Citește Descrierea Oficială

Indonezia Institutul Internațional pentru Științele Vieții (i3L) este o instituție de învățământ superior internațional axat in domeniul stiintei vietii cu șase programe de studii ca principalele lor piloni și anume Biomedicină, bioinformatica, Bioentrepreneurship, biotehnologie, Ştiinţe alimentare, Și Tehnologii Alimentare. i3L are, de asemenea, de cercetare prin satelit și facilități de laborator avans unde student poate efectua atribuirea lor activitate de laborator sau se implice în activitatea de cercetare. Sprijinit de conceptul helix triplu care implica mediul academic, de cercetare și industrie colaborare creează un punct de unicitate i3L ca lider internațional instituția științei vieții în Indonezia. i3L este situat în Jakarta, Capitala Indonezia. Ocupat cu profesorii și personalul de sus-național și internațional, i3L poate sprijini elevii internaționale pentru a efectua programul de internship program de licență, de internship sau de vară și pot contribui la activitățile de formare și sustenabilitatea programului.

i3L are un puternic accent pe aspectele de implementare a noilor abilități de cunoștințe, de afaceri, creare și este competenta, implicarea elevilor în proiecte internaționale de cercetare din viața reală, căi de comerț, cercetare și inovare, expunerea studenților și excursie la industrii, limba și formarea culturii și experiențe de viață de calitate, printre altele.

10 motive pentru care ar trebui să se alăture i3L

Top Mediu Calitate Learning - săli de clasă concepute personalizate, laboratoare și centre de cercetare, toate dotate cu facilități de clasă mondială de stat-of-the-art, care sunt unice în regiune. Conducere cercetare - Facultatea i3L are mai multe publicații și citate decat orice alt centru de cercetare de orice fel în Indonezia. Parteneriate academice de top - elevii i3L pot merge pentru studiu în străinătate-programe și de a participa la colaborare de cercetare cu colegii lor de la cele mai importante stiintele vietii universități la nivel internațional. Spirit antreprenorial și inovare Focus - Un accent inovație este construit-in în toate părțile o educație i3L, și elevii sunt încurajați să conteste înțelepciunea convențională și să se implice în formularea de noi idei. i3L Science Park - i3L Stiinta Parcul conectează elevii supradotați cu consultanță de specialitate și sursele de capital pentru a le permite pentru antreprenoriat de succes. Internaționalizare - i3L are cel mai mare număr de facultate internaționale, parteneriate academice si colaborari de cercetare din Indonezia. Integrarea industriale - Toți elevii de la i3L se angajeze în proiecte industriale reale, ca parte a educației lor. Perspectivele de carieră la nivel mondial - Studentii au o ocazie unică pentru plasarea cariera internationala prin centrul de carieră conectat la nivel global i3L lui. Abordare pedagogică personalizată - Studenții de la i3L interacționa cu facultatea noastra de calitate superioară în clase personalizate și să utilizeze cele mai noi abordari pedagogice, inclusiv învățarea mixtă și săli de clasă conectate la nivel global. Învățarea holistică - Studenții de la i3L angajeze în competențe de construcție în afara sălii de clasă, prin activități extracurriculare, care includ dezbaterea și dialectica, intrare politici publice, și diverse prelegeri clienților de lideri de opinie internationale.

Despre Indonezia și Jakarta Enchanting Indonezia

Indonezia este cea mai mare țară din Asia de Sud-Est. Ca țară în curs de dezvoltare, Indonezia are peste 250 de milioane de locuitori. Ca cel mai mare arhipelag din lume, cu mai mult de 17.508 de insule și Indonezia are una dintre cele mai lungi coastelor din lume, cu un număr de plaje si statiuni insulare.

Indonezia este format din cel puțin 300 de grupuri etnice, răspândite pe o arie 1,8 milioane km2 de 6.000 de insule locuite. Acest lucru creează o diversitate culturală, agravată în continuare de hindus, budist, islamică și influențe colonialiste europene.

Indonezia este acasa, la o gamă bogată de stiluri de viață, de la ultra rural în strânsă armonie cu elementele naturii la ultra modern, comparabil cu orice mari orașe din lume.

Transformarea economiei indoneziană:

Indonezia se confruntă cu o transformare interesanta si provocatoare economiei sale 2015 - Integrarea economică regională în 2015 (Comunitatea Economică ASEAN)

Indonezia Astăzi 2030

Economie Mondiala clasament 16 7-

Consumatoare de clasa 45 milioane 135 de milioane de

Populația din orașe / PIB 53% / 74% 71% / 86%

Muncitori calificați 55 de milioane de 113 de milioane de

Oportunități de piață $ 0.5 trilioane $ 1.8 trilioane

Vibrant Jakarta - Indonezia National si de afaceri Capital Bine ati venit la incitant noastră mega-oraș! Păstrând în același timp multe interese culturale unice pentru orașul nostru și Indonezia, Jakarta este un oras cosmopolit asupra lui, care oferă mai mult cultura, divertisment, cumpărături, vizitare a obiectivelor turistice și decât orice alte localități din Indonezia. Se intinde pe o suprafata de mai mult de 650 sq.km (410 mile m²).

Economia depinde în mare măsură de servicii financiare, de tranzacționare, și de fabricație. În 2009, 13% din populație a avut un venit pe cap de locuitor de peste 10.000 $ (Rp 108000000). Oficial, Jakarta nu este un oraș, ci mai degrabă o provincie cu statut special ca fiind capitala Indoneziei. Se administreaza la fel ca orice alt provincie indoneziană.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Licenţă

Indonesia International Instutite for Life Sciences (i3L)

Politica de alimente de guvernul indonezian este îndreptată pentru a obține suveranitatea alimentară și să se concentreze asupra - între altele - creșterea disponibilităț ... [+]

Licențiat în Științe alimentare

Politica de alimente de guvernul indonezian este îndreptată pentru a obține suveranitatea alimentară și să se concentreze asupra - între altele - creșterea disponibilității produselor alimentare, distribuirea de alimente de calitate, îmbunătățirea accesibilității produselor alimentare, precum și îmbunătățirea calității consumul de alimente și nutriție. Alimente trebuie să fie disponibile în cantitate adecvată, în condiții de siguranță, nutritive, în bună calitate și la prețuri accesibile de către comunitatea pentru a îndeplini cerințele nutriționale de viață sănătoasă și prosperă. La nivel global, nevoia de calitate corespunzătoare, alimente sigure, hrănitoare și sănătoase este, de asemenea, în creștere. Există o cerere mare pentru produsele alimentare pentru a sprijini stilul de viață al societății în dezvoltarea și în curs de dezvoltare țări. Industria alimentară din Indonezia și din lume sunt în creștere rapidă pentru a satisface astfel de cereri. În conformitate cu aceasta, factorii de decizie politică și organismele de reglementare din alimente trebuie sa fie la curent cu dezvoltarea pentru a asigura starea de sanatate a publicului. Prin urmare, este foarte necesar de personal cu competența în domeniul științei alimente care sunt în măsură să producă alimente, pentru a măsura chimice, proprietățile fizice și microbiologice ale produselor alimentare, pentru a asigura siguranța alimentară, precum și de a avea inovare în domeniul științei alimente prin abordări multidisciplinare. ... [-]

Indonezia Jakarta Bandung
Iulie 2020
Engleză
La zi
3.5 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Indonesia International Instutite for Life Sciences (i3L)

Programul Bioentrepreneurship la Institutul Internațional Indonezia pentru Life Sciences (i3L) este un program interdisciplinar unic, care combină cunoștințele de bază și ... [+]

Licențiat în Bioentrepreneurship

Programul Bioentrepreneurship la Institutul Internațional Indonezia pentru Life Sciences (i3L) este un program interdisciplinar unic, care combină cunoștințele de bază și abilități de cercetare în științele vieții, cu conducere și de management de afaceri antreprenoriale abilități practice. Scopul acestui program este de a instrui următoarea generație de bio-antreprenori care pot integra competențe științifice și antreprenoriale de conducere pentru a conduce procesul de comercializare a inovațiilor științifice viață. Din bio-farmacie la BIOREFINERY, dezvoltarea unei bioeconomiei bazate pe cunoaștere prin accelerarea comercializarea de tehnologii de stiinta de viata este cruciala pentru a promova un sănătos și un viitor mai durabil. ... [-]

Indonezia Jakarta Bandung
Iulie 2020
Engleză
La zi
3.5 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Indonesia International Instutite for Life Sciences (i3L)

Într-o epocă în care analiza de mare de date este parte integrantă a afacerilor existente de succes și noi inițiative antreprenoriale, Institutul Internațional indonezian ... [+]

Licențiat în Bioinformatică

Într-o epocă în care analiza de mare de date este parte integrantă a afacerilor existente de succes și noi inițiative antreprenoriale, Institutul Internațional indonezian a lansat primul grad de licență program (S1), Bioinformatica în ASEAN în 2014. Bioinformatica este un domeniu care gestionează cantități mari de date generate in biomedicina, biotehnologie, stiinta alimentelor si tehnologie alimentară și multe altele. Bioinformatica moderne nu se uita numai la gene, dar a extins domeniul său de biologie computationala, proteomica, metabolomica, iar cel mai recent microbiomics.

Bioinformatica la i3L are o sală de clasă integrată a abordării aplicare, în care elevii vor aplica cunoștințele pentru proiecte reale, fie găzduit la i3L sau institute partenere. Exemple în acest sens sunt: ​​1. Analiza filogenetică a biodiversității bogat Indoneziei atât pe teren (i3L), precum și biodiversității marine (colaborare cu Universitatea din Unpatti, Ambon).... [-]

Indonezia Jakarta Bandung
Iulie 2020
Engleză
La zi
3.5 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Indonesia International Instutite for Life Sciences (i3L)

Biotehnologia este o disciplină care stă la intersecția de biologie si tehnologie. Ea a apărut ca o contributie majora la dezvoltarea științelor vieții, cum ar fi creșter ... [+]

Licențiat în Biotehnologie

Biotehnologia este o disciplină care stă la intersecția de biologie si tehnologie. Ea a apărut ca o contributie majora la dezvoltarea științelor vieții, cum ar fi creșterea productivității agricole, descoperiri in domeniul ingrijirii sanatatii umane, iar noi soluții la problemele de mediu. Biotehnologie astăzi cuprinde domenii de cunoștințe, cum ar fi proiectarea de proces, inginerie, modelare și de control, tehnologia ADN-ului recombinant, biologie celulara, microbiologie si biochimie.

Programul biotehnologie la Institutul Internațional Indonezia pentru Life Science (i3L) se concentrează pe interfața dintre chimie, biologie, medicină și inginerie, evaluări aprofundate ale aplicațiilor reale ale biotehnologiei, și aspectele juridice și de afaceri legate de la nivel mondial Dezvoltarea afacerilor bazate pe conceptul bio. Abordarea noastră unică este conceput pentru a oferi studenților o bază solidă în Biosciences, hands-on abilitățile de biotehnologie, o înțelegere aprofundată a domeniului de aplicare și impactul biotehnologiei, și o perspectivă globală asupra dezvoltării industriei biotehnologiei.... [-]

Indonezia Jakarta Bandung
Iulie 2020
Engleză
La zi
3.5 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Indonesia International Instutite for Life Sciences (i3L)

Food Technology este o ramură a științei alimente care se ocupă cu procesele de productie actuale pentru a face produsele alimentare. Pentru a îndeplini și menține calita ... [+]

Licențiat în Food Technology

Food Technology este o ramură a științei alimente care se ocupă cu procesele de productie actuale pentru a face produsele alimentare. Pentru a îndeplini și menține calitatea nutritivă, produse alimentare trebuie să fie atât de produs în condiții de siguranță și în condiții de siguranță livrate la consumator. Acest lucru necesită tehnologii de prelucrare pentru a transforma materiile prime în produse alimentare, precum și a tehnologiilor de conservare a crește termenul de valabilitate al produselor alimentare.

Industria alimentară este foarte competitivă și este în continuă schimbare pentru a satisface cerințele consumatorilor și de a folosi inovații tehnologice. Tehnologiile moderne permit avansate producția de alimente sănătoase și sigure, care este capabil să îndeplinească cerințele economiei de astăzi bazate pe consum fast-paced. Multe dintre aceste tehnologii sunt acum adaptate pentru a crește rapid industriei alimentare din Indonezia, și nu există încă o nevoie de noi soluții pentru a consolida competitivitatea industriei alimentare și a băuturilor din Indonezia, care promite un viitor interesant pentru studenții din domeniul tehnologiei alimentare. Industrie și guvernele trebuie specialiști cu înaltă calificare, care pot combina cunoștințe de stiinta alimentelor si tehnologie, cu o capacitatea de a aplica și de a menține sisteme avansate de calitate care îndeplinesc așteptările internaționale.... [-]

Indonezia Jakarta Bandung
Iulie 2020
Engleză
La zi
3.5 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

i3L - Indonesia International Institute for Life Sciences

i3L – Your Future Starts Here