Technological and Higher Education Institute of Hong Kong

Introducere

Citește Descrierea Oficială

128995_THEi_0002.jpg

Technological and Higher Education Institute of Hong Kong ( THEi ) este Technological and Higher Education Institute of Hong Kong cu o diferență. Fondată în 2012, THEi este membră a Consiliului de formare profesională. Cu o contribuție semnificativă a industriei, oferim programe de licență care sunt orientate vocațional și profesional. Accentuând „Învățarea integrată în muncă”, ne propunem să îi dezvoltăm pe studenți în profesioniști pregătiți pentru muncă, cu abilitățile și cunoștințele pe care aceștia le pot aplica lumii reale.

139496_batch_THEi_0012.jpg

Programele noastre au conexiuni puternice cu industria. Studenții au multe oportunități de a se alătura programelor de internship la firme locale sau internaționale. Experiența reală de lucru oferă studenților cele mai recente tendințe din industrie și le permite să fie cu un pas înaintea celorlalți absolvenți de grad. În forța de muncă, absolvenții THEi au fost lăudați pe larg de angajatori pentru practicile lor din lumea reală. În consecință, absolvenții THEi au avut o rată de angajare de 93% în 2017.

THEi asemenea, a stabilit o serie de parteneriate cu un număr de universități de renume mondial din întreaga lume. Credem că aceste relații beneficiază în continuare studenții noștri prin schimburi, excursii de studiu și învățarea bazată pe proiecte. Ne angajăm să oferim studenților oportunități de învățare diverse.

128008_THEi_0011.jpg

Oferim peste 20 de programe de licență pentru absolvenții de liceu. Aceste programe sunt dezvoltate cu o colaborare strânsă în industrie, cu multe din domenii de nișă: Design și Mediu, Management și Ospitalitate și Știință și Tehnologie. Absolvenții de liceu sunt bineveniți să exploreze oportunitățile lor de învățare și dezvoltare cu THEi și să fie diferiți.

Locații

Hong Kong

Address
THEi Chai Wan Campus
133 Shing Tai Road

Hong Kong, Hong Kong

Hong Kong

Address
THEi Kowloon Tong Campus
20A Tsing Yi Road,
Tsing Yi Island, New Territories
Hong Kong

Hong Kong, Hong Kong

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră