The Education University of Hong Kong

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre EdUHK

The Education University of Hong Kong este o instituție terțiară finanțată din fonduri publice, dedicată dezvoltării predării și învățării, printr-o ofertă diversificată de programe academice și de cercetare în domeniul educației cadrelor didactice și al științelor complementare în domeniul științelor sociale și umaniste.

Îngrijim educatorii și liderii sociali care sunt activi din punct de vedere intelectual, îngrijitori sociali și conștienți la nivel global, pentru a deveni agenți ai schimbării în comunitățile pe care le deservesc. Acordăm un mare accent pe capacitatea de cercetare - cercetarea noastră va contribui la avansarea cunoștințelor, burselor și inovării, cu un impact durabil asupra progresului social și îmbunătățirii umane.

EdUHK își propune să fie o universitate de vârf în domeniul educației, creând un impact și definind peisajul educațional nu numai pentru Hong Kong, ci și pentru regiunea Asia Pacific.

110738_110723_2.png

Mesaj de intampinare

The Education University of Hong Kong (EdUHK) plasează învățământul și predarea de calitate în fruntea activităților sale. Ne angajăm să cultivăm educatori și profesioniști restanți și îngrijitori care contribuie constructiv la dezvoltarea socială și economică durabilă în Hong Kong și în afara ei.

Rezultatele raportului de audit al Consiliului de asigurare a calității din 2017 au confirmat angajamentul Universității ca instituție de învățământ superior și mecanismele pe care le-a instituit pentru a crea o cultură a calității. Raportul pozitiv consolidează angajamentul Universității de a asigura calitatea învățării și predării acesteia și îmbogățirea experienței de învățare a elevilor. Bazându-se pe rezultatele pozitive, Universitatea își continuă eforturile pe diverse fronturi și câteva exemple sunt:

  • pentru a menține standardele de calitate și academice, așa cum este evident în implementarea eficientă a măsurilor de îmbunătățire a rezultatelor programului legate de rezultatele generale de învățare intenționate, evaluarea rezultatelor programului etc .;
  • pentru a spori calitatea procesului de învățare a studenților prin revizuirea cuprinzătoare a curriculumului universitar și sprijinirea dezvoltării întregii persoane a studenților printr-o nouă strategie de învățare non-formală și prin furnizarea de măsuri pentru a facilita experiența de învățare a studenților non-locali pentru a stimula internaționalizarea; și
  • să depună eforturi pentru învățarea și predarea de calitate prin intensificarea utilizării tehnologiei în promovarea învățării eficiente, cum ar fi utilizarea e-Portofoliul, continuarea accentuării politicii și practicilor de e-învățare și oferirea unui sprijin divers pentru îmbogățirea profesională a personalului și schimbul de bune practici .

Toate acestea sunt martorii eforturilor continue ale Universității în promovarea, susținerea și susținerea unei culturi a calității cu accent pe învățarea elevilor.

Acest site oferă informații complete despre învățare și predare la Universitatea. Elevii sunt încurajați să exploreze numeroasele oportunități disponibile în învățarea formală și non-formală pentru a atinge obiective academice și personale. Site-ul oferă, de asemenea, o platformă pentru comunitatea EdUHK de a împărtăși idei și strategii pentru învățare și predare. Salutăm opiniile, sugestiile și contribuțiile care vor fi importante pentru avansarea Universității.

Profesorul John Lee Chi-kin
Vicepreședinte (Academic) și președinte al Comitetului pentru învățarea și predarea calității

110739_110722_1.png

Colaborare

The Education University of Hong Kong consideră că colaborarea internațională și locală, împreună cu parteneriatul și schimburile școlare, contribuie în mod semnificativ la creșterea universității ca un centru de educație de calitate și educație a cadrelor didactice recunoscute atât în Hong Kong, cât și în străinătate.

Pe platforma internațională, interacțiunea Universității cu rețeaua sa globală de parteneri de colaborare în conferințe și parteneriate de colaborare ne oferă repere internaționale pentru excelență în educația cadrelor didactice. La rândul său, universitatea demonstrează rolul de lider prin extinderea și împărtășirea experiențelor noastre cu comunitatea educațională din întreaga regiune și din alte regiuni. Prin crearea legăturilor cu școlile și instituțiile la nivel internațional și local, prin programe de schimb pentru cercetători și centre de clasă mondială, Universitatea a fost implicată în proiecte de cercetare și dezvoltare în colaborare.

În arena educațională locală, relația dinamică cu grădinițe și școli permite Universității să producă absolvenți care dobândesc experiență de calitate în domeniu. Sălile de clasă oferă profesorilor șansa de a practica ceea ce au învățat și de a-și dezvolta abilitățile. Ele oferă, de asemenea, posibilitatea cercetătorilor de a observa și dezvolta strategii care abordează mediul educațional din Hong Kong.

Prin realizarea de proiecte de colaborare și prin intensificarea activităților de parteneriat școlar, Universitatea va

  • crearea unui mediu de învățare a diversității culturale și lingvistice în sprijinul dezvoltării perspectivelor internaționale;
  • oferă un cadru curricular care formează învățarea ca răspuns la creșterea globalizării și a comunicării interculturale;
  • consolidarea legăturilor cu partenerii regionali și internaționali și asumarea unui rol de conducere în cercetare și pedagogie; și
  • să promoveze internaționalizarea și să încurajeze integrarea studenților în comunitățile multiculturale locale, regionale și de peste mări.

Locații

Hong Kong

Address
10 Lo Ping Road, Tai Po, New Territories
Hong Kong, Hong Kong

Programe

BA
Licenţă