Citește Descrierea Oficială

Despre Școala de Comunicare

Școala de Comunicare a Universității Baptiste din Hong Kong a fost înființată în 1968. Acesta oferă o gamă largă de programe de comunicare disponibile în Hong Kong, la nivel universitar și postuniversitar.

În cadrul curriculum-ului universitar de patru ani pentru programul Bachelor of Communication (Onoruri), școala oferă trei opțiuni de concentrare majoră și o serie de concentrații în domenii specializate. Ei includ:

  • Film: Oferte două Concentrații în Animație și Arte Media și Film și Televiziune.
  • Jurnalism: oferă trei concentrări în jurnalismul chinez, comunicarea datelor și mass-media și jurnalismul internațional.
  • Relații cu publicul și publicitate: oferă trei concentrări în publicitate și branding, comunicare organizațională și relații publice.

Școala desfășoară, de asemenea, programe de licență auto-finanțate și programe de diplomă mai înalte. La nivel postuniversitar, gama de opțiuni include programe de masterat în Comunicare, Film, Televiziune și Digital Media, Producție pentru Film, Televiziune și Noi Mijloace, Studii Internaționale de Jurnalism, Media Management. Există, de asemenea, programe de cercetare postuniversitare (MPhil și Ph.D).

Școala a creat un număr de institute și centre de cercetare pentru a combate excelența într-o serie de domenii de interes și pentru a cultiva cercetarea interdisciplinară.

97877_97848_AO8K5684.JPG

Găzduit într-o clădire construită în scopuri, Școala are o alocare eficientă a resurselor de predare, precum și accesul la cele mai recente echipamente. Laboratorul de cercetare media AI și VR

Școala menține legături strânse cu mediile și industria creativă din Hong Kong. Având în vedere lunga istorie și influență, nu este surprinzător faptul că multe dintre cele mai înalte poziții din aceste industrii sunt ocupate de absolvenții săi cu realizări remarcabile. Aceste relații nu numai că au creat o reputație puternică pentru școală, dar și au oferit oportunități de reuniune pentru absolvenți și au acționat ca o sursă de cunoaștere pentru studenții actuali.

Forumul împărtășesc alumni, cu distinși regizori de film, scenaristi și regizori de creație care au absolvit Școala, premiile 1 la Universitatea universitară de film, atelierul de câștigători ai premiului Pulitzer și diferite cursuri de masterat și seminarii de cercetare sunt exemple de evenimente organizate de școală pentru a promova relațiile cu mediul academic și cu industriile în care studenții săi vor lucra în viitor.

97876_97849_DSC_0302bufaaward.JPG

Viziune și misiune

În conformitate cu filozofia Universității "Educație pentru întreaga persoană", misiunea Școlii de Comunicare este de a oferi o abordare inovatoare în domeniul său și de a se baza pe unitate, conducere și creștere pentru a-și servi cel mai bine studenții și comunitatea. În această epocă de informare și comunicare, un program puternic de comunicare înseamnă o instituție de semnificație contemporană. Studentul care trăiește în secolul 21 ar trebui să aibă o înțelegere a numeroaselor dimensiuni ale comunicării, a conștientizării procesului de comunicare și a aptitudinilor bine dezvoltate ca comunicator. Un astfel de program, de altfel, cultivă mintea critică și stimulează spiritul creativ. Angajată în atingerea excelenței în predare, cercetare și servicii, facultatea încearcă să transforme școala într-un loc de iluminare intelectuală continuă și avansare profesională.

97879_97850_AO8K5497.JPG

În conformitate cu devotamentul Universității Baptiste din Hong Kong la eforturile educaționale de cea mai înaltă calitate, Școala de Comunicare are următoarele obiective:

Declaratie de viziune

Dorim să fim școala de comunicare la alegere din Asia, respectată pentru excelență în adaptabilitate, creativitate, inovare și practică etică, pentru educarea viitoarelor lideri și profesioniști în comunicare, pentru crearea de cunoștințe utile despre comunicare și pentru slujirea societății prin comunicare.

97875_97851_L3JOURNAL_COVER_2835BNNstudiostuwork.jpg

Declarația de misiune

Ne străduim să ne îndeplinim viziunea prin intermediul educației întregului om, a cercetării inovatoare și a serviciului activ pentru Hong Kong, China mai mare și comunitatea globală.

"Adevărul este virtute" este motto-ul nostru. Considerăm că adevărul va fi abordat prin comunicarea liberă, responsabilă, eficientă și echilibrată a faptelor exacte, a viziunilor diverse și a lucrărilor de creație. Pentru a aborda și a susține în mod constant adevărul, ne străduim:

  • Să încurajeze liderii comunității remarcabile și responsabile din punct de vedere social, practicienii și oamenii de știință prin învățarea și învățarea de calitate
  • Pentru a avansa cunoștințele în diferite domenii de comunicare prin schoa, creație și profesională
  • A anticipa și a satisface nevoile în schimbare ale comunităților locale, regionale și globale

Această școală oferă un program de licență și anume programul Bachelor of Communication (Onoruri).97878_97852_Keystonedolbyhkbu_20181029_COMD2.jpg

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Licenţă

Hong Kong Baptist University School of Communication

Concentrarea filmului și a televiziunii oferă o formare largă în film, video și televiziune, cu atenție asupra domeniilor relevante ale teoriei, istoriei și practicii. ... [+]

Despre

Filmul Major oferă o abordare cuprinzătoare și multidisciplinară a educației media care promovează gândirea și creativitatea inovatoare. Elevii acestui master vor beneficia de o formare intensivă atât în ​​dimensiuni practice, cât și teoretice ale studiilor de film și media, scriere de scenarii, producție de film și televiziune, animație, post-producție și medii digitale. Experiența noastră în producția de film și televiziune și în tehnologia creativă ne permite să cultivăm noi talente care vor contribui la dezvoltarea industriilor creative și a economiei bazate pe cunoaștere din Hong Kong, din regiunea Asia Pacific și dincolo de aceasta.... [-]

Hong Kong
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Hong Kong Baptist University School of Communication

Conferința jurnalistică internațională pregătește studenții pentru rolul important de a informa Hong Kong despre lumea și lumea despre Hong Kong. Dezvoltarea abilităților ... [+]

Despre

Elevii din jurnalismul major continuă studii în trei domenii majore: (1) jurnalismul profesional, în care elevii învață principiile și abilitățile de a strânge, a prezenta și a produce știri și evenimente actuale; (2) fundamentele teoretice ale profesiei, în care elevii dezvoltă o înțelegere conceptuală a profesiei și a rolului ei în societate prin cursuri juridice, etice, politice, istorice, economice și media; și (3) studiile complementare ale relației dintre jurnalismul și societatea de difuzare sau tipărite sau pe internet, precum și modul în care politica, guvernul, afacerile și legislația operează atât în ​​comunitățile locale, cât și în cele internaționale.... [-]

Hong Kong
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Hong Kong Baptist University School of Communication

Elevii de Concentrare Relații Publice vor dobândi atât înțelegerea critică, cât și abilitățile relevante pentru a dezvolta cariere de succes în comunicarea corporativă, a ... [+]

Despre

Relația cu publicul și publicitatea majoră oferă studenților posibilitatea de a practica arta unei comunicări integrate eficiente atât în ​​relațiile publice, cât și în contextul publicității în diferite tipuri de organizații. Elevii învață teoriile și practicile de informare a consumatorilor cu privire la practici, servicii sau produse, convingând părțile interesate să ajungă la o înțelegere reciprocă și să realizeze un dialog bidirecțional pentru sporirea implicării brandului.

concentraţii

Relația cu publicul și publicitatea majoră oferă trei concentrări: publicitate și branding, comunicare organizațională și relații publice.... [-]

Hong Kong
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Hong Kong Baptist University School of Communication
Website
Număr de telefon
3411 8154