Amman Arab University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea Arab Amman (AAU) a fost înființată în 1999 ca o (non-profit) universitate privată specializată în studii postuniversitare sub titlul "Universitatea din Amman Arabe pentru studii postuniversitare". A fost prima universitate din Iordania pentru a oferi Ph.D. programe. În anul 2009, Universitatea a admis primul plasture transdermic de studenți universitare de licență și numele său a fost schimbat la "Universitatea din Amman Arab".

Universitatea a obținut acreditarea generală și private de Învățământ Superior Acreditare Comisia (HEAC), în Iordania și este membru al Asociației Universităților arabe.

Universitatea se străduiește pentru îmbunătățirea calității educației și se concentrează pe furnizarea de elevi cu cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a fi membru activ și eficient în societate. Un grup de oameni de știință și profesioniștii din domeniul academic a stabilit universitatea să fie un far al cunoașterii și să funcționeze în mod eficient și eficient, cu integritate ridicată la un nivel de clasă mondială. Mai mult decât atât, a existat o necesitate din instituțiile de învățământ superior pentru absolvenți cu competențe deosebite pentru a face față provocărilor actuale și viitoare.

Universitatea din Amman Arab a furnizat piețele locale și naționale, cu absolvenți distins și calificați. Numărul total de studenți care au fost absolvit de la Universitatea din toate programele depășește 7000.

Avem 90 membri distins full-time facultate care au absolvit universități de renume și 522 studenți și 449 de studenți absolvent.

Universitatea se află pe strada Jordan-Mobis cu o panorama deosebita a Amman (capitala), Al-Balqa și Jerash. Universitatea este construit pe 122 de acri și clădirile Universității sunt articulate și amestecate cu originalitate și modernitate, iar locația este la aproximativ 12 km nord de capitala Amman. Universitatea este modernă în ceea ce privește facilitățile și resursele pentru a îndeplini nevoile de predare și de cercetare.

Misiune și Vission

VIZIUNE:

O universitate locală și regională bine renumit pentru predare de înaltă calitate, de cercetare, si in folosul comunitatii.

MISIUNEA:

Pentru a produce absolvenți care sunt gânditor critic, creativ, și persoanele care învață pe tot parcursul vieții și sunt echipate cu abilitățile și cunoștințele pe care să le permită să concureze pe piață și de a deveni lideri în comunitățile lor, pentru a stimula cercetarea și inovarea de facultate și studenți și răspândirea cunoștințelor care rezultă, pentru a promova îmbunătățirea continuă a calității, precum și de a construi un parteneriat eficient cu comunitatea.

Locații

Amman

Address
Amman Arab University
PO Box 2234
Jordan Street-Mobis

Amman, Amman Governorate, Iordania