Dayananda Sagar University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

BINE ATI VENIT LA Dayananda SAGAR UNIVERSITATEA

Dayananda Sagar Instituții fondat în anii '60 de către un astfel de vizionar, târziu Sri Dayananda Sagar sa angajat să ia cunoștință cu oamenii, transformă studenții de astăzi în calitate de cetățeni responsabili și lideri profesioniști de mâine. Dayananda Sagar Universitatea creată printr-un act al statului Karnataka în 2014, construit pe această moștenire adorabil și inspirat de propriile sale repere, satisfacerea nevoilor de învățământ superior de calitate, în această parte a lumii.

Dezvelire A LEGACY

Universitățile din marea moștenire din întreaga lume sunt contribuția inestimabilă a anumitor vizionari ale lumii. Universitățile nu fabricarea de produse cu utilizare specifică și ciclul de viață determinat. Ele împărtășesc și împărtăși o mulțime de fluxuri de cunoaștere și de a crea fiinte umane minunate - practicieni și difuzori de cunoștințe învățat să facă lumea un loc mai bun pentru a fi. Aceste universități de mare importanță au trăit prin centrele secole ale cunoasterii si marilor absolventi ai acestor universități.

Mandri de a fi PARTE DIN DSU

DSU este un membru mândru al familiei Dayananda Sagar Instituții. Fondat de Late Sri Dayananda Sagar la începutul anilor șaizeci (cu doar patru elevi), DSI sa transformat în casa de putere la nivel mondial de educație, repartizate pe cinci campusuri, de catering la nevoile de învățământ de peste 17.000 de studenți. Care funcționează sub egida Mahatma Gandhi Vidya Peetha Trust din Bengaluru, DSI a permis transformarea a zeci de mii de tineri cetățeni indieni și internaționali în profesioniști din diverse specializări.

BEST-IN-Facilitățile

În afară de personalul nostru de predare de mare calibru, elevii primesc un mediu academic provocator cu teatre bine echipate de predare, laboratoare, biblioteci excelente și facilități de calculator în rețea. DSU are, de asemenea, infrastructura excepțională pentru studenții care posedă o pasiune pentru sport și jocuri. Facilități de cămin, cuprinzând nevoile culturale și recreative, pentru a satisface atât studenții locali și internaționali.

INSPIRAT DE Innovators

Cercetare, inovare și de incubare (raspandirea de peste 25.000 de laboratoare SFT de calitate din industrie) formează nucleul DSU. Deci, nu este surprinzător faptul că DSU a luat următorul pas logic: De stabilire fundație pentru a transforma visul antreprenorial al fiecărui tânăr cetățean indian și global într-o realitate. Activarea acestei transformări este suportul activ al liderilor din industrie, organisme din industrie și un dedicat 4 lakh picioare pătrate moderne, gata de mutare în infrastructură !.

STELLAR PERFORMANTA - TIMP ȘI DIN NOU

Dayananda Instituții Sagar (DSI) au consecvent dominat topurile academice în fiecare domeniu al cunoașterii în picioare afară din mijlocul unui mare de instituții de renume. realizările sale sunt de neegalat. În trecutul recent, DSI securizat 58 de rânduri de la Universitatea Tehnologica Visvesvaraya intre 220 colegii de inginerie în Bucharest (în 2014).

CURSURI DE DIFERITE PENTRU DIFERITE PASIUNI

Începând cu anul universitar 2015-16, Dayananda Sagar Universitatea va oferi cursuri în inginerie, aplicații de calculator, Științe, Arte și Management în burlaci, de masterat și nivelurile de doctorat. Sprijinirea activităților academice sunt Centrele de excelenta in domeniul TIC, sănătate, energie și Life Science, printre alte domenii care evoluează rapid de studiu.

Locații

Bengaluru

Address
Shavige Malleshwara Hills, Kumaraswamy Layout
560 078 Bengaluru, Karnataka, India