Technological and Higher Education Institute of Hong Kong

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Technological and Higher Education Institute of Hong Kong ( THEi ) este Technological and Higher Education Institute of Hong Kong cu o diferență. Fondată în 2012, THEi este membru al Consiliului de Formare Profesională. Cu o contribuție importantă din partea industriei, oferim programe de studii care sunt orientate profesional și profesional. Subliniind "Învățarea integrată la locul de muncă", ne propunem să dezvoltăm studenții în profesioniști gata de lucru, cu abilitățile și cunoștințele pe care le pot aplica lumii reale. Programele noastre au conexiuni industriale puternice. Elevii au o mulțime de oportunități de a se alătura programelor de stagii la firme locale sau internaționale. Experiența reală de lucru oferă studenților noile tendințe din industrie și le permite să fie cu un pas înaintea altor absolvenți de diplomă. În forța de muncă, THEi absolvenți au fost pe scară largă lăudat de angajatori pentru lor practice din lumea reală. În consecință, THEi absolvenți au avut o rată de ocupare de 93% în 2017.

THEi asemenea, a stabilit o serie de parteneriate cu un număr de universități de renume mondial din întreaga lume. Credem că aceste relații beneficiază în continuare studenții noștri prin schimburi, excursii de studiu și învățarea bazată pe proiecte. Ne angajăm să oferim studenților oportunități de învățare diverse.

Oferim peste 20 de programe de licență pentru absolvenți de liceu. Aceste programe sunt dezvoltate cu o strânsă colaborare în domeniul industriei, cu multe dintre domeniile de nișă: Design și Mediu, Management și Ospitalitate și Știință și Tehnologie. Absolvenții de liceu sunt bineveniți cu căldură să exploreze oportunitățile de învățare și dezvoltare cu THEi și să fie diferite.

Locații

Hong Kong

Address
THEi Chai Wan Campus 133 Shing Tai Road
Hong Kong, Hong Kong

Hong Kong

Address
THEi Kowloon Tong Campus 20A Tsing Yi Road, Tsing Yi Island, New Territories Hong Kong
Hong Kong, Hong Kong