Citește Descrierea Oficială

Despre noi

American College Dublin , un colegiu constitutiv al Universității irlandeze americane, este acreditat de Comisia pentru Învățământul Superior din Statul Mijlociu și este licențiat ca instituție de învățământ superior în Republica Irlanda și statul Delaware. Situat pe Merrion Square, în inima capitalei Irlandei, American College Dublin oferă o excelentă educație post-secundară la niveluri de licență și master în artele liberale, artele spectacolului, creația scrisă, afacerile internaționale, contabilitatea și finanțele, managementul ospitalității și evenimentul de management. Înființat ca un institut educațional non-profit în 1993 de către Universitatea Lynn (situat în Boca Raton, Florida), Colegiul a crescut de la un campus de studiu în străinătate pentru studenții americani la o instituție globală cu 35 de naționalități în rândul corpului său de elevi. ACD are un campus sora în Lewes, Delaware, numit American College Delaware, prin care oferă programe comune și oportunități de transfer între Irlanda și SUA.

American College Dublin ia tradiția americană a instituției de arte liberale moderne, non-profit și o plasează într-un context internațional, cu campusuri de ambele părți ale Atlanticului. Instituția încearcă să ofere cele mai bune caracteristici ale învățământului superior irlandez și american într-un mediu intim, susținut de modelul holistic de arte liberale de învățare, permițând elevilor să-și realizeze potențialul și să participe cu succes în lume. Colegiul oferă o educație riguroasă, stimulatoare și valoroasă, subliniind valorile de bază ale excelenței academice, inovării, integrității etice și multiculturalității. Dimensiunile clasei sunt mici (în general, nu mai mult de douăzeci de elevi într-o clasă), iar profesorul îi angajează pe student într-o experiență educativă activă, participativă și provocatoare. Multe dintre programele de studiu au o componentă de stagiu, care permite studenților să aplice învățarea în clasă în mediile relevante din industrie și le oferă o experiență practică legată de domeniul lor de studiu. O mare parte din studenții Colegiului progresează la studii postuniversitare.

Mai presus de toate, American College Dublin încearcă să insufle o pasiune pentru educație care avansează dezvoltarea talentelor individului și un proces de învățare pe tot parcursul vieții.

108003_107977_dublinisyourcampusstudyportals.jpg

Istorie

American College Dublin , acreditat de Comisia pentru Învățământul Superior al Statelor Mijlocii, a fost înființat ca un institut independent de educație non-profit în mai 1993 de către Universitatea Lynn, o instituție de arte liberale situată în Boca Raton, Florida. Colegiul a admis primii studenți în domeniul artelor și afacerilor liberale în septembrie 1993 și a absolvit prima clasă în 1996. Primul președinte al ceremoniei de absolvire a fost Jean Kennedy Smith, ambasador american în Irlanda și sora fostului președinte John F. Kennedy, de la începători ale colegiului, care vor include, ulterior, primitorii premiului Nobel pentru pace, John Hume și senatorul George Mitchell, fostul procuror general și președintele Goldman Sachs, Peter Sutherland, fostul președinte al Parlamentului European Pat Cox, liderul Fianna Fail Micheal Martin, fostul Tánaiste Mary Harney și sora fostului vicepreședinte american Joe Biden, Valerie Biden Owens. Dezvoltarea campusului Colegiului din Dublin a continuat să se accelereze în anii 1990; în 2002, instituția și-a extins operațiunile prin crearea unui campus sora în Delaware, care a devenit cunoscut sub numele de Colegiul American Delaware.

Colegiul constitutiv al Universității irlandeze americane, instituția este aprobată de către Departamentul de Educație al Statului Delaware și este acreditată de către agenția regională de acreditare pentru stat, Comisia Statelor Unite pentru Învățământul Superior (MSCHE). Responsabil pentru acreditarea învățământului superior în statele New York, New Jersey, Pennsylvania, Maryland, Washington, DC și Delaware. American College Dublin oferă, de asemenea, unele programe acreditate de Quality and Qualifications Ireland (QQI), inclusiv programe de bacalaureat în arte liberale, afaceri internaționale și contabilitate și finanțe, precum și un program de masterat în afaceri internaționale.

În anii de la înființare, American College Dublin a consolidat poziția de instituție de arte liberale de înaltă calitate. Numărul studenților a crescut de la o mână la sute, numărul absolvenților numărând în mii de la prima ceremonie de absolvire. Din punct de vedere fizic, Colegiul a crescut de la o singură casă pe Piața Merrion la una care ocupă trei proprietăți adiacente, două pe fiecare parte a site-ului original. Facilitățile de sprijin s-au extins astfel încât să includă o bibliotecă extinsă, laboratoare informatice, facilități de luat masa pentru studenți și facilități de recreere. Totuși, pe fondul schimbărilor, unele lucruri au rămas constante. Colegiul își menține angajamentul de a furniza o educație postsecundară care să adere la cele mai bune tradiții ale modelului artelor liberale americane; unul care este stimulant, provocator, interesant și util. Rămâne angajat să predea în clase mici (în general nu mai mult de treizeci de elevi); la predarea care răspunde nevoilor elevilor cu abilități și medii variate; și la predarea care implică în mod activ studentul în procesele de învățare și evaluare. Continuă să încurajeze și să proiecteze o perspectivă internațională prin recrutarea studenților (60% din totalul corpului elevilor provin din afara Irlandei), prin conținutul multor cursuri și prin încurajarea legăturilor cu comunitatea internațională din Irlanda . În cele din urmă, Colegiul continuă să promoveze conexiunea sa americană, cel mai evident prin numele său, dar și în fond: prin fundamentarea sa în artele liberale, acreditarea sa cu Comisia Statelor Unite ale Americii privind învățământul superior, legăturile sale istorice cu Universitatea Lynn, sora sa campus în Lewes, Delaware, programul de studii americane în străinătate și recrutarea activă a studenților americani pentru programe de bacalaureat de patru ani și programe de masterat de studiu.

Misiune

" American College Dublin caută să ofere cele mai bune caracteristici ale învățământului superior irlandez și american într-un mediu intim, susținut de modelul holistic de arte liberale de învățare, care permite studenților locali și internaționali să-și realizeze potențialul și să participe cu succes în lume".

Viziune

American College Dublin va oferi o educație de înaltă calitate și de studii universitare postuniversitare: una riguroasă, stimulatoare și valoroasă. Instituția va sublinia valorile de bază ale excelenței academice, inovării, integrității etice și multiculturalismului. Etosurile instituționale și programele de studiu vor încuraja și vor reflecta cele mai bune tradiții ale învățământului superior irlandez și american, implicând elevul într-o experiență educațională activă, participativă și provocatoare. American College Dublin va respecta cele mai înalte standarde de comportament etic în toate activitățile sale, inclusiv sprijinirea libertății academice, dezvăluirea corespunzătoare a părților interesate ale instituției, egalitatea de acces și oportunități. Colegiul își propune să insufle o pasiune pentru educație care să avanseze dezvoltarea talentelor individului și un proces de învățare pe tot parcursul vieții.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

BA

American College Dublin

Gradul de onoruri de trei ani în afaceri internaționale este acreditat de QQI și este plasat la nivelul 8 pe Cadrul Național al Calificărilor. Programul se concentrează a ... [+]

Prezentare generală

QQI, diplomă de 3 ani

Gradul de onoruri de trei ani în afaceri internaționale este acreditat de QQI și este plasat la nivelul 8 pe Cadrul Național al Calificărilor. Programul se concentrează asupra aspectelor internaționale ale afacerilor, în special asupra provocărilor de a opera în mediul global dinamic. Acest lucru se realizează prin combinarea unui amestec de teorie, practică și experiență de lucru. Conferințele sunt medii interactive în care studenții sunt încurajați să facă schimb de idei și opinii. Se pune un accent deosebit pe dezvoltarea abilităților personale ale elevului, cum ar fi vorbirea publică și dezbaterea. Acest lucru este susținut de mediul cultural divers de învățare de la American College Dublin cu un organism studențesc desenat din peste șaizeci de țări. La sfârșitul celui de-al treilea an, studenții dobândesc o experiență neprețuită de lucru prin efectuarea unui stagiu de opt săptămâni într-o firmă multinațională.... [-]

Irlanda County Dublin
Septembrie 2019
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
American College Dublin

Gradul oferă o bază solidă de cursuri de afaceri în primul an și apoi oferă o selecție bine rotunjită de cursuri de educație generală, două stagii de management de evenim ... [+]

Prezentare generală

Colegiul oferă o diplomă de patru ani în managementul evenimentului, acordată sub acreditarea americană a instituției cu Comisia pentru Statul Major al Învățământului Superior. Gradul poate fi, de asemenea, luate pe o pistă accelerată, care permite elevului să finalizeze programul în trei ani prin luarea componentelor de stagiu (în mod normal, luate în al doilea și al treilea an) în timpul semestrelor de vară. Gradul oferă o bază solidă de cursuri de afaceri în primul an și apoi oferă o selecție bine rotunjită de cursuri de educație generală, două stagii de management de evenimente și o serie de cursuri care se concentrează pe elementele esențiale ale managementului evenimentului și a domeniilor sale conexe în afaceri, managementul ospitalității și disciplinele turistice. În cursul ultimului an, studentul completează și un proiect de cercetare a managementului evenimentelor.... [-]

Irlanda County Dublin
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
American College Dublin

Absolvenții programului BA în Managementul Ospitalității se pot aștepta să aibă o serie de oportunități de carieră în cadrul structurilor de management din sectorul ospit ... [+]

Prezentare generală

BA în Managementul Ospitalității este acordat sub acreditarea instituției cu Comisia pentru Statul Major al Învățământului Superior. Gradul poate fi luat pe un traseu accelerat, care permite elevului să finalizeze programul în trei ani, luând componentele de stagiu (în mod normal, luate în al doilea și al treilea an) în timpul semestrelor de vară. Amestecarea teoriei și stagiile de două semestre oferă studenților cele mai bune avantaje atât din lumea practică, cât și din cele academice. Programul oferă o bază solidă de cursuri de afaceri în primul an și apoi oferă două stagii industria ospitalității, o selecție de cursuri de învățământ general interesant și o serie de cursuri care examinează aspecte legate de managementul ospitalității și domeniile sale conexe în afaceri internaționale, și disciplinele turistice. În cursul ultimului an, studentul completează și un proiect de cercetare în domeniul managementului ospitalității.... [-]

Irlanda County Dublin
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
American College Dublin

Programul de patru ani este acordat sub acreditarea americană a instituției cu Comisia Statelor Unite pentru Învățământul Superior. Gradul constă în module de învățământ ... [+]

Prezentare generală

IAU, diplomă de 4 ani

Programul de patru ani este acordat sub acreditarea americană a instituției cu Comisia Statelor Unite pentru Învățământul Superior.

Gradul constă în module de învățământ general în primul an. În anii doi, trei și patru gradul se concentrează asupra afacerilor internaționale. Ca toate gradele instituției, există un accent puternic pe o combinație de teorie, practică și experiență de lucru. Conferințele sunt medii interactive în care studenții sunt încurajați să facă schimb de idei și opinii. Se pune un accent deosebit pe dezvoltarea abilităților personale ale elevului, cum ar fi vorbirea publică și dezbaterea. Acest lucru este susținut de mediul de învățare diversificat din punct de vedere cultural la instituția cu un corp de studenți desenat din peste treizeci de țări. La sfârșitul celui de-al patrulea an, studenții dobândesc o experiență neprețuită de lucru prin efectuarea unui stagiu de opt săptămâni într-o firmă multinațională.... [-]

Irlanda County Dublin
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
American College Dublin

BA (Hons) în Arte Liberale (un nivel-8, QQI-acreditate, de atribuire) oferă un curs de stimulare intelectuală și provocatoare de studiu universitar în artele liberale, cu ... [+]

Prezentare generală

BA (Hons) în Arte Liberale (un nivel-8, QQI-acreditate, de atribuire) oferă un curs de stimulare intelectuală și provocatoare de studiu universitar în artele liberale, cu o gamă largă de cursuri de fundație combinate în etapele din urmă, în patru concentrații. Programul este structurat în jurul a doi ani obișnuiți, cu specializări care ies din curriculum comun în al treilea an de studiu. În al treilea an, elevii trebuie să participe la una din cele patru concentrații: studiile irlandeze, studiile americane, istoria sau limba engleză. În acest fel, programul de studiu lărgește cunoștințele studenților și avansează abilitățile lor de comunicare într-o gamă largă de domenii intelectuale și le oferă o înțelegere a altor culturi, valorile lor intrinseci și experiența istorică. În măsura în care acest lucru este posibil, programul îi ajută pe elevi să ia decizii informate etic și intelectual, care iau în considerare complexitatea și diversitatea lumii în care trăim.... [-]

Irlanda County Dublin
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Licenţă

American College Dublin

Acest grad BFA oferă o abordare largă și holistică a artelor spectacolului, una care nu se concentrează doar pe performanțele dintr-o perspectivă participativă (adică pe ... [+]

Prezentare generală

Acest grad BFA oferă o abordare largă și holistică a artelor spectacolului, una care nu se concentrează doar pe performanțele dintr-o perspectivă participativă (adică pe a fi un interpret), ci pregătește și studentul pentru o gamă largă și interesantă de cariere disponibile în industria artelor spectacolului. În timp ce performanța rămâne un aspect central al programului, studenții sunt, de asemenea, pregătiți pentru vasta gamă de activități care susțin și produc performanțe, cum ar fi regia și stadializarea, crearea materialelor scrise pentru performanță, producție, management, marketing și finanțare a artelor spectacolului. Programul se bazează pe performanța teatrală în direct (cu elemente de înregistrare utilizate în scopuri de diagnosticare și dezvoltare), dar în același timp, un absolvent este pregătit pentru continuarea studiilor în toate specialitățile înrudite din artele spectacolului, precum și pentru intrarea directă în o carieră profesională. Acest lucru se datorează faptului că gradul produce un spectru larg de abilități transferabile, cum ar fi tehnica de prezentare eficientă, expertiza în utilizarea vocii și corpului ca instrumente de comunicare, competență interpretațională și compozițională cu texte scrise, abilități de management, marketing și abilități de fundal, precum și abilități organizaționale. Acestea sunt aplicabile nu numai în contextul numeroaselor căi de carieră din domeniul artelor spectacolului, ci și într-o mare varietate de vocații sociale, culturale și de afaceri.... [-]

Irlanda County Dublin
Septembrie 2019
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
American College Dublin

Scrisul creativ atinge toate aspectele legate de comunicarea scrisă, punându-se accentul în special pe cele care se află în afara domeniilor pur academic și tehnic. Creat ... [+]

Prezentare generală

Scrisul creativ atinge toate aspectele legate de comunicarea scrisă, punându-se accentul în special pe cele care se află în afara domeniilor pur academic și tehnic. Creativul se bazează pe capacitatea imaginativă a autorului, pe felicitarea stilistică și pe originalitatea compoziției, a înțelegerii și a expresiei. Acesta cuprinde o gamă largă de abordări, inclusiv proza ficțiune, poezie, drama, scenarist și scriere pentru scenă. Astfel, un grad de licență în scris creativ este unul dintre cele mai utile programe de studiu pe care un student îl poate contempla, oferind nu numai mijloacele de explorare și dezvoltare a abilităților expresive într-o varietate de forme scrise, abilități și competențe în comunicarea scrisă și cercetarea academică. Într-o epocă digitală care se bazează în mare măsură pe o scriere eficientă, interesantă, originală și atractivă, un BFA în Creative Writing este un curs interesant, relevant și de dorit profesional: oferă o gamă largă de oportunități de creștere artistică și intelectuală, , o bogată varietate de posibilități de dezvoltare a carierei în domeniul artelor și afacerilor și multe căi pentru dezvoltarea ulterioară a studiilor universitare.... [-]

Irlanda County Dublin
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
American College Dublin

BFA majore în teatrul muzical oferă o educație cuprinzătoare în aspectele practice și academice ale teatrului muzical. Fiecare semestru se bazează pe dezvoltarea de compe ... [+]

Prezentare generală

BFA majore în teatrul muzical oferă o educație cuprinzătoare în aspectele practice și academice ale teatrului muzical. Fiecare semestru se bazează pe dezvoltarea de competențe și competențe în zonele centrale ale spectacolului teatrului muzical: actorie și voce, dans și cântări. Gradul oferă o abordare largă și holistică a teatrului muzical, care nu se concentrează numai pe performanțe dintr-o perspectivă participativă (adică pe a fi un interpret), dar pregătește și studentul pentru o gamă largă și interesantă de carieră disponibilă în industria artelor spectacolului. În timp ce performanța teatrului muzical rămâne un aspect central al programului, studenții sunt, de asemenea, pregătiți pentru vasta gamă de activități care susțin și produc performanțe, cum ar fi regia și stadializarea, crearea materialelor scrise pentru performanță, producție, management, marketing și finanțare a performanței arte. Programul se concentrează pe performanțele muzicale și teatrale live (cu elemente de înregistrare utilizate în scopuri de diagnosticare și dezvoltare), dar în același timp un absolvent este pregătit pentru continuarea studiilor în specialitățile înrudite din artele spectacolului, precum și pentru intrarea directă într-o carieră profesională. Acest lucru se datorează faptului că gradul produce un spectru larg de abilități transferabile, cum ar fi tehnica de prezentare eficientă, expertiza în utilizarea vocii și corpului ca instrumente de comunicare, competență interpretațională și compozițională cu texte scrise, abilități de management, marketing și abilități de fundal, precum și abilități organizaționale. Acestea sunt aplicabile nu numai în contextul numeroaselor căi de carieră din domeniul artelor spectacolului, ci și într-o mare varietate de vocații sociale, culturale și... [-]

Irlanda County Dublin
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Location address
1 Merrion Square
County Dublin, D02 NH98 IE