Code Institute

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Începeți astăzi cariera cu tabăra de boot pentru universități. 88% dintre absolvenții noștri sunt angajați în termen de 6 luni.

Gândiți-vă la o schimbare de carieră?

Pasul 1: codifică pentru tine?

Ia provocarea noastră gratuită de codificare 5 zile - doar o oră de teorie bazată pe video și de învățare practică în fiecare zi. Vă vom sprijini prin grupul nostru din Facebook și cu mentorat.

Pasul 2: Calificați-vă

Timpurile noastre personalizate, structurate, înseamnă că vă puteți dedica studiilor cu normă întreagă sau dacă lucrați, aveți până la 60 de săptămâni pentru a finaliza cursul. Suportul nostru pentru studenți vă va oferi ajutorul necesar pentru a rămâne pe drumul cel bun și pentru a-ți atinge obiectivele.

Pasul 3: Obțineți munca de vis

Profitați de legăturile noastre strânse cu angajatorii tehnici pentru a vă planifica următorul pas. Vă vom oferi sprijin continuu, sfaturi și îndrumări după absolvire.

De ce să alegeți Code Institute ?

1. Creditul la nivel universitar

Veți obține o diplomă în evaluarea dezvoltării software-ului, evaluată de Universitatea Edinburgh Napier când veți absolvi. Suntem singura tabără de boot codificată pentru evaluarea creditelor universitare din Europa.

2. Rezultatele dovedite

88% dintre absolvenți sunt angajați în termen de 6 luni. Cursurile noastre sunt concepute pentru a vă începe cariera și pentru a vă ajuta să vă așezați munca de vis ca dezvoltator.

3. Revizuiri strălucitoare

" Code Institute catapultat cariera mea" Andres Correa "Una dintre cele mai bune decizii pe care le-am făcut vreodată". Patrick Monks

4. Pregătirea pentru carieră

Totul este adaptat pentru a-ți crește șansele de angajare, incluzând webinarii în rețea cu angajatorii și validarea de către Consiliul consultativ al industriei a tehnologiilor și limbilor noastre.

5. Începător prietenos

Nu există experiență de codificare? Modulul nostru introductiv Stream Zero vă va înzestra cu cunoștințele de care aveți nevoie pentru a atinge terenul când începeți cursul.

6. Învățare flexibilă

Studiați la un moment dat și la o locație care vă convine. Abordarea noastră personalizată înseamnă că vă puteți dedica studiilor cu normă întreagă sau cu fracțiune de normă. Suportul nostru pentru studenți vă va oferi ajutorul necesar pentru a rămâne pe drumul cel bun și pentru a-ți atinge obiectivele de carieră într-un interval de timp convenit.

Locații

Piatra neagra

Address
1st Floor, Block 8 Blackrock Business Park, Carysfort Ave
Piatra neagra, Jud. Dublin, Irlanda

Programe

Această școală oferă și: