Universidad Galileo de Guatemala

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea Galileo este o instituție de învățământ superior, produs de 40 de ani de muncă și efort constant al unui grup select de profesioniști condus de Dr. Eduardo Suger Cofiño, fondator și rector, care a reușit să formeze o propunere educațională complet diferită față de tradițional și care este condus de un mott foarte clar: "Educația este schimbarea viziunilor și transformarea vieții".

Acesta a fost autorizat de Consiliul pentru învățământul superior privat din Guatemala, organismul de conducere al universităților private din țară în octombrie 2000, care îl face prima universitate din Guatemala cu un accent tehnologic.

"Vrem să vă urmăriți pasiunea, să vă oferiți ocazia de a descoperi, de a crea, de a schimba, de a face posibil imposibilul și de a putea merge dincolo de locul în care mulți nu au."

Dr. Eduardo Suger Cofiño, Ph.D.

Fondator și rector al Universității Galileo

Filosofia instituțională

Universitatea Galileo își întemeiază activitățile asupra individului ca ființă umană; recunoaște necesitatea de a sprijini dezvoltarea guatemalilor în general și este pe deplin conștientă că educația este instrumentul principal pentru creșterea oamenilor.

Crede în învățătura principiilor etice, legale și economice pentru o societate a oamenilor liberi și responsabili, în coexistența pașnică a oamenilor fără importanță de convingeri religioase, rase sau politici.

Consideră că profesorii reprezintă cel mai important factor al schimbării în societatea noastră, conceiving nevoia urgentă de a oferi opțiuni educaționale de a accepta și de a participa la procesele de reengineering a educației, precum și în formarea eficientă a noilor generații.

Consideră că este nevoie urgentă de a pune la dispoziția comunității educaționale a țării instrumentele tehnologice necesare unei formări mai bune.

Consideră că este nevoie urgentă de îmbunătățirea condițiilor mediului nostru, de crearea unui mediu ecologic adecvat pentru generațiile viitoare, ne face să ne gândim la proiectele de impact național în această disciplină. De asemenea, el crede că condițiile ecologice ale țării noastre și poziția noastră geografică ne invită să ne asumăm conducerea în America Latină.book, read, studentgeralt / Pixabay

misiune

Formarea profesioniștilor cu excelență academică de nivel mondial, un înalt spirit de justiție și valori umane și etice, în serviciul societății noastre, care încorporează știința și tehnologia contemporană.

Suntem angajați în țara noastră pentru a vă oferi oportunitatea de a accesa toate studiile universitare, fără deosebire de rasă, statut social sau locație geografică.

vedere

Promovăm evoluția gândirii umane, revoluționând învățământul superior.

obiectiv

Formarea unor participanți adevărați în soluționarea problemelor de dezvoltare socială ale comunității guatemalene. Suntem o entitate educațională care promovează utilizarea științei și tehnologiei pentru soluționarea problemelor naționale.

Locații

Orașul guatemala

Address
4A Calle,7a. Avenida
01010 Orașul guatemala, Departamentul Guatemala, Guatemala

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră