The Chinese University of Hong Kong, Centre for China Studies

Introducere

Citește Descrierea Oficială

O Centrul pentru Studii de China - fosta Centrul de Studii din Asia de Est - Se angajează de predare și de cercetare în Studii chineze.

Programele noastre de gradul I - toate realizate în limba engleză - scopul de a dota studenții cu cunoștințe și abilități să urmeze o carieră internațională de succes care implică China. De la licență noastre BA / BSSc în China contemporană program de studii pentru absolvent noastre MA, MPhil și programe de doctorat în Studii de chinezi, ne-am angajat sa hands-on de predare și de învățare despre China. Biblioteca Universității din China și Centrul de Servicii Universitatea dețin o vastă colecție de burse antice și moderne din China, și se numără printre cele mai bune biblioteci din lume pentru Studii de China. În plus, colecția de artă chineză menținut de către Institutul de Studii din China oferă studenților cu up-contact strâns cu artefacte istorice și opere de artă, folosind China de ieri pentru a ilumina China de astăzi.

Noi credem că locația noastră din Hong Kong, oferă mediul ideal în care să urmeze bursă chineză. Hong Kong este un oraș vibrant mondial în cazul în care culturile globale întâlnesc, se amestecă, și ochiurilor de plasă. În Hong Kong, cultura tradițională chineză vine în viață într-o metropolă chineză contemporană.

In plus, Hong Kong este poarta de acces către o mai mare China: Shenzhen - unul dintre primele orașe din China continentală pentru ai primi investiții mondiale - este o scurtă de 20 de minute cu trenul de la campusul nostru.

Vei descoperi multe oportunități interesante pentru a afla mai multe despre China, cu noi la Universitatea chineza din Hong Kong. Sperăm să vă vedem în campus în curând!

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Programe de Licență »

Programe

Această școală oferă și:

Licenţă

Ba / bssc în studii China contemporană

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2019 China Hong Kong

Acest program multidisciplinar și inter-facultate predate în limba engleză își propune să se angajeze pe elevi să gândească despre istoria Chinei complex, cultura, societate, situația economică și politică și locul său într-o lume globalizată. [+]

Acest program multidisciplinar și inter-facultate predate în limba engleză își propune să se angajeze pe elevi să gândească despre istoria Chinei complex, cultura, societate, situația economică și politică și locul său într-o lume globalizată.

Caracteristici

1. Non-chineză Vorbitorilor Studenți Bine ai venit

Programul este predat în limba engleză; fără cunoștințe de limba chineză pentru admitere. Cu toate acestea, studenții sunt încă necesare pentru a îndeplini cerințele de admitere în modul stabilit de Universitate. educație bilingvă unică CUHK oferă un mediu ideal pentru ca elevii să învețe despre China, fără cunoștințe anterioare de limba chineză.... [-]