Citește Descrierea Oficială

BINE ATI VENIT LA Dayananda SAGAR UNIVERSITATEA

Dayananda Sagar Instituții fondat în anii '60 de către un astfel de vizionar, târziu Sri Dayananda Sagar sa angajat să ia cunoștință cu oamenii, transformă studenții de astăzi în calitate de cetățeni responsabili și lideri profesioniști de mâine. Dayananda Sagar Universitatea creată printr-un act al statului Karnataka în 2014, construit pe această moștenire adorabil și inspirat de propriile sale repere, satisfacerea nevoilor de învățământ superior de calitate, în această parte a lumii.

Dezvelire A LEGACY

Universitățile din marea moștenire din întreaga lume sunt contribuția inestimabilă a anumitor vizionari ale lumii. Universitățile nu fabricarea de produse cu utilizare specifică și ciclul de viață determinat. Ele împărtășesc și împărtăși o mulțime de fluxuri de cunoaștere și de a crea fiinte umane minunate - practicieni și difuzori de cunoștințe învățat să facă lumea un loc mai bun pentru a fi. Aceste universități de mare importanță au trăit prin centrele secole ale cunoasterii si marilor absolventi ai acestor universități.

Mandri de a fi PARTE DIN DSU

DSU este un membru mândru al familiei Dayananda Sagar Instituții. Fondat de Late Sri Dayananda Sagar la începutul anilor șaizeci (cu doar patru elevi), DSI sa transformat în casa de putere la nivel mondial de educație, repartizate pe cinci campusuri, de catering la nevoile de învățământ de peste 17.000 de studenți. Care funcționează sub egida Mahatma Gandhi Vidya Peetha Trust din Bengaluru, DSI a permis transformarea a zeci de mii de tineri cetățeni indieni și internaționali în profesioniști din diverse specializări.

BEST-IN-Facilitățile

În afară de personalul nostru de predare de mare calibru, elevii primesc un mediu academic provocator cu teatre bine echipate de predare, laboratoare, biblioteci excelente și facilități de calculator în rețea. DSU are, de asemenea, infrastructura excepțională pentru studenții care posedă o pasiune pentru sport și jocuri. Facilități de cămin, cuprinzând nevoile culturale și recreative, pentru a satisface atât studenții locali și internaționali.

INSPIRAT DE Innovators

Cercetare, inovare și de incubare (raspandirea de peste 25.000 de laboratoare SFT de calitate din industrie) formează nucleul DSU. Deci, nu este surprinzător faptul că DSU a luat următorul pas logic: De stabilire fundație pentru a transforma visul antreprenorial al fiecărui tânăr cetățean indian și global într-o realitate. Activarea acestei transformări este suportul activ al liderilor din industrie, organisme din industrie și un dedicat 4 lakh picioare pătrate moderne, gata de mutare în infrastructură !.

STELLAR PERFORMANTA - TIMP ȘI DIN NOU

Dayananda Instituții Sagar (DSI) au consecvent dominat topurile academice în fiecare domeniu al cunoașterii în picioare afară din mijlocul unui mare de instituții de renume. realizările sale sunt de neegalat. În trecutul recent, DSI securizat 58 de rânduri de la Universitatea Tehnologica Visvesvaraya intre 220 colegii de inginerie în Bucharest (în 2014).

CURSURI DE DIFERITE PENTRU DIFERITE PASIUNI

Începând cu anul universitar 2015-16, Dayananda Sagar Universitatea va oferi cursuri în inginerie, aplicații de calculator, Științe, Arte și Management în burlaci, de masterat și nivelurile de doctorat. Sprijinirea activităților academice sunt Centrele de excelenta in domeniul TIC, sănătate, energie și Life Science, printre alte domenii care evoluează rapid de studiu.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

BBA

Dayananda Sagar University

Cursul este conceput pentru a îmbunătăți o personalitate holistică în absolvenți permițându-le astfel să reușească în calitate de profesioniști. Programul BBA la Dayanand ... [+]

Bachelor of Business Administration (BBA)

Cursul este conceput pentru a îmbunătăți o personalitate holistică în absolvenți permițându-le astfel să reușească în calitate de profesioniști.

Prezentare generală:

Programul BBA la Dayananda Sagar Universitatea își propune să fie lider la nivel mondial în rândul B-școli prin conferirea industriei și a societății curriculum de management relevante.

Programul BBA la Dayananda Sagar University conferă cea mai bună pregătire pentru viitorilor manageri eficiente, cu un amestec modern de predare, cercetare și interacțiune industrie. Programul oferă un mediu competent, orientat spre inovație, etică și intelectuală, cu un accent ascuțit pe leadership în continuă schimbare provocatoare punct de vedere tehnologic de piață loc la nivel mondial.... [-]

India Bengaluru
Iulie 2019
La zi
3 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Licenţă

Dayananda Sagar University

Programul BCA își propune să ofere studenților cunoștințe cheie în domeniul informaticii și predominant aplicații ale cunoștințelor teoretice acoperite în timpul programu ... [+]

Licență De Aplicații de calcul (BCA)

Departamentul de Informatică și Inginerie oferă un eco-sistem dinamic de studiu, cercetare și creștere profesională pentru facultate și studenți. Ea se străduiește să mire elevii săi să fie competente IT profesioniști, cercetători și antreprenori.

Prezentare generală:

Școala de aplicații informatice a fost stabilită pentru a hrăni talente în domeniul tehnologiei informației dotarea lor cu mulțime de abilități pentru a alege un domeniu de interes la o vârstă fragedă. Departamentul crede cu tărie că cunoștințele teoretice susținute de amplă expunere practică în profunzime sunt necesare pentru a face față provocărilor acestui domeniu în continuă schimbare. După cum arată lumea spre India pentru talentul în stare proaspătă și plină de energie în domeniul IT, misiunea Departamentului este de a modela urmatoarea generatie de profesionisti IT cu fundatie din beton, abilități utilizabili, împreună cu o atingere a valorilor etice ale omului ..... [-]

India Bengaluru
Iulie 2019
La zi
3 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Dayananda Sagar University

Departamentul de Informatică și Inginerie oferă un eco-sistem dinamic de studiu, cercetare și creștere profesională pentru facultate și studenți. Ea se străduiește să mir ... [+]

Bachelor of Technology (B.Tech)

Bachelor of Technology (B.Tech) la Dayananda Sagar University este oferit cu o alegere dintre următoarele specializări:

1.Computer Science & Engineering

Departamentul de Informatică și Inginerie oferă un eco-sistem dinamic de studiu, cercetare și creștere profesională pentru facultate și studenți. Ea se străduiește să mire elevii săi să fie competente IT profesioniști, cercetători și antreprenori.

Prezentare generală:

Departamentul are membri ai facultăților de bine calificați cu diplome de doctorat de la institute reputate, cum ar fi IIT / nits, care lucrează meticulos pentru a trece pe cunoștințele studenților pentru a atinge obiectivele. Programele oferite de departamentul de adăpost pentru toate disciplinele și întreprinderile intelectuale ale informaticii și provincia inginerie. Departamentul oferă B-Tech din CS & E, un program de absolvent în cadrul, care pregătește studenții pentru cerințele actuale și viitoare ale industriei și lumea de cercetare. Două programe de M-Tech sunt incepted în domenii importante ale Big Data / Internetul obiectelor, și Cloud Computing pentru a satisface cererea de industrii. Departamentul oferă, de asemenea, programul de doctorat și membrii facultății din departament sunt foarte activi în domeniile de cercetare ale Wireless Networks, rețele de date, Big Data, date Analytics, Cloud Computing, procesare de imagine, regăsirea informațiilor, etc.... [-]

India Bengaluru
Iulie 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Dayananda Sagar University

Bachelor of Commerce (B.Com), program în Dayananda Sagar University este proiectat pentru a acoperi diferența dintre învățarea conceptuală și aplicarea practică a inocula ... [+]

Bachelor of Commerce (B.Com)

Cursul este conceput pentru a îmbunătăți o personalitate holistică în absolvenți permițându-le astfel să reușească în calitate de profesioniști.

Prezentare generală:

Bachelor of Commerce (B.Com), program în Dayananda Sagar University este proiectat pentru a acoperi diferența dintre învățarea conceptuală și aplicarea practică a inocula expertiza corporativă profesională.

Curriculum-ul a fost pregătit în mod adecvat pentru a satisface nevoile dificile ale corporațiilor indiene. O anumită măsură de flexibilitate a fost construit în noul sistem, care permite studenților să facă propria lor alegere de subiecte dintr-un spectru larg de cursuri. SCMS conferă abilități de afaceri și oferă cunoștințe și de formare la sol, care se dovedește mare calibru,, profesioniști versatil competente.... [-]

India Bengaluru
Iulie 2019
La zi
3 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză