Citește Descrierea Oficială

De ce noi

Este posibil să aveți mai multe opțiuni cu care se confruntă tine, dar înainte de a decide unde să meargă pentru a finaliza licență dumneavoastră, postuniversitare sau de calificare profesională, aici sunt unele dintre motivele pentru care ar trebui să alegeți Independent College Dublin:

Pentru că ne-am angajat să excelență academică

Suntem hotărâți să ofere tuturor studenților noștri cu o educație plină de satisfacții, profesional, și cariera-concentrat de cea mai bună calitate. Membrii nostri de facultate s-au angajat să mențină excelența academică nu doar prin mare învățătură, ci prin sprijin personal, individuală.

Deoarece școlarizare nostru este al doilea nici unul

Lectori și tutori noastre sunt printre cele mai respectate cadre didactice, în domeniile lor. Dimensiunile clasa sunt mici, astfel încât toată lumea poate contribui la dezbateri și discuții și nimeni nu va fi lăsat în urmă.

Pentru ca rezultatele noastre sunt unele dintre cele mai bune din țară

Studenții de la Independent College din Dublin au obținut unele rezultate remarcabile. De exemplu, cursul nostru de Drept Social FE1 Prep a devenit cel mai mare și cel mai de succes în Irlanda, producerea de 28 de premii individuale primele plasate și câștigători ai Overend Scholar pentru cele mai mari mărci din ultimii cinci ani (2009/2010/2011/2012/2013) .

Pentru că suntem în inima unui centru vibrant

Independent College Dublin are locația perfectă pentru viața de student în Dublin: suntem chiar în foarte centrul orașului, înconjurat de atracții culturale, academice și de agrement. Campusul colegiu dispune de 22 săli de curs din întreaga 28.000 de metri patrati de spatiu de predare.

Deoarece acesta este un mediu de învățare ideală

Teatre noastre de curs sunt de a oferi cele mai bune din confort, stil și tehnologie a construit-scop: sunt dotate cu aer condiționat și au internet wireless de mare viteză și crearea de rețele de acces, împreună cu cele mai noi echipamente de prezentare și video-conferințe.

Deoarece calificarea dumneavoastră va fi recunoscut pe plan internațional

Programe independente College Dublin sunt validate la cele mai înalte standarde atât la nivel național și internațional. Noul dvs. calificare reprezintă realizări academice, ci, de asemenea, o înțelegere mai profundă a subiectului din punct de vedere practic și acest lucru este extrem de apreciat in domeniul tau.

Pentru că vă veți bucura de timpul aici

Oricare ar fi subiect și calificarea pe care o alegeți, vă promitem va avea o experiență interesantă și provocatoare de învățare în care va nerăbdare să fiecare clasă. Viața ta de student va fi îmbogățit nu numai de fotbal și cursul, dar de noi prieteni, colegi și un oraș minunat.

Facultatea de Business de la Independent College Dublin

Facultatea de Business de la Independent College Dublin este dedicat furnizarea de cea mai înaltă educație și formare de calitate pentru a permite studenților să facă față provocărilor de rapid-schimbare și lumea tot mai globalizată de afaceri. Elevii sunt oferite o gamă expansiune de Programelor de Dezvoltare licență, postuniversitare și continuă profesionale acreditate, care sunt concepute pentru a satisface nevoile academice și de carieră actuale și viitoare ale profesionale de afaceri contemporan.

Aceste programe sunt concepute pentru a oferi acces flexibil la studenți și la oamenii de afaceri profesioniști care doresc să se stabilească o fundație fermă în studii domenii de activitate, sau care doresc să sporească oportunitățile de dezvoltare a carierei și abilități specifice de afaceri prin accesarea mai teorie up-to-data de și practica în domeniile lor de activitate ales.

Cursurile noastre de afaceri sunt în mare măsură oferite la sediul nostru bine-numit în centrul orașului Dublin, într-un mediu vibrant, prietenos, progresivă și cosmopolit. În plus față de standarde academice înalte și relevanța, punem mare accent pe elev bunăstare, și asigurarea la un nivel personal că toți cei care studiază cu noi obține valoarea maximă din experiența de învățare.

Un număr de programele noastre sunt comparate cu cerințele profesionale de acreditare și de scutire și cadrului nostru de masterat a calificărilor oferă posibilitatea de a obține calificări postuniversitare organizate într-un ritm adecvat pentru fiecare elev în parte.

În timp ce de învățare și predare noastre subliniază importanța înțelegerii teoriei Studii de afaceri ca disciplină, cursurile noastre de afaceri susțin acest lucru cu utilizarea substanțială a învățării experiențiale centrată pe acțiune, studii de "viața reală" de caz, proiecte de învățare echipa si individuale "în direct "proiecte de cercetare adaptate la dezvoltarea carierei individuale.

Programele din cadrul Facultății de Business sunt completate de o serie de programe suplimentare adaptate care sunt concepute pentru a satisface nevoile anumitor sectoare comerciale de afaceri și IMM-uri, și altele în privat sau în sectorul public. Suntem bucuroși să discutăm anumite domenii de furnizare cu destinație specială direct cu clientii punere în funcțiune.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Licenţă

Independent College Dublin

Atât contabilitate și finanțe sunt componente de bază ale asigurării succesului oricărei entități de afaceri. Programul nostru de studii oferă fiecărui elev cu o cunoaște ... [+]

Atât contabilitate și finanțe sunt componente de bază ale asigurării succesului oricărei entități de afaceri. Programul nostru de studii oferă fiecărui elev cu o cunoaștere aprofundată a zonei de contabilitate și finanțe, precum și abilitățile practice, ambele fiind esențiale în care se schimbă rapid și extrem de competitivă lumea afacerilor. Aceasta, la rândul său, creează apoi o serie de oportunități pentru avansare într-o serie întreagă de organizații.

Programul se bazează pe competențele lung stabilite și bine recunoscute de bază în cadrul Colegiului Independent în furnizarea și cel mai mare contabile calitate și de școlarizare finanțe. Acest lucru a facilitat dezvoltarea unor legături puternice cu principalele organisme profesionale de contabilitate; ca urmare a acest lucru a permis derogări de la Association of Chartered Certified Accountants (ACCA).... [-]

Irlanda Dublin
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Independent College Dublin

Principalele obiective ale acestui grad de marketing este furnizarea unui cadru de învățământ cuprinzătoare care să includă cerințele și funcționarea tuturor aspectelor ... [+]

Principalele obiective ale acestui grad de marketing este furnizarea unui cadru de învățământ cuprinzătoare care să includă cerințele și funcționare a tuturor aspectelor de marketing și funcțiile de vânzări în cadrul organizațiilor de afaceri, precum și schimbările majore care au loc în teorie și practică a acestora. Funcția de marketing, în special, a fost subiectul unor schimbări semnificative în ultimii ani, prin diverse evoluții, de exemplu, creșterea de marketing viral, rețele sociale și evoluțiile legate. Un obiectiv important al acestui program este de a oferi studenților o bază solidă de cunoștințe și abilități care să le permită să devină profesioniști de marketing eficiente în acest mediu în schimbare.... [-]

Irlanda Dublin
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Independent College Dublin

Suita de programe Babs echipează studenții cu abilitățile de gândire critică și de învățământ centrat pe acțiune contemporan pe funcții cheie de afaceri și gama de bază ... [+]

Suita de programe Babs echipează studenții cu abilitățile de gândire critică și de învățământ centrat pe acțiune contemporan pe funcții cheie de afaceri și gama de competențe de bază care sunt necesare pentru a reuși în lumea exigente și în continuă schimbare de afaceri.

Programul este structurat într-un mod care oferă fiecărui elev cu posibilitatea de a studia pentru un specialist de gradul Onoruri în Studii de Afaceri. Trei opțiuni de specialitate de atribuire cale sunt oferite pentru finalizarea Onoruri Business Gradul.

Aceste opțiuni de studiu cale sunt: ​​- Bachelor of Arts (Studii Onoruri) Business - (specializarea Marketing) - Bachelor of Arts (Studii Onoruri) Business - (specializat în contabilitate și finanțe) - Bachelor of Arts (Studii Onoruri) Business - (specializata în Management și Resurse Umane) Important fiecare elev are posibilitatea de a sublinia alegerea lor de studiu pe măsură ce avansează de la prima la a doua și la a treia an de studii cu acest grad studii de afaceri. Prin urmare, Indivizii au o mare flexibilitate în alegerea lor de studii de afaceri subiecți și în planificarea dezvoltării propriei educație individuală de afaceri de licență. Pe măsură ce progresul prin programul fiecare elev este capabil să ia decizii în cunoștință de cauză cu privire la creștere domeniile lor personale de interes de afaceri și expertiză de afaceri și este capabil să se potrivească acestea la selectarea lor de studii de afaceri și subiecte de intențiile lor profesionale de carieră.... [-]

Irlanda Dublin
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
2 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză