Indonesia International Instutite for Life Sciences (i3L)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Indonezia Institutul Internațional pentru Științele Vieții (i3L) este o instituție de învățământ superior internațional axat in domeniul stiintei vietii cu șase programe de studii ca principalele lor piloni și anume Biomedicină, bioinformatica, Bioentrepreneurship, biotehnologie, Ştiinţe alimentare, Și Tehnologii Alimentare. i3L are, de asemenea, de cercetare prin satelit și facilități de laborator avans unde student poate efectua atribuirea lor activitate de laborator sau se implice în activitatea de cercetare. Sprijinit de conceptul helix triplu care implica mediul academic, de cercetare și industrie colaborare creează un punct de unicitate i3L ca lider internațional instituția științei vieții în Indonezia. i3L este situat în Jakarta, Capitala Indonezia. Ocupat cu profesorii și personalul de sus-național și internațional, i3L poate sprijini elevii internaționale pentru a efectua programul de internship program de licență, de internship sau de vară și pot contribui la activitățile de formare și sustenabilitatea programului.

i3L are un puternic accent pe aspectele de implementare a noilor abilități de cunoștințe, de afaceri, creare și este competenta, implicarea elevilor în proiecte internaționale de cercetare din viața reală, căi de comerț, cercetare și inovare, expunerea studenților și excursie la industrii, limba și formarea culturii și experiențe de viață de calitate, printre altele.

10 motive pentru care ar trebui să se alăture i3L

Top Mediu Calitate Learning - săli de clasă concepute personalizate, laboratoare și centre de cercetare, toate dotate cu facilități de clasă mondială de stat-of-the-art, care sunt unice în regiune. Conducere cercetare - Facultatea i3L are mai multe publicații și citate decat orice alt centru de cercetare de orice fel în Indonezia. Parteneriate academice de top - elevii i3L pot merge pentru studiu în străinătate-programe și de a participa la colaborare de cercetare cu colegii lor de la cele mai importante stiintele vietii universități la nivel internațional. Spirit antreprenorial și inovare Focus - Un accent inovație este construit-in în toate părțile o educație i3L, și elevii sunt încurajați să conteste înțelepciunea convențională și să se implice în formularea de noi idei. i3L Science Park - i3L Stiinta Parcul conectează elevii supradotați cu consultanță de specialitate și sursele de capital pentru a le permite pentru antreprenoriat de succes. Internaționalizare - i3L are cel mai mare număr de facultate internaționale, parteneriate academice si colaborari de cercetare din Indonezia. Integrarea industriale - Toți elevii de la i3L se angajeze în proiecte industriale reale, ca parte a educației lor. Perspectivele de carieră la nivel mondial - Studentii au o ocazie unică pentru plasarea cariera internationala prin centrul de carieră conectat la nivel global i3L lui. Abordare pedagogică personalizată - Studenții de la i3L interacționa cu facultatea noastra de calitate superioară în clase personalizate și să utilizeze cele mai noi abordari pedagogice, inclusiv învățarea mixtă și săli de clasă conectate la nivel global. Învățarea holistică - Studenții de la i3L angajeze în competențe de construcție în afara sălii de clasă, prin activități extracurriculare, care includ dezbaterea și dialectica, intrare politici publice, și diverse prelegeri clienților de lideri de opinie internationale.

Despre Indonezia și Jakarta Enchanting Indonezia

Indonezia este cea mai mare țară din Asia de Sud-Est. Ca țară în curs de dezvoltare, Indonezia are peste 250 de milioane de locuitori. Ca cel mai mare arhipelag din lume, cu mai mult de 17.508 de insule și Indonezia are una dintre cele mai lungi coastelor din lume, cu un număr de plaje si statiuni insulare.

Indonezia este format din cel puțin 300 de grupuri etnice, răspândite pe o arie 1,8 milioane km2 de 6.000 de insule locuite. Acest lucru creează o diversitate culturală, agravată în continuare de hindus, budist, islamică și influențe colonialiste europene.

Indonezia este acasa, la o gamă bogată de stiluri de viață, de la ultra rural în strânsă armonie cu elementele naturii la ultra modern, comparabil cu orice mari orașe din lume.

Transformarea economiei indoneziană:

Indonezia se confruntă cu o transformare interesanta si provocatoare economiei sale 2015 - Integrarea economică regională în 2015 (Comunitatea Economică ASEAN)

Indonezia Astăzi 2030

Economie Mondiala clasament 16 7-

Consumatoare de clasa 45 milioane 135 de milioane de

Populația din orașe / PIB 53% / 74% 71% / 86%

Muncitori calificați 55 de milioane de 113 de milioane de

Oportunități de piață $ 0.5 trilioane $ 1.8 trilioane

Vibrant Jakarta - Indonezia National si de afaceri Capital Bine ati venit la incitant noastră mega-oraș! Păstrând în același timp multe interese culturale unice pentru orașul nostru și Indonezia, Jakarta este un oras cosmopolit asupra lui, care oferă mai mult cultura, divertisment, cumpărături, vizitare a obiectivelor turistice și decât orice alte localități din Indonezia. Se intinde pe o suprafata de mai mult de 650 sq.km (410 mile m²).

Economia depinde în mare măsură de servicii financiare, de tranzacționare, și de fabricație. În 2009, 13% din populație a avut un venit pe cap de locuitor de peste 10.000 $ (Rp 108000000). Oficial, Jakarta nu este un oraș, ci mai degrabă o provincie cu statut special ca fiind capitala Indoneziei. Se administreaza la fel ca orice alt provincie indoneziană.

Locații

Bandung

Indonesia International Institute for Life-Sciences (i3L)

Address
Indonesia International Institute for Life Sciences
Jl. Pulomas Barat Kav 88

13210 Bandung, Vestul Java, Indonezia
Număr de telefon
+62 21 29567888

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră