Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit la Universitatea Hindustan Hindustan Colegiul de Inginerie, a început în anul 1985, a fost conferit "Universitatea statutul" de către Comisia de Granturi Universitare (UGC), Guvernul Indiei, în conformitate cu secțiunea 3 din Legea UGC 1956 din anul universitar 2008-09 și sub numele de Hit-uri ( Hindustan Institutul de Tehnologie și Știință).

Astăzi, Hindustan Institutul de Tehnologie și Știința este una dintre cele mai căutate instituții de inginerie, după în Tamil Nadu, reputat pentru facultate sale de înaltă calificare și cu experiență și facilități de infrastructură excelente pentru activitățile curriculare și extra, Universitatea a menținut o excelență academică de invidiat chiar de la la începuturile sale. Comunitatea de student cuprinde de elevi din toată India și de peste mări. Avem studenți originari din Afganistan, Bangladesh, Bhutan, China, Egipt, Etiopia, Franța, Indonezia, Kenya, Coreea, Liberia, Libia, Mauritius, Nigeria, Oman, Rwanda, Singapore, Africa de Sud, Coreea de Sud, Sudan, Emiratele Arabe Unite, Tailanda , Vietnam, Tanzania, Statele Unite ale Americii, etc.

Universitatea și-a îndeplinit misiunea și realizările sale academice sunt o mărturie la fel. Mai mult de 80% dintre elevii sigure de prima clasa cu distincții an după an. Peste 950 de elevi au fost plasați în companii de top din India și în străinătate, în ultimii 3 ani. Studenții acestei instituții de renume primesc oferte de plasament de la companii de top din India și în străinătate. Institutia are parteneriate de colaborare cu universități de top din Statele Unite ale Americii, Singapore, Australia, etc. Ea are studenți și programe de schimb de facultate cu universități internaționale de conducere. Universitatea are, de asemenea, a primit numeroase premii și premii de-a lungul anilor.

De ce Hindustan?

Peste 75% anual pentru destinații de plasare a conversiilor Încurajarea talentelor inovatoare și spirite ale studenților prin intermediul Hindustan Business Technology Incubator (HTBI) & Hindustan și spirit antreprenorial Innovation Centre (HEIC) Alumni Rețea puternică Sponsorizare pentru a participa la seminarii / conferințe (National & International) Facultatea de înaltă calificare, cu experiență în industrie și academice Accesul la laboratoarele de stat-of-the-art și ateliere de lucru Programele internaționale de mobilitate inclusiv un program de semestru în străinătate, schimburi de studenți / facultate și studii superioare Burse disponibile pentru studenții meritorii și sportive Memorandumuri cu industriile de conducere și instituții din India și în străinătate facilitatea de bibliotecă excelentă, cu acces complet digital pentru baze de date on-line, cum ar fi Scopus, IEEE, Springer, ScienceDirect, Natura, etc. Oportunitatea de a fi implicate în diferite centre de cercetare și proiecte în campus. Vizitele regulate Industrial & Internship pentru a executa proiecte la Industrii / Instituții naționale și internaționale 10 Centre de cercetare și 7 școli (aeronautic, Building, de calcul, electrice, Management, Mecanica, Stiinta si Cultura) Aderența la Taxonomie si rezultatul educației bazate pe (OBE) Practici Bloom Alegere sistem bazat pe credit (CBCs), pentru ca elevii să aleagă disciplinele și profesori

VISION PENTRU A FACE FIECARE MAN SUCCESULUI ȘI NU MAN EȘUĂRII.

MISIUNE Pentru a oferi fiecărui individ cu un mediu favorabil adecvat pentru a atinge obiectivele lui / ei de carieră, cu un accent puternic pe dezvoltarea personalității, precum și de a oferi înclinat academic resursele necesare pentru a obține o educație de calitate în toate domeniile de inginerie, științe și management aplicat, fără a compromite calitatea și codul de etică a fiecărui elev al instituției.

Universitatea este acreditată de către Consiliul de Evaluare și Acreditare Național (NAAC), care este organul statutar de acreditare a instituțiilor de învățământ din India și este o instituție autonomă a Granturi Comisiei Universității (UGC), Guvernul Indiei.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

BBA

Hindustan University

Programul BBA este un program de 6 semestru. Cursul are o înclinație distinctă față de diferite discipline de management, care pregătește studenții pentru a ocupa posturi ... [+]

BBA Programul este un program de 6 semestru. Cursul are o înclinație distinctă față de diferite discipline de management, care pregătește studenții pentru a ocupa posturi de conducere să includă sector și, de asemenea, le pregătește să preia studii superioare în Management.

Cursul este conceput pentru a oferi competențe în disciplina de management de bază, de asemenea, transmite abilitățile necesare în rezolvarea problemelor, luarea deciziilor, și de conducere în cadrul organizațiilor. Cursul are discipline adecvate, cu programe analitice contemporane care acoperă domeniile de finanțe, marketing, resurse umane, tehnologia informației, operațiunile și comerțul internațional.... [-]

India Chennai Delhi Coimbatore Oman Muscat Sri Lanka Colombo Kochi  + 5 Mai mult
Iulie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

BSc

Hindustan University

Aviația este știința și operarea de zbor avioane, elicoptere, planoare, etc. Se ocupa cu proiectarea, dezvoltarea, producția, exploatarea și utilizarea aeronavelor, în sp ... [+]

aviaţie este știința și operarea de zbor avioane, elicoptere, planoare, etc. Se ocupa cu proiectarea, dezvoltarea, producția, exploatarea și utilizarea aeronavelor, în special a aeronavelor mai grele decât aerul. Sectorul aviației pot fi clasificate în trei categorii.

Militare Aviation- include zboară către forțele armate. Aviation- comerciale include linii aeriene regulate și charter. Generală Aviation- include prăfuirea culturilor pe calea aerului, care zboară pentru sport, zbor privat etc.

Aviația este un subiect cu posibilități infinite. Piloți, Controleri, manageri, Mecanică sunt câteva posibilități pentru un B.Sc. absolvent de aviație.

... [-]

India Chennai Delhi Coimbatore Oman Muscat Sri Lanka Colombo Kochi  + 5 Mai mult
Iulie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Licenţă

Hindustan University

Bio-tehnologia este un subiect extrem de interdisciplinar care cuprinde științele biologice, ingineria proceselor și tehnologia. Domeniul de aplicare și aplicarea subiect ... [+]

Bio-tehnologia este un subiect extrem de interdisciplinar care cuprinde științele biologice, ingineria proceselor și tehnologia. Domeniul de aplicare și aplicarea subiectului este variat, de la sinteza produselor alimentare modificate genetic, culturi rezistente la secetă în științele agricole; Tehnica țesuturilor, proiectarea de droguri în domeniul medical și, de asemenea, în domenii precum bioinformatica și sistemele vii acvatice. În plus, subiectul implică, de asemenea, studii privind planificarea politicii publice, cum ar fi utilizarea alimentelor modificate genetic și problemele etice implicate în aceasta, manipularea culturii / genei pentru a le face rezistente la boală și tehnologia embrionară a celulelor stem pentru a numi câteva. Versatilitatea subiectului este înțelegerea modului în care organismele vii funcționează la nivel microscopic și găsirea de soluții / soluții pentru a face ca lucrurile vii să funcționeze într-un mod pe care îl așteptăm. Spre deosebire de alte discipline de inginerie, Bio-technology se ocupă cu adaptarea sistemelor vii, ale căror rezultate ar putea deveni benigne sau maligne.... [-]

India Chennai Delhi Coimbatore Oman Muscat Sri Lanka Colombo Kochi  + 5 Mai mult
Iulie 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză