The Hong Kong Polytechnic University Department of English

Introducere

Citește Descrierea Oficială

În cadrul Departamentului de Engleză, misiunea noastră principală este de a furniza studii aplicate în limba engleză pentru profesii și ne propunem să fim recunoscuți la nivel internațional ca un furnizor de lider în studiile universitare și postuniversitare, axate pe comunicarea profesională. Studiile de limbă engleză aplicate includ nu numai dobândirea unui nivel foarte ridicat de competențe lingvistice necesare succesului profesional, dar și o înțelegere aprofundată și critică a limbii engleze și o conștientizare a comunicării în limba engleză în contexte multiculturale profesionale.

Există o nevoie clară în Hong Kong pentru absolvenți cu cunoștințe avansate de limbă și comunicare, împreună cu abilități de gândire critică, care pot contribui la o serie de contexte profesionale și de afaceri. Indiferent dacă la nivel universitar sau postuniversitar, Departamentul de limba engleză este unul dintre furnizorii cheie de absolvenți ai Hong Kong-ului, cu felul de comunicare în limba engleză și abilități lingvistice și cunoștințe care sunt atât de apreciate de profesii.

Programele noastre au caracteristici inovatoare care le fac foarte populare cu studenții, părinții lor și eventualii angajatori ai studenților și îi ajută pe studenții noștri să dezvolte abilitățile și atributele atotcuprinzătoare oferite de PolyU și de societatea în ansamblu.

Locații

Hong Kong

Address
Room AG428 Chung Sze Yuen Building The Hong Kong Polytechnic University Hunghom, Kowloon
Hong Kong, Hong Kong

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră