The Hong Kong Polytechnic University Department of Industrial and Systems Engineering

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Industriale și Ingineria Sistemelor (ISE) este o disciplina profesională care se concentrează pe dezvoltarea și implementarea unor soluții optime dintr-o perspectivă la nivel de sistem.

Acest lucru implică oameni, tehnologie, calitate, finanțe, informații și probleme de mediu. Rolul principal al unui inginer Industrial Systems este de a organiza și de a lucra armonios cu alții pentru a eficientiza procedurile operaționale, pentru a îmbunătăți productivitatea și performanța generală a sistemului. Scopul final este acela de a crește eficiența, reduce costurile de operare și a crește satisfacția clienților.

ISE este diferit de alte discipline de inginerie tradiționale prin care cunoștințele și abilitățile sunt aplicate la domenii specifice. De exemplu, inginerii tradiționale de fabricație lucrează, de obicei într-un mediu de producție. Prin contrast, ISE vă oferă posibilitatea de a lucra într-o varietate de organizații, inclusiv atât în ​​sectorul industrial și comercial. În această privință, industriale și sisteme de ingineri au o cale de carieră mult mai flexibilă. ISE absolvenți sunt angajați în organizații care sunt în dezvoltarea de noi produse, transport, parcuri tematice, servicii logistice, bănci, utilități publice, întreprinderile de consultanță în dezvoltarea afacerilor, departamente guvernamentale, etc. Obiectivul final al disciplinei ISE este de a asigura conducerea în proiectarea sistemelor industriale și comerciale integrate pentru dezvoltarea și bunăstarea comunității.

Unitățile din cadrul Departamentului de ISE sunt de neegalat în Hong Kong și din regiune. Acestea includ:

PolyU Microsoft Enterprise Systems Centre Knowledge Management și Centrul de Cercetare Inovare Microsystems Centru de Tehnologie Fabrica digitală Cheie Laboratorul de Stat partener ultra-precizie de prelucrare Tehnologie Avansat Centrul de Cercetare Tehnologie Producție

Aceste facilități variază de la hardware-ul de stat-of-the-art și software pentru dezvoltare avansată tehnologie de fabricație, simulare logistică, instrumente de dezvoltare a sistemelor de e-business, proiectarea asistată de calculator, la dezvoltarea de produse virtuale.

Departamentul este, de asemenea, implicat în mod activ, în colaborare cu industria prin intermediul unor proiecte comune de cercetare, consultanță și scheme ale companiei de predare.

Aceasta colaborare strânsă cu atât industriile locale și regionale, împreună cu facilitățile sale excelente și expertiza personalului, oferă studenților posibilitatea de a fi cufundat în acest mediu de colaborare, care va fi de mare folos pentru ei atunci când absolvent.

Locații

Hong Kong

The Hong Kong Polytechnic University - General Office of Department of Industrial and Systems Engineering

Address
General Office of Department of Industrial and Systems Engineering
Room EF625, 6/F, Core F
The Hong Kong Polytechnic University
11 Yuk Choi Road, Hunghom, Kowloon,
Hong Kong

Hong Kong, Hong Kong

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră