Indian Technical Institute - Management Educational Trainings (ITI MET) and Goa Swiss Institute of Hotel Management (GSIHM)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Institutul Indian tehnic - Management educațional Treninguri (ITI MET) și Goa Swiss Institutul de Hotel Management (GSIHM) este de a oferi oportunități de educație și de carieră pentru studenți indieni și internaționali în Management, Management al Ospitalitatii, Yoga & Naturopathy, programe de moda & Design din Goa și Mumbai, India.

De la 6 luni - Certificat, 1 sau 2 ani - Diploma, Burlaci, la Masters și PG cursuri, institutul are totul de oferit. Ce separă institutul nostru de restul este importanța pe care o dau la antrenamente practice, împreună cu menținerea standardelor de cadre universitare teoretice. Avem un 20% -80% la teorie sistem practic, în cazul în care elevii sunt înscriși în studiu teoretic pentru un semestru și stagii industriale în cealaltă. Sistemul se aplică tuturor curs și toți anii de studiu.

GSIHM are mai mult de 40 de ani de experiență în India în domeniul studenților și traininguri corporative. Institutul Director, domnul Vijay Mandhyan este de a aduce o schimbare în sistemul educațional prin accentuarea mai mult pe cunoștințe practice și experiență privind formarea de locuri de muncă. "Acțiunea face obicei, obiceiul face comportament".

Programe & Cursuri

Oferim certificate (3 sau 6 luni), diploma (1 sau 2 ani) și cursuri de studii în:

Management: Resurselor Umane, Finante, tehnologia informației, Marketing & Vanzari, operatiuni bancare, Retail Management, Management de proiect, Managementul Calitatii Totale, producție și gestionare a operațiunilor, spirit antreprenorial. Hospitality Management: Hotel Eveniment Business Management & Operations Catering, Restaurant Management, Turism și călătorii Management, Cruise Line Management & transport maritim, front-office, alimente și băuturi, Cazare, Servicii de menaj, Principiile de management. Moda & interior Proiectare: Moda & directorii de design, elemente avansate de textile Știință, dezvoltare Design & Concept Color, Retail Marketing & Merchandising, Design Collection și Publicații, îmbrăcăminte de procesare, constructii, Computer Proiectare. Yoga și Naturopathy: educația holistică și tradițional din India, Yoga Sutra, Asanas, Pranayamas, Kriyas Yoga, Hatha Yoga Pradipika, Yoga Vasistha, Ayurveda, Panchakarma, Naturopathy, Consiliere, Public Speaking, Metodologia de predare, practică pedagogică, Anatomie Essential & fiziologie și Filosofie.

Noi bun venit studenți atât pentru licență (licență) și doctoranzi (PG, master, MBA) nivelurile și programe. Noi oferim recunoscut la nivel internațional și autorizate de Guvernul Indiei diplomă de la Universitatile de stat deschise.

Elevii experiență de lucru în echipă și provocările comunicărilor multiculturale internațional. Echipa profesională a cadrelor didactice din India și internaționale efectuează program academic combinat cu stagiu în hoteluri de cinci stele.

Institutul a fost sediul în Mumbai și Goa, India, unul dintre cele mai mari atractii turistice din lume în sine explică modul relevant suntem la ceea ce preda. Cu o creștere aflux turistic internațional în Goa, institutul preia inițiativa de a extinde este disponibilitatea curs pentru studenții internaționali.

Goa Campus

Clase în cinci stele facilitățile hotelului, service și suport academic intensiv personalizate, atât din partea personalului Indian și internaționale este de a maximiza experiența de învățare. Ne sunt de orientare atenția personală a fiecărui elev, datorită unei abordări duale Indivi și dimensiuni clasa mica.

Mumbai Campus

Mumbai campus oferă oportunități de îndatorare și facilități minunate, cum ar fi bucătărie bine echipată, restaurant modern, bibliotecă bine dotată, de laborator menaj, produse de panificație și patiserie, laboratorul de informatică.

Ce oferim elevilor noștri

O educație accesibilă, cu taxe mai puțin decât oriunde în lume care oferă educație similară. Un mediu limba engleză de predare, ceea ce face comparabil cu a studia în Statele Unite sau Marea Britanie. Un loc cu o foarte mare piață turistică internațională, prin urmare, deschiderea oportunităților de angajare. Stagii industriale din hotelurile de top incluse în curriculum-ul în fiecare an. O experiență într-o locație exotică, care face studiul mai plăcut.

Locații

Mumbai

Goa Swiss Institute of Hotel Management

Address
RTO Road, Andheri West, Mumbai-400053
400053 Mumbai, Maharashtra, India
Număr de telefon
(+91) 9881 888 291

Panaji

Address
Velho Building, Opp. Municipal Garden, Panjim
Panaji, Goa, India

Saint Petersburg

Address
Saint Petersburg, Sankt-Peterburg, Rusia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

Această școală oferă și: