Read the Official Description

Raffles Education Corporation Limited

Raffles Education Corporation Limited ("RafflesEducation" sau "Grupul") este un furnizor de educație privată în creștere, proprietar și manager al activelor și facilităților educaționale, și investitor și dezvoltator imobiliar legat de educație.
De la înființarea primului său colegiu în Singapore în 1990, RafflesEducation a crescut pentru a oferi un spectru complet de servicii educaționale printr-o vastă rețea de 25 de colegii și universități din 23 de orașe din 13 țări globale: Australia, Cambodgia, China, India, Mongolia, Arabia Saudită, Singapore, Sri Lanka, Elveția și Thailanda. Mai mult de 20.000 de studenți înscriși în programele terțiare ale RafflesEducation beneficiază de o educație de calitate care oferă absolvenților o experiență practică bine pregătită pentru industrie.
De asemenea, Grupul investește și administrează un portofoliu extins de active educaționale din Asia și Europa.
Cu sediul în Singapore, RafflesEducation are aproape 2.000 de angajați academici și administrativi și este listat pe Mainboard-ul Singapore Exchange.

Mediul de învățare internațional

La Raffles International College din Hong Kong, oferim studenților un mediu bogat de învățare în limba engleză, prin intermediul unei echipe academice internaționale și al unui organism studențesc. Studierea într-un mediu internațional permite studenților noștri să-și extindă rețeaua personală și să fie expuși perspectivelor internaționale. De asemenea, îi ajută pe studenții noștri să-și modeleze personalitatea unică.

Raffles International College Lectori din Hong Kong provin din întreaga lume. Toți aceștia sunt designeri profesioniști sau profesioniști stabiliți cu medii industriale puternice și o multitudine de cunoștințe tehnice. Ei se angajează să-și transmită studenților experiența lor din viața reală.

Raffles International College Studenții din Hong Kong provin de asemenea din peste 30 de țări din întreaga lume - de exemplu, Australia, Canada, Columbia, Franța, Hong Kong, Indonezia, India, Coreea, Malaezia, Noua Zeelandă, Singapore și multe altele. Cu diverse medii culturale și educaționale, clasele noastre sunt pline de interacțiuni dinamice și de schimburi de idei și valori interesante.

Echipa academică profesională

Educatorii noștri sunt mai mult decât profesori. Ei sunt practicieni creativi și experți în profesiile lor proprii, aducând studenților în contact strâns cu industria și ajutând elevii să exploreze diferite oportunități de locuri de muncă disponibile. În mod colectiv, mediile lor diverse și bogăția cunoștințelor culturale și industriale se traduc într-un avantaj suplimentar de învățare pentru studenți.

Cu dimensiuni mici, fiecare elev primește atenție personală și mentorat. Lectorii sunt conștienți de punctele forte și de progresul fiecărui elev și îi ajută să-și atingă potențialul unic.

Campus și resursă electronică

Ne angajăm să oferim studenților noștri cei mai buni medii de învățare care îi ajută în călătoriile lor de învățare. Situat în inima orașului, la o plimbare de doar 5 minute de stația MTR, studenții noștri se află în imediata apropiere a scenei vibrante a orașului. Campusul nostru este alcătuit din două nivele, cu 6 săli de clasă, 6 săli de specialitate și o bibliotecă.

Camerele noastre specializate (camera de moda, camera de cusut, camera vizuala, sala de fotografie, camera 3D, sala de ilustratii) ofera studentilor nostri cele mai noi echipamente si aplicatii tehnologice. Cu o rețea wireless, elevii pot obține acces gratuit la resursele online oriunde și oricând în întregul campus.

E-Resource

Pentru a ajuta studenții Raffles în procesul de învățare și de a primi materiale conexe, oferim sistem de resurse electronice și e-bibliotecă. Cu propriile lor date de conectare, designerii Raffles pot accesa diferite resurse electronice, inclusiv materiale de cercetare și ghid de referință Harvard etc.

  • Baze de date Gale pentru elevii HK de la Raffles: http://infotrac.galegroup.com/itweb/hkric
  • Colegiul Raffles College (RCDC): http://www.rafflescollegelibrary.com/
Programs taught in:
Engleză

Această școală oferă și:

Licenţă

Hong Kong Raffles School Of Continuing Education

Căutați o școală de design grafic în Hong Kong? Vă interesează studierea procesului de comunicare vizuală la una dintre cele mai bune instituții de învățământ din Asia Pa ... [+]

Acest curs de studii superioare este bazat pe studio, practic, practic și creativ. Acesta vă oferă numeroase moduri diferite de a face munca de design grafic pe măsură ce explorați diferitele contexte și formate în care este experimentat designul grafic. Vă permite să decideți ce fel de designer doriți să fie. Vă va încerca și vă va provoca să vă extindeți înțelegerea și cunoștințele despre ceea ce este designul grafic, ce poate face și pentru ce este.

Veți fi prezentat tipografiei și aspectului, atrăgând atenția și rezolvarea problemelor, identitatea și branding-ul, ambalarea și punctul de cumpărare, designul expoziției, publicarea și tipărirea și imaginea în mișcare digitală. Cursul are o bază de resurse excelentă pentru tine de folosit. În mod obișnuit, studenții noștri lucrează cu Apple Mac în laboratoare de calculator, prin tipărire pe ecran și pe hârtie Letterpress în studiourile noastre de tipărire și construind prototipuri în atelierele din lemn și metal.... [-]

Hong Kong
Hong Kong Raffles School Of Continuing Education

Dacă sunteți în căutarea de a deveni un decorator de interior sau designer, este nevoie de mai mult decât un ochi bun pentru culori pentru a reuși. Raffles vă poate ajuta ... [+]

În colaborare cu Universitatea din Derby, Marea Britanie, acest curs de absolvire de un an va permite crearea de soluții creative care să poată inspira și să comunice scopul unui spațiu. Veți obține o perspectivă unică asupra legăturii dintre spațiul interior și exterior.

Universitatea din Derby (UoD) este o universitate ambițioasă, inovatoare și modernă, axată pe învățarea în lumea reală. Având reputația de programe de licență relevante pentru industrie, UoD vă oferă oportunități de neegalat pentru a obține experiență profesională de lucru alături de studiile dvs. Acesta este angajamentul față de învățarea din lumea reală care vă va distinge pe piața forței de muncă.... [-]

Hong Kong
Hong Kong Raffles School Of Continuing Education

Cursul nostru de design de modă din Hong Kong este ideal pentru cei care doresc să creeze cele mai recente tendințe de top și să-și dezvolte propriile etichete de modă cu ... [+]

În colaborare cu Universitatea din Derby din Marea Britanie, în acest curs veți fi învățați de o varietate de metode de învățare și predare, care includ: - rezolvarea problemelor, practica reflectorizantă, analiza problemei date cu sinteza soluției, construirea portofoliului, utilizarea dosarelor de influență, scrierea de rapoarte, criticile de grup, învățarea negociată, prezentarea și demonstrația

Studiile contextuale și dezvoltarea profesională continuă (CPD) vor continua până în acest ultim an, oferindu-vă un avantaj pozitiv în industria modei și a textilelor. Această integrare a aptitudinilor și a cunoștințelor a creat designeri creativi și creativi inovatoare și creative.... [-]

Hong Kong
Hong Kong Raffles School Of Continuing Education

Vrei să intri în marketingul de modă? Studenții din Hong Kong se pot baza pe Raffles Design Institute pentru a oferi un curs în profunzime care vă va dota cu abilitățile ... [+]

În colaborare cu Universitatea din Derby, Marea Britanie, cursul de un an de absolvire este pentru oricine dorește să fie creativ și strategic. Este conceput pentru cei care doresc să învețe despre afacerea modei, dar au o dorință de a proiecta și de a face. În cele din urmă, acest curs este pentru oricine dorește să urmeze o carieră de marketing de moda centric.

Acest curs vă va ajuta să dezvoltați abilitățile de design de modă și să vă extindeți cunoștințele despre aspectele cheie ale afacerii printr-o combinație de studii creative și practice.

Universitatea din Derby (UoD) este o universitate ambițioasă, inovatoare și modernă, axată pe învățarea în lumea reală. Având reputația de programe de licență relevante pentru industrie, UoD vă oferă oportunități de neegalat pentru a obține experiență profesională de lucru alături de studiile dvs. Acesta este angajamentul față de învățarea din lumea reală care vă va distinge pe piața forței de muncă.... [-]

Hong Kong
Address
1/F & 21/F, Centre Point, 181-185 Gloucester Road, Wanchai, Hong Kong. Tel: +852 2520 6838 Email: enquiry@raffles.edu.hk
Hong Kong, Hong Kong