Citește Descrierea Oficială

rth

Din moment ce a deschis pentru prima dată în septembrie 1970, IT Sligo A fost unul dintre Irlanda„Lider instituțiile de nivel terțiar. Studenții sunt în centrul a ceea ce facem. Acesta este acasa, la 6.000 de elevi din intreaga programe full-time, part-time și ucenicie Institutului. Dintre acestea, 2000 sunt studiază on-line.

5ey7jLa IT Sligo, Veți ajunge să cunoască lectori dumneavoastră, precum și colegii dumneavoastră. Aici se va forma o rețea de prietenie care va dura o viață întreagă.

IT Sligo este locul pentru a vă ajuta să obțineți înainte în lumea muncii, cu o destinație de plasare industrie. Datorită contactelor noastre strânse și colaborărilor de cercetare cu companii importante și angajatori majori, vă putem oferi o mare varietate de oportunități.

IT Sligo este, de asemenea, o instituție cu înverșunare ambițios al treilea nivel. Lucrând în vederea redezvoltării ca universitate tehnologică, o investiție de 60 de milioane de euro în spații de campus din ultimul deceniu a creat un mediu uimitor de învățare din secolul al XXI-lea.

Nu există nici în picioare încă. Peste institutului trei școli de învățare în afaceri și științe sociale; Inginerie & Design; și Știință, IT Sligo Își dezvoltă în mod constant și îmbunătățește cursurile și facilitățile pentru a oferi un pachet general care să corespundă nevoilor studenților de azi - și de mâine.

e57j

Șase motiv de a alege IT Sligo

  1. Relevanța și varietatea cursurilor noastre - Lucrăm îndeaproape cu industria pentru a adapta cursurile noastre , astfel încât atunci când vei absolvi, ai o calificare pe care angajatorii recunosc și doresc.
  2. Personalul nostru de predare - studenții actuale subliniază în mod constant calitatea personalului didactic și cursuri ca fiind unul dintre cele mai mari forte IT Sligo lui.
  3. Este personal - dimensiuni mici clasa medie studenții beneficiază de o atenție individuală și de sprijin din partea personalului nostru dedicat.
  4. Campusul cool - Campusul nostru unic, moderne, de 72 de acri, "universitar-simt", evoluează în mod constant pentru a reflecta nevoile studenților din secolul XXI. Totul se află la câțiva pași - inclusiv centrul orașului Sligo
  5. Ambitiile World Class - În afară de a fi recunoscută nr 1 destinație Irlanda pentru Digital (Online) Educație, IT Sligo a produs recunoscut pe plan internațional inovatoare de cercetare în domeniul științei și Arheologie în ultimele 12 luni.
  6. Un Home From Home - Ca un loc de a trăi, Sligo are una dintre opțiunile de stil de viață mai accesibile, atractive și vibrante. Aici, există ample de cazare elev de înaltă calitate.
GM
Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

BSc

Institute of Technology Sligo

B.Sc. Diplomă de onoare în domeniul științei mediului la IT Sligo este cea mai lungă diplomă științifică de mediu din insula Irlanda. Avem aproape 30 de ani de absolvenți ... [+]

B.Sc. Diplomă de onoare în domeniul științei mediului la IT Sligo este cea mai lungă diplomă științifică de mediu din insula Irlanda. Avem aproape 30 de ani de absolvenți care lucrează în domeniul științei mediului în întreaga lume.

Cursul nostru de patru ani de diplome de onoruri îmbină practic cu teoria. Studenții noștri dobândesc cunoștințe, deprinderi și experiență într-o gamă largă de discipline de mediu, folosind unele dintre cele mai avansate instrumente și facilități din Irlanda. Studenții noștri studiază ecologia, știința solului și a pământului, oceanele, aerul și vremea, substanțele chimice periculoase și toxicologia, microbiologia, biologia moleculară, poluarea apei și a apelor uzate și managementul mediului. Ca parte a cursului, toți elevii primesc plasarea în muncă, aplicându-și abilitățile de mediu într-o organizație națională sau multinațională de conducere, agenție de reglementare sau autoritate locală.... [-]

Irlanda Sligo
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză