Technion International

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Technion - Israel Institute of Technology este un centru principal pentru știință, tehnologie și cercetare aplicată și una dintre cele mai importante universități de știință și inginerie din lume. Technion este o universitate publică, fondată în 1912, este cea mai veche universitate din Israel. Campusul Technion este situat pe Muntele Carmel din Haifa, cu vedere la Marea Mediterană.

Universitatea oferă programe unice de licență și de absolvire știință și inginerie predate în engleză. Institutul se află pe locul 1 în Digital Education Worldwide (Times Higher Education), pe locul 8 la universitatea din lume pentru producția de laureați Nobel și a 7-a universitate din lume pentru inteligență artificială (Clasament CS).

Technion este o sursă majoră de inovație și putere de creier care conduce economia. Absolvenții Technion reprezintă 70 la sută din forța de muncă de înaltă tehnologie din Israel. Au stabilit infrastructura industrială a Israelului, și-au consolidat capacitățile de apărare tehnologică și au fost pionierii întreprinderilor sale bazate pe tehnologie. Acestea au câștigat reputația țării ca „Națiune Startup” din lume. Amplasat într-un campus modern, Technion găzduiește o facultate proeminentă, printre care trei laureați nobili recenți și o lungă listă de absolvenți notabili, inclusiv ingineri, oameni de știință, medici, profesori și antreprenori. De asemenea, institutul a fost recunoscut ca unul dintre liderii mondiali ai ecosistemelor antreprenoriale și a devenit cel de-al șaselea membru al prestigiosului EuroTech Universities Alliance, o rețea de universități de top de cercetare, cunoscute pentru excelența lor științifică și ecosistemele inovatoare vibrante.

Technion este situat în Haifa, al treilea cel mai mare oraș din Israel. Are multe restaurante, plaje și site-uri culturale, precum și o populație multiculturală. Haifa este, de asemenea, acasă pentru unele dintre cele mai mari companii de tehnologie din lume, inclusiv Apple (singurul centru de cercetare și dezvoltare din afara SUA), Microsoft, Amazon și multe altele.

137856_137725_summerschool.jpgTechnion International","author_url":"","source":""}" alt="137856_137725_summerschool.jpg" />

Technion International

Technion International supraveghează toate programele academice internaționale ale Technion și susține inițiativele internaționale și acordurile academice cu partenerii săi străini din întreaga lume (numără peste 200 de universități și cadre de cercetare). Servește toți studenții internaționali veniți și în prezent înscriși la universitate și promovează integrarea lor în comunitatea Technion în general.

Experiență excelență în inginerie și gândire inovatoare în străinătate

Alăturați studenților din mai mult de 30 de țări și alegeți dintr-o gamă variată de programe avansate de inginerie, știință și antreprenoriat și inovare. Ca parte a experienței dvs. de studiu în străinătate, pregătiți-vă pentru viața vibrantă a studenților, trăind în cămine moderne din campus, folosind facilitățile sportive excelente ale Technion, învățând limba ebraică (opțional) și participând la activități sociale și culturale interesante.

Programe academice și oportunități de cercetare în limba engleză

O varietate de programe academice acreditate Technion și oportunități de cercetare predate în întregime în limba engleză sunt oferite într-o gamă largă de domenii interesante. Amestecul unic al lui Technion de academicieni la nivel înalt, atitudini interdisciplinare și abordare practică de învățare, facilitat prin facultăți de vârf și facilități de vârf, face ca experiențele de învățare să-i pregătească pe studenți să exceleze în carierele lor academice și profesionale viitoare.

Unică oprire pentru studenți internaționali

Technion International are grijă de toate serviciile studenților internaționali, inclusiv admitere, administrație academică, locuințe, consiliere, programe de orientare și alte asistențe. De asemenea, organizează activități culturale și sociale, care includ excursii în Israel, o serie de prelegeri despre cultura israeliană și multe altele.

Programe de schimb de studenți în ieșire

Technion International gestionează toate parteneriatele academice de colaborare ale institutului, oferind servicii de asistență pentru a ajuta studenții Technion înscriși sau înscriși în programe de schimb de studenți în străinătate.

Oportunitatea de viață

Alăturați-ne pentru o oportunitate de neuitat de a învăța noi modalități de abordare a ingineriei moderne și a problemelor și provocărilor științifice din Israel, bogate în istorie și pentru progresele sale științifice incomensurabile, cunoscute și sub denumirea de „Startup Nation” din lume.

137855_137726_screen.jpgTechnion International","author_url":"","source":""}" alt="137855_137726_screen.jpg" />

Locații

Haifa

Address
Technion - Israel Institute of Technology,
2nd floor Technion City

3200003 Haifa, Districtul Haifa, Israel

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră