The National Management School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Școala Națională de Management a fost început în India, de către un grup de profesori de la diferite universități din SUA, care doresc să ofere Educație de calitate american superior în India, La Taxele de accesibile. NMS a început cu intenția de a oferi educație de management. Ulterior s-au adăugat alte programe, și astăzi Școala de Management Națională este un inovator în furnizarea de educație în stil american mai mare în India, atât la nivel universitare și postuniversitare.

NSM oferă un program de burlaci americane 2 + 2 grade în India și este primul de acest gen! 2 ani sunt cheltuite studiază în India, și apoi un transfer la ORICE școală în SUA pentru 2. 2 + 2 grade american de licență rămasă este oferit în India de către Școala Națională de Management, în colaborare cu Colegiul Broward, Florida.

Avantajele programului de gradul 2 + 2 american de licență:

Studiu de doi ani în India, înainte de transferul la universitate străină Salvați până la 40% din costul unui grad de licență american Obțineți admiterea garantat în universități de stat din Florida * Intra în programul Honors, și de a îmbunătăți șansele de a obține cele mai bune în universități din lume American calificat facultate de predare - educație american în India

Puterea școlii este relațiile SNM are cu universități americane și o vastă rețea de profesori.

NMS are sediul social în Chennai, India. Avem, de asemenea, un campus in Mumbai - Școala Națională de Management - Campus West.

Locații

Chennai

Address
The National Management School, RR Towers III, TVK Industrial Estate, Guindy,
600 032 Chennai, Tamil Nadu, India

Fort Lauderdale

Address
Broward College 7200 Pines Blvd, Pembroke Pines
33024 Fort Lauderdale, Florida, Statele Unite ale Americii