Citește Descrierea Oficială

Universitatea Galileo este o instituție de învățământ superior, produs de 40 de ani de muncă și efort constant al unui grup select de profesioniști condus de Dr. Eduardo Suger Cofiño, fondator și rector, care a reușit să formeze o propunere educațională complet diferită față de tradițional și care este condus de un mott foarte clar: "Educația este schimbarea viziunilor și transformarea vieții".

Acesta a fost autorizat de Consiliul pentru învățământul superior privat din Guatemala, organismul de conducere al universităților private din țară în octombrie 2000, care îl face prima universitate din Guatemala cu un accent tehnologic.

"Vrem să vă urmăriți pasiunea, să vă oferiți ocazia de a descoperi, de a crea, de a schimba, de a face posibil imposibilul și de a putea merge dincolo de locul în care mulți nu au."

Dr. Eduardo Suger Cofiño, Ph.D.

Fondator și rector al Universității Galileo

Filosofia instituțională

Universitatea Galileo își întemeiază activitățile asupra individului ca ființă umană; recunoaște necesitatea de a sprijini dezvoltarea guatemalilor în general și este pe deplin conștientă că educația este instrumentul principal pentru creșterea oamenilor.

Crede în învățătura principiilor etice, legale și economice pentru o societate a oamenilor liberi și responsabili, în coexistența pașnică a oamenilor fără importanță de convingeri religioase, rase sau politici.

Consideră că profesorii reprezintă cel mai important factor al schimbării în societatea noastră, conceiving nevoia urgentă de a oferi opțiuni educaționale de a accepta și de a participa la procesele de reengineering a educației, precum și în formarea eficientă a noilor generații.

Consideră că este nevoie urgentă de a pune la dispoziția comunității educaționale a țării instrumentele tehnologice necesare unei formări mai bune.

Consideră că este nevoie urgentă de îmbunătățirea condițiilor mediului nostru, de crearea unui mediu ecologic adecvat pentru generațiile viitoare, ne face să ne gândim la proiectele de impact național în această disciplină. De asemenea, el crede că condițiile ecologice ale țării noastre și poziția noastră geografică ne invită să ne asumăm conducerea în America Latină.book, read, studentgeralt / Pixabay

misiune

Formarea profesioniștilor cu excelență academică de nivel mondial, un înalt spirit de justiție și valori umane și etice, în serviciul societății noastre, care încorporează știința și tehnologia contemporană.

Suntem angajați în țara noastră pentru a vă oferi oportunitatea de a accesa toate studiile universitare, fără deosebire de rasă, statut social sau locație geografică.

vedere

Promovăm evoluția gândirii umane, revoluționând învățământul superior.

obiectiv

Formarea unor participanți adevărați în soluționarea problemelor de dezvoltare socială ale comunității guatemalene. Suntem o entitate educațională care promovează utilizarea științei și tehnologiei pentru soluționarea problemelor naționale.

Programe predate în:
  • Spaniolă

Această școală oferă și:

Licenţă

Universidad Galileo de Guatemala

Devino internaționalist și se alătură unor importante instituții naționale și internaționale în domeniul cooperării internaționale și al relațiilor publice. ... [+]

Gradul de diplomație și relații internaționale rezultă din necesitatea de a pregăti experți în managementul internațional și interinstituțional, care să aibă cunoștințe despre Legea și practica internațională, cu o pregătire academică și practică care să permită crearea și exploatarea oportunităților de dezvoltare în domeniile a cooperării, a diplomației, a politicii, a comerțului, a industriei și a culturii, în beneficiul Guatemalei și Guatemalei.

obiective

Pregătiți profesioniști cu abilitățile necesare pentru a participa cu succes la orice activitate care implică organizații de afaceri, instituționale, de stat și internaționale și derivările acestora în domeniul gestionării Protocolului și a serviciilor internaționale.... [-]

Guatemala Guatemala City
Septembrie 2019
Spaniolă
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Universidad Galileo de Guatemala

Lucrează cu personalități publice și media bine cunoscute, dezvoltând planuri strategice, consultând și analizând imagini și comunicări orale și scrise. ... [+]

Cariera în Public Image urmărește să contribuie la formarea unor profesioniști bine pregătiți care sunt dezvoltați într-o manieră cuprinzătoare și competitivă în domeniul consultanței, designului strategic, dezvoltării și implementării proiectelor Image Image la nivel personal, instituțional și corporativ, cu cunoștințe profundă gestionare a relațiilor publice, imagine corporativă, strategii sociale și politice, precum și strategii media.

obiective

Contribuie la formarea profesioniștilor cu înaltă calificare care se dezvoltă într-o manieră cuprinzătoare și competitivă în domeniul proiectării strategice și implementării proiectelor Public Image pentru persoane fizice, instituții și companii cu cunoștințe aprofundate privind managementul relațiilor cu publicul, imagistica și mass-media de comunicare.Pixabay / Pexels... [-]

Guatemala Guatemala City
Septembrie 2019
Spaniolă
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Universidad Galileo de Guatemala

Deveniți un inginer de soluții la problemele tehnice din industria de inginerie electronică. ... [+]

Catedra de Inginerie Electronică are o carieră de peste 20 de ani, caracterizată prin predarea celor mai noi tehnologii studenților săi. Obiectivul fundamental a fost formarea profesioniștilor de nivel înalt în domeniul electronicii, cu capacități diverse care îi determină pe inginer să genereze tehnologii pentru proiectarea, planificarea, dezvoltarea, integrarea, inovarea și menținerea în exploatare a sistemelor electronice din diferite sectoare, cum ar fi de electricitate, comunicații, sănătate, transport, industrie și servicii. Astfel, vor fi întotdeauna menținute niveluri ridicate de calitate, pentru a crește productivitatea și competitivitatea companiilor.

... [-]
Guatemala Guatemala City
Septembrie 2019
Spaniolă
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Universidad Galileo de Guatemala

A studiat Ingineria Industrială, una dintre carierele cu cel mai mare domeniu de acțiune și oferta de muncă din lume. ... [+]

Se axează pe proiectarea sistemelor de producție. Inginerul industrial este orientat spre analiza componentelor unui sistem productiv, pentru a crea sisteme eficiente și eficiente cu un nivel ridicat de productivitate, atât în produse, cât și în servicii. De asemenea, realizează proiectarea, implementarea și îmbunătățirea proceselor de generare a bunurilor, serviciilor și produselor care răspund în mod adecvat la cele mai înalte standarde.

Profesioniști instruiți să se ocupe de planificarea, programarea, dezvoltarea, execuția, operarea și controlul sistemelor de producție de bunuri și / sau servicii, cu o abordare modernă și actuală în integrarea sistemelor de resurse umane, materiale și financiare.... [-]

Guatemala Guatemala City
Septembrie 2019
Spaniolă
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Universidad Galileo de Guatemala

Deveniți un profesionist care studiază la Universitatea Galileo. Suntem unitatea academică a Universității Galileo responsabilă de formarea cadrelor didactice la niveluri ... [+]

misiune

Suntem unitatea academică a Universității Galileo responsabilă de formarea cadrelor didactice la nivelurile inițiale, preșcolare, primare, secundare și universitare; educatori psihologi, planificatori și administratori, într-un mediu care promovează căutarea permanentă a excelenței academice.

vedere

Absolvenții, tehnicienii, profesorii, diploma de licență, masteratul și doctoratul în educație și turism oferite de facultate sunt o referință pentru cei care doresc să contribuie la dezvoltarea națională prin cercetare și generarea de noi cunoștințe care contribuie la dezvoltarea și bunăstarea populației.

obiectiv

Îmbunătățirea practicii pedagogice a cadrelor didactice din Guatemala. Reducerea ratelor abandonului, repetării și non-promovării studenților la nivel primar și secundar. Facilitarea proceselor de integrare socială a persoanelor cu dizabilități. Contribuie prin cercetare științifică la găsirea de soluții pentru satisfacerea nevoilor educaționale speciale, legate sau nu, la dizabilități.... [-]

Guatemala Guatemala City
Septembrie 2019
Spaniolă
Part time
6 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Universidad Galileo - Miembro de edX

40 AÑOS FISICC