Triatma Mulya Stenden

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit la Universitatea Stenden

Acreditate Grade BBA din Țările de Jos (învățământul olandez este cotat printre cele mai bune din lume)

Plătit Stagiile ( La nivel mondial, de exemplu, Statele Unite ale Americii, EAU, nave de croazieră), în general , ceea ce duce la angajarea imediată

8 Stenden campusuri în 5 țări, un an de studiu în Olanda

Studenții internațional și personal, coaching - ul personal & dezvoltarea carierei

Misiune

Dezlănțuirea potențialul studenților, a personalului și a comunităților din jur

Viziune

Servind pentru a face o lume mai bună

Stenden

Scopul nostru este de a dezvolta tinerii profesioniști pentru a deveni lideri autentici și în rezolvarea problemelor, pregătite pentru a lua parte în medii multiculturale și locuri rapidă pe piață în schimbare. îndrumare personală și un puternic accent pe învățarea practică joacă un rol important în programele de studiu oferite la Stenden. Mai mult decât atât, vi se va oferi multe oportunități de a te dezvolta ca individ, fiind capabil de a obține maximum de tine și pentru a extinde orizontul.

Stenden Universitatea Bali a fost înființat în 2009 și face parte din Stenden Universitatea de Stiinte Aplicate, o instituție publică olandeză, cu mai mult de 100 de ani de experiență în domeniul educației, care și-a dezvoltat într-o universitate la nivel mondial, cu mai mult de 11.000 de studenți cu mai mult de 100 de naționalități diferite, în întreaga campusuri sale în Bali, Olanda, Africa de Sud, Qatar și Tailanda. Rețeaua noastră globală vă oferă mai multe oportunități de a studia părți ale programului în străinătate pentru a extinde orizontul. La Stenden Universitatea Bali, toate materiile sunt predate în limba engleză de către lectori din diferite părți ale lumii. Studenții noștri reprezintă un amestec de naționalități, crearea unui mediu de studiu cu adevărat multicultural.

12 Motive pentru a face Stenden Universitatea din Bali "Alegerea ta" of International Education Superior!

Un an de studiu în Olanda Studiu în Bali - nu din Indonezia. destinație turistică 1 Taxa de școlarizare la prețuri accesibile Cazare în condiții de siguranță și la prețuri accesibile de calitate aproape de campus Curriculum-ul olandez (predat în întregime în limba engleză) De înaltă calitate, mediu de învățare practică (de exemplu, Alila Hotels and Resorts) Acreditate olandeză BBA cursuri (educație olandeză este clasat printre cele mai bune din lume) coaching-ul personal și dezvoltarea carierei stagii plătite (La nivel mondial, de exemplu, Statele Unite ale Americii, EAU, nave de croazieră), în general, conduc la angajare imediată 8 site-uri campus Stenden în 5 țări diferite studenții și personalul internațional Conceptul de învățare inovatoare, bazată pe probleme

Campus și Facilități

Campusul de la Universitatea Stenden Bali este situat în regiunea de sud a insulei, principala zona de turism unde majoritatea hoteluri, restaurante și magazine pot fi găsite. Campusul este situat în zona liniștită a Dalung, într-un cartier în care se află mai multe instituții de învățământ. Plajele din Seminyak și Canggu sunt doar un minut unitate de 20 până la 30 din campus. La campusul veți fi întâmpinat într-un mediu plăcut, studiu profesionist cu un prietenos, de familie ca atmosferă. Fiind bazat în Bali, nu numai că vă oferă posibilitatea de a studia într-una dintre cele mai populare destinații turistice din întreaga lume, dar oferă, de asemenea, un mediu de inspirație, cu natura sa uimitoare și religia hindusa unic. Mai mult decat atat, Bali este considerat a fi unul dintre locurile cele mai primitoare pe care le veti experimenta si este un loc relativ sigur și la prețuri accesibile pentru a trăi.

Stenden Universitatea Bali dispune de toate facilitățile de stat-of-the-art aveți nevoie pentru învățare profesională:

Auditoriu; camerele de clasă sală de ședințe (camere PBL) Laboratorul de informatică Bibliotecă (și biblioteca digitală) Laboratorul de degustare de vinuri Zona de lounge exterioară; Cantină cameră de meditație

Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat și există internet wireless pe tot parcursul intregului campus. studenții și personalul nostru reprezintă un amestec de naționalități, crearea unui mediu de studiu cu adevărat multicultural.

Viață de student

In timp ce studia la Stenden, de ce să nu se extindă experiența dumneavoastră și de a dezvolta abilitățile dumneavoastră prin aderarea la activitatile noastre extra-curriculare? Deveni un membru al Consiliului Reprezentant Student și de a dezvolta abilitățile de organizare și de conducere și de a organiza tot felul de activități pentru studenții dumneavoastră colegii (petreceri, futsal, excursii etc.). Sau, dacă vă place a lua parte la marketing și comunicare, de ce să nu se alăture echipei de promovare Stenden care asistă Departamentul de Marketing în promovarea Stenden prin târguri și evenimente. Implică-te în comunitatea studenților și a personalului nostru internațional, care are peste 15 de naționalități diferite!

Studiu Începe Săptămâna

Pentru studenții noștri noi organizăm Start Săptămâna de studiu. Aceasta este o săptămână în introducere pentru a ajunge să cunoască elevii dumneavoastră colegii, campus și metode educaționale; prin aderarea la tot felul de distracție team-building activități, fieldtrips și ateliere de lucru. Săptămâna de introducere începe cu o săptămână înainte de începerea programului, astfel încât asigurați-vă că ajungeți în Bali, la timp pentru a nu pierde această oportunitate! Nu există costuri suplimentare implicate.

Locații

Denpasar

Address
Triatma Mulya Stenden Jl. KubuGunung, BanjarTegal Jaya, Dalung, Kuta Utara Badung, Bali
80361 Denpasar, Bali, Indonezia