Yarmouk University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea Yarmouk

viziune

Conducere și excelență în domeniile educației și cercetării și a comunității de servicii științifice; Universitatea Yarmouk să ocupe un loc proeminent iordanian, regional și global.

mesaj

Pregătirea competențelor științifice în diverse domenii de cunoștințe și știință prin furnizarea de educație de calitate, precum și producția de cercetare științifică servi creativ comunității și să contribuie la construirea unei economii bazate pe cunoaștere, prin crearea unui mediu academic stimulativ pentru creativitate și, prin libertatea de gândire, de exprimare, și pentru a răspunde cerințelor societății și dezvoltarea științifică.

700x450-crop-90-20140318_101533-2

Pronunțându valori ale Universității

Succesul planului strategic al Universitatii de a identifica un set de guvernare valori care reprezintă premisa de bază care reglementează comportamentul copiilor ai universității toate impune, ci pur și simplu identificarea acelor valori mai lungi în sine suficient pentru a realiza planul, acesta trebuie să fie pentru acele valori ale operațiunilor sunt de consolidare în curs de desfășurare, în scopul trecerii de la simple sloganuri la acte puternice și influente și o bază solidă pentru comercializarea toate nivelurile universitare. Academic de excelență Președintele valorilor axa Universității de guvernământ, iar aceste valori sunt 1. Angajamentul social și moral: Universitatea Yarmouk urmărește să atingă cele mai înalte niveluri sociale și morale de angajament și consolidarea moderație și valorile de egalitate, în conformitate cu învățăturile religiei a religiei înalte, obiceiurile și tradițiile de cai arabi, idealuri umane supreme.

  1. Afiliere: Universitatea se străduiește să realizeze cea mai mare apartenență națională sinceră studenților săi și nivelurile de personal prin: consolidarea spiritului național, și a pus interesul public mai presus de toate interesele personale.

  2. World Vision: Universitatea adoptă o viziune globală în ceea ce privește principiile și standardele umanitare internaționale și caută să interacționeze pozitiv cu toate culturile, și să deschidă ușile de cooperare cu toate universitățile internaționale și centrele de cercetare de excelență.

  3. Inclusivitatea: universitatea urmărește să realizeze incluziunea în integrarea diferitelor forme de cunoaștere, precum și extinderea intereselor de cercetare interdisciplinare axate pe ele.

  4. Calitatea: Universitatea se angajează la standarde educaționale la nivel înalt, care caută întotdeauna să dezvolte procesul educațional, cercetarea științifică și în folosul comunității, în conformitate cu cele mai înalte niveluri de calitate și de calitate.

  5. Răsplătiți performanțe deosebite și responsabilitate: Universitatea consideră că un comportament pozitiv și excelență pentru toți membrii comunității universitare trebuie să fie susținută de planurile universității de a recompensa o performanță remarcabilă pentru angajații lor. De asemenea, universitatea va face sistemul de responsabilitate pentru lucrători, în special liderii academice și administrative.

  6. Transparența și libertatea academică: universitatea încurajează deschiderea și interacțiunea cu ceilalți, și subliniază interesul justiției, integritatea academică și valorile libertății.

  7. Descentralizare: Universitatea crede în necesitatea ca toate părțile să participe la universitate de luare a deciziilor și procesul de adoptare. Acest lucru se realizează prin consolidarea deciziilor privind nivelurile de departamente, colegii și unități administrative și studenți. Universitatea sprijină tendința către o mai mare descentralizare în procesul de luare a deciziilor și să ia.

  8. O instituție educată: Universitatea consideră că un progres tangibil poate fi atins doar prin ajustarea practicilor universitare pentru a se adapta la evoluțiile în domeniul științei și tehnologiei moderne și aplicațiile sale în domeniile de predare și de cercetare științifică.
700x450-crop-90-received_1697429547196228
Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Arabic (Jordan)

Vedea Programe de Licență » Vedea Health Licenţă » Vedea Cursuri »

Programe

Această școală oferă și:

Licenţă

De licență în informatică

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2019 Iordania Irbid

Programul oferă studenților cu o educație de calitate și abilitățile tehnice necesare în domeniul științelor informatice pentru a fi în măsură să furnizeze societății cu serviciile necesare, pentru a absolvi studenților în funcție de nevoile Iordaniei, țările vecine și alte părți ale lumii, inclusiv țările dezvoltate, pentru a crearea unor legături cu comunitatea locală, pentru a fi în măsură să satisfacă nevoile lor, și în cele din urmă de a furniza servicii de consultanță pentru sectorul industrial și corporații locale. [+]

Informații generale a programului:

Limba de predare: Engleză Ore de credit: 134 Durata studiilor: 4 ani

Descrierea programului

Programul oferă studenților cu o educație de calitate și abilitățile tehnice necesare în domeniul științelor informatice pentru a fi în măsură să furnizeze societății cu serviciile necesare, pentru a absolvi studenților în funcție de nevoile Iordaniei, țările vecine și alte părți ale lumii, inclusiv țările dezvoltate, pentru a crearea unor legături cu comunitatea locală, pentru a fi în măsură să satisfacă nevoile lor, și în cele din urmă de a furniza servicii de consultanță pentru sectorul industrial și corporații locale.... [-]


De licență în limba și literatura engleză

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2019 Iordania Irbid

Acest program oferă cursuri în limba, lingvistică, literatură, literatură comparată, traducere și scriere. Acesta își propune să realizeze o distincție în domeniul serviciilor de învățământ, cercetare științifică și studenților prin oferirea de nivel înalt absolvire generații de studenți calificați care posedă știința, cunoștințele și capacitatea de a face față evoluțiilor moderne și de a concura la nivel local și regional. [+]

Informații generale a programului:

Limba de predare: Engleză Ore de credit: 132 Durata studiilor: 4 ani

Descrierea programului

Acest program oferă cursuri în limba, lingvistică, literatură, literatură comparată, traducere și scriere. Acesta își propune să realizeze o distincție în domeniul serviciilor de învățământ, cercetare științifică și studenților prin oferirea de nivel înalt absolvire generații de studenți calificați care posedă știința, cunoștințele și capacitatea de a face față evoluțiilor moderne și de a concura la nivel local și regional.

Curriculum

Studenții primesc o diplomă de licență în limba și literatura engleză la finalizarea următoarele cursuri: Cerințe A. University (. 27 Cr Hr.)... [-]


Licențiat în Antropologie

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2019 Iordania Irbid

Acest program își propune să ofere studenților cu cunoștințele teoretice și practice în aspectele arheologice, biologice și sociale ale studiului oamenilor. În plus, vizează introducerea studenților la diferite culturi și societăți. صممت المساقات التي تدرس في البرنامج لتزود الطلاب بالخبرات النظرية و العملية في الجوانب الأثرية و البيولوجية و الاجتماعية لهذا التخصص الذي يعنى بدراسة الإنسان و ثقافته. يتبع قسم الأنثروبولوجيا مختبرات متخصصة في دراسة المخلفات العظمية و معالجتها. قام القسم بإنجاز العديد من الدراسات المتعلقة بالمجتمع الأردني و ثقافته, كما أنجز العديد من المشاريع البحثية بالتعاون مع مؤسسات محلية وعربية ودولية [+]

Informații generale a programului:

Limba de predare: arabă Ore de credit: 132 Durata studiilor: 4 ani

Descrierea programului

Acest program își propune să ofere studenților cu cunoștințele teoretice și practice în aspectele arheologice, biologice și sociale ale studiului oamenilor. În plus, vizează introducerea studenților la diferite culturi și societăți. Cursurile predate în cadrul programului sunt concepute pentru a oferi studenților cu o experiență teoretică și practică în aspectele arheologice, biologice și sociale ale disciplinei, care se ocupă cu studiul culturii umane și a lui. Departamentul are laboratoare specializate pentru studiul și tratamentul scheletic rămâne. S-a efectuat mai multe studii legate de societatea iordanian și cultura sa și a participat la numeroase proiecte de cercetare cu instituțiile naționale și internaționale.... [-]


Licențiat în Conservarea și gestionarea resurselor culturale

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2019 Iordania Irbid

Acest program își propune să dezvolte cunoștințe și competențe în patrimoniul cultural și conservarea acestuia. Elevii care studiază acest program sunt de așteptat să aibă cunoștințe în domeniul patrimoniului cultural și diferitele abordări de întreținere și de gestionare a resurselor culturale. يهدف هذا البرنامج إلى تطوير المعرفة والمهارات حول المصادر التراثية وكيفية الحفاظ عليها. يتوقع من الطلبة بعد إتمامهم متطلبات هذا البرنامج بنجاح ان يكونوا قادرين على العمل في المتاحف أو أي غيرها من الشركات المتخصصة في مجالات صيانة وإدارة المصادر التراثية. [+]

Informații generale a programului:

Limba de predare: arabă Ore de credit: 132 Durata studiilor: 4 ani

Descrierea programului

Acest program își propune să dezvolte cunoștințe și competențe în patrimoniul cultural și conservarea acestuia. Elevii care studiază acest program sunt de așteptat să aibă cunoștințe în domeniul patrimoniului cultural și diferitele abordări de întreținere și de gestionare a resurselor culturale. În plus, studenții sunt de așteptat să fie capabil să lucreze în muzee sau orice alte organizații care se ocupă cu diferite zone ale întreținerii și gestionarea resurselor de patrimoniu.

Cerințe de licenta pentru programele predate în limba arabă... [-]


Licențiat în limba arabă

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2019 Iordania Irbid

Programul își propune să ajute pe elevi să dezvolte abilități lingvistice și literare în limba arabica, pentru a permite studenților să aprecieze limba arabă și patrimoniul islamic arab, și pentru a permite absolvenților pentru a satisface nevoile pieței naționale dacă în profesiile de predare sau în alte domenii. [+]

Informații generale a programului:

Limba de predare: arabă Ore de credit: 132 Durata studiilor: 4 ani

Descrierea programului

Programul își propune să ajute pe elevi să dezvolte abilități lingvistice și literare în limba arabica, pentru a permite studenților să aprecieze limba arabă și patrimoniul islamic arab, și pentru a permite absolvenților pentru a satisface nevoile pieței naționale dacă în profesiile de predare sau în alte domenii.

Cerințe de licenta pentru programele predate în limba arabă

Cerințe obligatorii: (12 Cr Hr..), După cum urmează

Toți elevii noi ar trebui să ia examenul de nivel pentru limba arabă, limba engleză și competențe informatice. Studenții care nu reușesc să reușească în oricare dintre aceste examene sunt obligate să ia următorul curs de pre-condiție suplimentară (099):... [-]


Licențiat în Turism

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2019 Iordania Irbid

Acest program oferă o educație standard ridicat pentru ca oamenii să lucreze profesionist în industria turismului. Acesta furnizează piața turistică de călătorie și de turism cu resurse umane calificate în diferite niveluri, și încurajează elevii să comunice eficient în medii multiculturale. [+]

Informații generale a programului:

Limba de predare: Engleză Ore de credit: 132 Durata studiilor: 4 ani

Descrierea programului

Acest program oferă o educație standard ridicat pentru ca oamenii să lucreze profesionist în industria turismului. Acesta furnizează piața turistică de călătorie și de turism cu resurse umane calificate în diferite niveluri, și încurajează elevii să comunice eficient în medii multiculturale.

Curriculum

Studenții primesc o diplomă de licență în managementul turismului la finalizarea următoarele cursuri: Cerințe A. University (27 Cr. Hr.) Cerințe B. Facultatea (21) Cr.Hr.

Cerințe C. Departamentul (84 Cr Hr..): Cerințe -Compulsory (69 Cr.Hr.)... [-]


Licență de arheologie

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2019 Iordania Irbid

Acest program se concentrează pe bazele de arheologie și importanța sa în studiul istoriei regiunii și civilizații antice. Cursurile oferite la departamentul de afacere cu clarificarea și dezvoltarea principiilor de arheologie și importanța acesteia în studiul istoriei regiunii și civilizații antice prin vestigii materiale. [+]

Informații generale a programului:

Limba de predare: arabă Ore de credit: 132 Durata studiilor: 4 ani

Descrierea programului

Acest program se concentrează pe bazele de arheologie și importanța sa în studiul istoriei regiunii și civilizații antice. Cursurile oferite la departamentul de afacere cu clarificarea și dezvoltarea principiilor de arheologie și importanța acesteia în studiul istoriei regiunii și civilizații antice prin vestigii materiale. Elevii învață să identifice civilizațiile antice din regiune, caracteristicile lor vestigii arheologice, și modul în care aceste resturi sunt datate, analizate și studiate. Membrii facultatii de la departamentul de a efectua săpături și proiecte de teren în situri arheologice, care, de obicei, realizate în colaborare cu universități și instituții din străinătate. ... [-]


Licență în inginerie de telecomunicații

Campus Cu normă întreagă 5 anii September 2019 Iordania Irbid

Acest program se concentrează pe atât aspectele teoretice și practice de inginerie de telecomunicații. 167 de ore de credit in valoare totala, oferim un program de inginerie care oferă competențe în conceptele fundamentale ale ingineriei electrice, matematică, științe fizice, în plus față de analogic și de comunicații digitale. [+]

Informații generale ale Programului

Limba de predare: Engleză Ore de credit: 167 Durata studiilor: 5 ani

Descrierea programului

Acest program se concentrează pe atât aspectele teoretice și practice de inginerie de telecomunicații. 167 de ore de credit in valoare totala, oferim un program de inginerie care oferă competențe în conceptele fundamentale ale ingineriei electrice, matematică, științe fizice, în plus față de analogic și de comunicații digitale. subiecte specializate și avansate în telecomunicații sunt oferite, de asemenea, cum ar fi comunicațiile fără fir, comunicațiile prin satelit, cuptor cu microunde, antene, comunicații de date, rețele de calculatoare, programare semnal digital, etc program de .ca oferă un grad de inginerie echipat cu experiențele practice necesare pentru a avea succes în industria telecomunicațiilor , școli de servicii guvernamentale, sau absolvent.... [-]


Licență în jurnalism

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2019 Iordania Irbid

Programul are drept scop de a preda studenților arta de a scrie articole de presă și rapoarte și modul în care pentru a produce articole de revistă și rapoarte profesionale. Componentele curriculum-ului se concentrează pe nevoile pieței locale și regionale. Curriculum-ul conține o componentă de formare practică care este pusă în aplicare prin intermediul ziarului Facultății de Jurnalism „Sahfat Al Yarmouk, care se emite săptămânal și funcționează ca un laborator pentru studenți pentru a obține scrierea și experiența profesională. تتمثل رؤية برنامج البكالوريوس في الصحافة بالحفاظ على المكانة العلمية المتميزة في مجال إعداد و تأهيل و تطوير كوادر يتم رفدها لسوق العمل محليا وعربيا وعالميا, والإسهام الفعال في تنمية المجتمعات. [+]

Informații generale a programului:

Limba de predare: arabă Ore de credit: 132 Durata studiilor: 4 ani

Descrierea programului

Programul are drept scop de a preda studenților arta de a scrie articole de presă și rapoarte și modul în care pentru a produce articole de revistă și rapoarte profesionale. Componentele curriculum-ului se concentrează pe nevoile pieței locale și regionale. Curriculum-ul conține o componentă de formare practică care este pusă în aplicare prin intermediul ziarului Facultății de Jurnalism „Sahfat Al Yarmouk, care se emite săptămânal și funcționează ca un laborator pentru studenți pentru a obține scrierea și experiența profesională. ... [-]


Videoclipuri

فيلم جامعة اليرموك