Universități, Școli și Colegii în Guyana

Top Școli & Universități în Guyana 2019

Pe această pagină puteți căuta pentru universități, colegii și școli de afaceri care oferă diplome de licență în Guyana. Veți găsi cu ușurință toate informațiile despre universitățile clasat de top din Guyana aici. Faceți clic pe "Citește mai mult " pentru o descriere detaliată a universității și o imagine de ansamblu a programelor de licență oferite.

Găsi universități de licență în Guyana și naviga prin programele lor de licență pentru a găsi cele care vi se potrivesc cel mai bine. Obține toate informatiile despre diferitele opțiuni de studiu de licență în Guyana și compara taxele de școlarizare și lungimea de studiu. Puteți economisi timp și universitățile de contact în Guyana direct: completați "informatii gratuite Cerere de " forma, care vă va pune în contact cu biroul de admitere.

Începe căutarea pentru educatia ta viitoarea imediat!

2 Rezultate din Guyana

Texila American University

Guyana Georgetown Zambia Lusaka Emiratele Arabe Unite Fujairah September 2019 + 1 mai mult

As an International Educational Group, we are steadfast in our commitment to provide a wide range of undergraduate and postgraduate degree programs to the student community across the globe through campus-based and blended learning options using our global centers and authorized representatives.


University of Guyana

Licenţă BSc Guyana Georgetown September 2019

The University of Guyana was established in April 1963 and began its operations in October of the same year with a batch of 164 students in temporary premises loaned from Queen's College in Georgetown. Programmes were at first confined to the Arts, Natural Sciences, and Social Sciences. However, in 1967, a Faculty of Education was established and this was followed by the establishment of the Faculties of Technology in 1969, Agriculture in 1977, and in 1981, the Faculty of… [+] Health Sciences, prior to the establishment of which programmes in Health Sciences were offered within the Faculty of Natural Sciences. [-]