă calitate, extinderea operațiunilor sale și atragerea potențialilor studenți din Marea Mediterană.

Strategia noastră

Principalul obiectiv strategic al MBS este de a permite studenților săi să experimenteze același mediu de învățare cu studenții care studiază pe site-ul principal al bazei Universității. Strategia MBS pentru livrarea programelor se concentrează pe dimensiuni mici de clasă (până la 25 de studenți), spre deosebire de universitățile publice grecești, unde dimensiunea clasei este mare (mai mult de 250 de studenți). Menținerea dimensiunilor mici de clasă este o componentă de bază în procesul de monitorizare eficientă a progresului fiecărui student și de a oferi cel mai mare sprijin posibil. Monitorizarea performanțelor și progresului fiecărui elev contribuie la experiența generală de predare și învățare și la calitatea programului (programelor).

De ce să ne studiem cu noi

  • Educație universitară britanică de înaltă calitate într-unul dintre cele mai frumoase locuri din Europa.
  • Absolvenții au dobândit cunoștințele, abilitățile și abilitățile necesare pentru a ieși în evidență și a face diferența pe piața muncii.
  • Absolvent cu același grad cu cel acordat studenților care au studiat la Universitatea din Marea Britanie și conferă aceleași drepturi profesionale.
  • Recunoașterea internațională a gradului premiat și perspectivele importante ale carierei atât în Grecia cât și în străinătate.

Locații

Heraklion

Address
Olimpionikon,84
713 04 Heraklion, Grecia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră