Școli în Insulele Virgine

Cea Mai Bună Școli & Universități în Insulele Virgine 2018

Pe această pagină puteți căuta pentru universități, colegii și școli de afaceri care oferă diplome de licență în Insulele Virgine Americane. Veți găsi cu ușurință toate informațiile despre universitățile clasat de top din Insulele Virgine Americane aici. Faceți clic pe "Citește mai mult " pentru o descriere detaliată a universității și o imagine de ansamblu a programelor de licență oferite.

Găsi universități de licență în Insulele Virgine Americane și naviga prin programele lor de licență pentru a găsi cele care vi se potrivesc cel mai bine. Obține toate informatiile despre diferitele opțiuni de studiu de licență în Insulele Virgine Americane și compara taxele de școlarizare și lungimea de studiu. Puteți economisi timp și universitățile de contact în Insulele Virgine Americane direct: completați "informatii gratuite Cerere de " forma, care vă va pune în contact cu biroul de admitere.

Începe căutarea pentru educatia ta viitoarea imediat!

1 Rezultate din Insulele Virgine Americane

University of the Virgin Islands

Licenţă BSc BA BBA Insulele Virgine Americane Charlotte Amalie Statele Unite ale Americii September 2018 + 2 mai mult

De ce face la Universitatea din Insulele Virgine universitare dvs. de prima alegere? De școlarizare este foarte accesibil. UVI oferă o gamă diversă de programe de gradul. UVI oferă educație continuă non-grade și cursuri de certificat prin implicarea comunității și de învățare continuă (CELL) Center. UVI este acreditat de către Comisie privind învățământul superior din statele Asociației Mijlociu. Dimensiunea medie clasa este suficient de mic pentru a permite studenților… [+] să participe în mod semnificativ și să primească atenție individualizată necesare pentru a reuși. UVI este avansat tehnologic și are mai multe laboratoare științifice și informatice pentru utilizarea elev. UVI oferă locuințe de pe-campus pe insulele St Thomas si St Croix (cazare duble si single). UVI este parte din National Student Exchange (NSE) programul cu peste 170 de instituții de pe continent american. UVI, de asemenea, participă la programe de schimb de studenți cu Universitatea Emory din Atlanta, GA, Oxford College din Atlanta, GA.; Universitatea de Stat din New York la New Paltz, New Paltz, NY; și Universidad Internacional (UNINTER) în Cuernavaca, Mexic. UVI oferă un mediu sănătos campus. Ea a orientat academic, conducerea elev, atletic și organizațiile religioase. Există, de asemenea Brothers cu o Cauză (BWC) organizarea și sororities cu apartenența națională. În timp ce de dimensiuni reduse și separat geografic de pe continent american, UVI are o populatie de student, care este internațională în machiaj și la nivel mondial în Outlook. UVI oferă o educație de calitate, utilizând tehnici de instruire inovatoare și de stat-of-the-art echipamente de calculator în setările personalizate și o pitorești. Misiunea UVI Misiune Universitatea din Insulele Virgine este o instituție centrată pe elev dedicat succesul studenților săi și sa angajat la îmbunătățirea vieții oamenilor din Insulele Virgine SUA și Caraibe larg, prin predare excelent, de cercetare inovatoare, si in folosul comunitatii receptiv. Declaratie de viziune Universitatea din Insulele Virgine va fi o instituție excepțională american de învățământ superior din Caraibe dedicat succesul elevilor, sa angajat să excelență, și a promis să consolidarea transformarea socială și economică a SUA Insulele Virgine. [-]