Independent College Dublin

Introducere

Citește Descrierea Oficială

De ce Colegiul Independent

Pentru că suntem dedicați excelenței academice

Suntem hotărâți să oferim tuturor studenților noștri o educație satisfăcătoare, profesională și orientată spre carieră, de cea mai înaltă calitate. Membrii facultății noastre s-au angajat să mențină excelența academică nu doar printr-o mare predare, ci și prin sprijin personal, individual.

Pentru că școlarizarea noastră este la fel de nimeni

Lectorii și profesorii noștri sunt printre cei mai respectați academicieni din domeniile lor. Lectorii noștri sunt oameni cu experiență reală și perspectivă în industrie. Dimensiunile clasei sunt mici, astfel încât toată lumea poate contribui la dezbateri și discuții și nimeni nu este lăsat în urmă.

Pentru că rezultatele noastre sunt unele dintre cele mai bune din țară

Școala de Drept este cel mai mare furnizor din stat pentru livrarea programelor de pregătire pentru examenele de acces la Societatea de Drept din Irlanda. Pentru patru din ultimii cinci ani, studenții acestui program au terminat locul 1 în general la aceste examene de admitere la nivel de stat. Programele de pregătire a școlii pentru examenele de intrare la King's Inns și New York Bar Examinations s-au dovedit a fi de mare succes.

Pentru că suntem în inima unui centru vibrant al orașului

Independent College Dublin are locația perfectă pentru viața de student în Dublin: ne aflăm chiar în centrul orașului, înconjurat de atracții culturale, academice și de agrement.

Pentru că acesta este un mediu de învățare ideal

Teatrele noastre de lecturi sunt concepute special pentru a oferi tot ce este mai bun în confort, stil și tehnologie: toate sunt cu aer condiționat și au acces wireless la internet de mare viteză și acces la rețea, împreună cu cele mai noi echipamente de prezentare și video-conferință.

Pentru că calificarea dvs. va fi recunoscută la nivel internațional

Programele Independent College Dublin sunt validate la cele mai înalte standarde atât la nivel național, cât și internațional. Noua ta calificare reprezintă o realizare academică, dar și o înțelegere mai profundă a subiectului tău în termeni practice și acest lucru este foarte apreciat în domeniul tău.

Pentru că te vei bucura de timpul tău aici

Indiferent de subiectul și calificarea pe care o alegeți, vă promitem că veți avea o experiență de învățare interesantă și provocatoare de gândire în care veți aștepta cu nerăbdare fiecare clasă. Viața ta de student va fi îmbogățită nu doar de colegiu și curs, ci de prieteni noi, colegi și un oraș minunat.

Despre Colegiul Independent

În calitate de președinte al Independent College Dublin , sunt încântat că aveți în vedere să continuați studiile universitare cu colegiul nostru.

Obiectivul principal al Independent College Dublin este de a aduce studenții noștri prin programe de învățare care sunt relevante, să rămână cu tine pentru totdeauna, sunt fundamentele succesului tău viitor și rezultă în calificări foarte respectate în domeniul ales.

După finalizare, premiul dvs. de licență, postuniversitar sau profesional în diversele discipline va fi recunoscut oriunde v-ați deplasa, atât în Irlanda, cât și în străinătate.

Suntem un colegiu orientat spre obiective, orientat spre carieră. Ne mândrim cu predarea noastră personalizată, livrată la cele mai înalte standarde academice într-un mediu de învățare interactiv, de către personal didactic înalt calificat și prietenos.

Timpul tău petrecut la Independent College Dublin , în cazul în care te înscrii la noi, va fi unul plăcut și răsplătitor academic, în timp ce te pregătești pentru următorul capitol din viața ta. Veți învăța de la unii dintre cei mai experimentați și respectați lectori din domeniul dvs. în ceea ce este o comunitate academică vibrantă intelectual. Acesta vă va oferi nu doar elementul de pas spre cariera aleasă, ci și lecțiile de viață, prietenii și conexiuni care vor dura bine în viitor.

Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm ca parte a următorului nostru aport de studenți.

Padraig Hourigan

CEO

130766_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

Servicii pentru studenți

Mediul pozitiv, cu energie ridicată, Independent College Dublin și personalul profund angajat și o rețea puternică de sisteme de sprijin Independent College Dublin fac locul perfect pentru care îți găsești nișa - academic, social și profesional.

Inducție academică

Participarea la colegiu pentru prima dată poate fi un interesant. Cu toate acestea, mulți consideră, de asemenea, că posibilitatea de a trece de la al doilea nivel la o instituție de nivelul al treilea poate fi o experiență descurajantă. La Independent College Dublin vrem să ne asigurăm că această tranziție este cât se poate de nedureroasă. Din acest motiv, organizăm inducția studenților înainte de începerea fiecărui program de licență. Acest lucru le permite tuturor studenților oportunitatea de a-și întâlni șeful directorului facultății, coordonatorul cursului și colegii lor.

Suport Academic

Fiecare program academic are un membru al personalului dedicat, care se ocupă de orice probleme academice pe care le pot întâmpina studenții. Personalul administrativ al facultății are o politică de birou deschisă între orele 9.30 - 17.30 pm de luni până vineri.

Sfaturi pentru carieră

Independent College Dublin este conștient de provocările în continuă creștere cu care se confruntă studenții. Un CV bun este vital atunci când solicitați locuri de muncă. De asemenea, este foarte important să vă pregătiți pentru interviuri. Ofițerul nostru de carieră va ajuta studenții din ultimul an în redactarea CV-ului dvs. și va oferi îndrumări și sfaturi în pregătirea interviului.

Servicii de calcul

Accesul la servicii precum Moodle, resurse și jurnale online, acces la internet fără fir și spațiu de stocare online este oferit gratuit tuturor studenților înregistrați.

Student

Indiferent dacă căutați sport și fitness, organizații studențești, viață de noapte locală sau activități studențești, Independent College Dublin vă oferă resurse excelente și acces la cele mai bune facilități. Locația centrală a orașului Independent College Dublin are o mulțime de facilități la ușă.

Reduceri pentru studenți

Utilizați cardul de student Independent College Dublin pentru a beneficia de aceste reduceri exclusive:

  • Energie Fitness, strada Clarendon
  • Recorduri turn - 10%
  • Hughes
  • Ferma, strada Dawson - 10%
  • KC Peaches, strada Nassau - 10% și schema de carduri de fidelitate
  • Cafe Sol, strada Dawson - 15% și schema de carduri de fidelitate
  • Hickey's Pharmacy - 15% din rețete și 10% din alte articole
  • Doctor, Suffolk Street - 10 € cu taxă de consultare

Student Welfare

Oferim sfaturi și sprijin tuturor studenților din Colegiu. Indiferent dacă este preocupat de examene, misiuni, cazare sau finanțe, ofițerul pentru servicii pentru studenți este disponibil pentru a vă ajuta cu preocupările. Cu toate acestea, dacă aveți nevoie de asistență suplimentară și doriți să discutați cu consilierul colegiului, vi se va oferi o sesizare.

Acest serviciu este gratuit și complet confidențial.

Servicii internaționale pentru studenți

Serviciile specifice sunt disponibile pentru studenții internaționali înainte de a călători în Irlanda și, după intrare, pentru a ajuta la trecerea lor în Irlanda.

Sponsored by Google ChromebooksBrooke Cagle / Unsplash

Locația noastră

Campusul principal al Colegiilor Independente este situat în The Steelworks, Foley Street, Dublin 1. Steelworks este o clădire impresionantă cu cinci etaje, cu 40 de săli de clasă

Complexul Steelworks este situat în centrul orașului, între Talbot St și Amiens St, în vecinătatea IFSC. Campusul se află la aproximativ 600 de metri de zona comercială principală a orașului Henry St

Trăind aici

Dublin are o gamă largă de apartamente, paturi, pensiuni, pensiuni și pensiuni unde studenții își fac casa în fiecare an. Sunt multe de făcut și de văzut cu mii de pub-uri, restaurante și cluburi tradiționale și contemporane. Orașul are o pondere mai bună decât muzeele, galeriile și clădirile istorice.

Sport

Croke Park se află la nord de râu și găzduiește sporturile naționale ale Irlandei de fotbal și de fotbal gaelic. Cu o capacitate de 82.300, este al treilea cel mai mare stadion din Europa. Rugby-ul se joacă în uimitorul nou stadion Aviva de pe Southside, în timp ce există sute de fotbal, rugby, fotbal gaelic, hurling, tenis, înot și alte cluburi din tot orașul.

Artele

Dublin are o istorie literară de renume mondial, producând numeroase figuri literare proeminente, printre care laureații Nobel William Butler Yeats, George Bernard Shaw și Samuel Beckett. Alți scriitori și dramaturgi influenți includ Oscar Wilde, Jonathan Swift și Bram Stoker. În iulie 2010, Dublin a fost numit Orașul literaturii UNESCO, Edinburgh, Melbourne și Iowa City cu titlul permanent. Există mai multe teatre în centrul orașului, iar cele mai cunoscute includ Gaietatea, Abatia, Olympia, Poarta și Canalul Mare.

Divertisment

Dublin are o viață de noapte captivantă și este reputat unul dintre cele mai tinere orașe ale Europei, cu o estimare de 50% din cetățeni fiind mai tânără de 25. Există multe pub-uri în centrul orașului, cu zona din jurul St Stephen's green și Grafton Street, în special Harcourt Street, Camden Street, Wexford Street și Leeson Street, având cele mai populare cluburi de noapte și pub-uri. Cea mai cunoscută zonă pentru viața de noapte este Temple Bar, la sud de River Liffey. Muzica live este cântată popular pe străzi și în locurile din întreaga Dublin, în general.

131223_pexels-photo-697244.jpegHelena Lopes / Pexels

Locații

Dublin

Address
The Steelworks, Foley Street
D01 X997 Dublin, Jud. Dublin, Irlanda