Citește Descrierea Oficială

Universitatea Arab Amman (AAU) a fost înființată în 1999 ca o (non-profit) universitate privată specializată în studii postuniversitare sub titlul "Universitatea din Amman Arabe pentru studii postuniversitare". A fost prima universitate din Iordania pentru a oferi Ph.D. programe. În anul 2009, Universitatea a admis primul plasture transdermic de studenți universitare de licență și numele său a fost schimbat la "Universitatea din Amman Arab".

Universitatea a obținut acreditarea generală și private de Învățământ Superior Acreditare Comisia (HEAC), în Iordania și este membru al Asociației Universităților arabe.

Universitatea se străduiește pentru îmbunătățirea calității educației și se concentrează pe furnizarea de elevi cu cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a fi membru activ și eficient în societate. Un grup de oameni de știință și profesioniștii din domeniul academic a stabilit universitatea să fie un far al cunoașterii și să funcționeze în mod eficient și eficient, cu integritate ridicată la un nivel de clasă mondială. Mai mult decât atât, a existat o necesitate din instituțiile de învățământ superior pentru absolvenți cu competențe deosebite pentru a face față provocărilor actuale și viitoare.

Universitatea din Amman Arab a furnizat piețele locale și naționale, cu absolvenți distins și calificați. Numărul total de studenți care au fost absolvit de la Universitatea din toate programele depășește 7000.

Avem 90 membri distins full-time facultate care au absolvit universități de renume și 522 studenți și 449 de studenți absolvent.

Universitatea se află pe strada Jordan-Mobis cu o panorama deosebita a Amman (capitala), Al-Balqa și Jerash. Universitatea este construit pe 122 de acri și clădirile Universității sunt articulate și amestecate cu originalitate și modernitate, iar locația este la aproximativ 12 km nord de capitala Amman. Universitatea este modernă în ceea ce privește facilitățile și resursele pentru a îndeplini nevoile de predare și de cercetare.

Misiune și Vission

VIZIUNE:

O universitate locală și regională bine renumit pentru predare de înaltă calitate, de cercetare, si in folosul comunitatii.

MISIUNEA:

Pentru a produce absolvenți care sunt gânditor critic, creativ, și persoanele care învață pe tot parcursul vieții și sunt echipate cu abilitățile și cunoștințele pe care să le permită să concureze pe piață și de a deveni lideri în comunitățile lor, pentru a stimula cercetarea și inovarea de facultate și studenți și răspândirea cunoștințelor care rezultă, pentru a promova îmbunătățirea continuă a calității, precum și de a construi un parteneriat eficient cu comunitatea.

Programe predate în:
  • Engleză
  • Arabic

Această școală oferă și:

Licenţă

Amman Arab University

Este un program de licență, care se bazează atât pe o teoretică și o abordare practică hands-on de învățare. Este specializată în audit, prin intermediul unei aprofundate ... [+]

Ce anume face specializarea în audit financiar și control implică?

Este un program de licență, care se bazează atât pe o teoretică și o abordare practică hands-on de învățare. Este specializată în audit, prin intermediul unei aprofundate și a transferului de cunoștințe critice de învățământ. Absolvenții care majore în acest domeniu va fi specialist în audit pe scară largă sale, contabilitate, analiza financiara, de control de gestiune, de gestionare a riscurilor, de cercetare și investigare. În afară de aceasta, elevii vor beneficia de avansarea capacitățile lor manageriale și linguale.

Cum a ajuns la această specializare în formație?

Ca parte a responsabilității noastre sociale, a fost realizat un studiu amplu pe piața locurilor de muncă, care au relevat următoarele:... [-]

Iordania Amman
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Amman Arab University

de calcul mobile a răspândit foarte repede sub formă de produse și soluții mobile, cum ar fi smartphone-uri, tablete, infrastructuri wireless și planurile de date wireles ... [+]

de calcul mobile a răspândit foarte repede sub formă de produse și soluții mobile, cum ar fi smartphone-uri, tablete, infrastructuri wireless și planurile de date wireless. profesioniști interesați pot lua on-line sau în clasă cursuri de formare pentru a mobiliza cunoștințele lor Mobile Computing și abilități.

Cu toate acestea, tinerii pot găsi astfel de cursuri greu să beneficieze de astfel de cursuri ca solicita participanților să aibă cunoștințe excelente și hands-on experiență în diverse domenii care consolidează coloana vertebrală Mobile Computing, cum ar fi de calculare și limbaje de programare; Platforme de dezvoltare / Testare / Operation; Rețele și sisteme de rețea fără fir; Sisteme de operare; Tehnologii Internet (de exemplu, Web-servere si Limbaje cum ar fi Servlets, JSP etc.), centre de date, etc. Astfel, a devenit esențial ca Academia își asumă rolul de a dezvolta și de a oferi programe de licență decente care să se concentreze pe Mobile Computing.... [-]

Iordania Amman
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză