Citește Descrierea Oficială

Tel-Hai College oferă programe universitare de licență și absolvent universitare, care se află la egalitate cu universitățile de top din țară și atrage studenți și cercetători talentați la periferia de nord.

Introducere

Tel-Hai College , inspirat de spiritul fondator al excelenței de pionierat și al antreprenoriatului, este un lider în creștere al învățământului superior și al cercetării științifice din nordul Galilei.

Situat în inima peisajelor spectaculoase, Tel-Hai , cu caracterul său unic Galilee, a devenit un hub care atrage oameni de știință buni și adulți tineri talentați din întreaga țară și din întreaga lume. Locația lui Tel-Hai , adiacentă diverselor ecosisteme din Valea Hula, rutele de migrație și de migrație a păsărilor de-a lungul valei Marelui Rift, comunitățile de frontieră împrăștiate de-a lungul granițelor volatile ale Israelului, desemnează misiunea sa de a explora și de a genera resursele regionale pentru a crea mediul academic și știința de o importanță globală. Recunoscută în 1996 ca instituție academică independentă, principalele domenii de disciplină ale companiei Tel-Hai sunt sănătatea, mediul și biotehnologia. O mare parte din lățimea academică a Colegiului și rezistența științifică rezultă din afilierea sa strategică la Institutul de Cercetare MIGAL - Galilee situat în Kiryat Shemona. Tel-Hai este singurul colegiu din Israel care are un institut de cercetare afiliat.

Misiune

Colegiul valorifică diversele resurse naturale ale zonei pentru a crea un mediu academic excelent și o cercetare științifică inovatoare, care generează o creștere în comunitățile din Galileea. Tel-Hai atrage studenți talentați și facultăți remarcabile din Israel și din lume, valorificând activitatea sa academică pentru dezvoltarea strategică și economică a Galileii.

Viziune

Colegiul va servi ca lider academic și științific al Galileii, dedicat excelenței academice, inovării și spiritului de pionierat al fondatorilor săi.

valori

Tel-Hai dezvoltă și menține o cultură de colaborare, discurs critic, curiozitate, în timp ce caută mereu noi cunoștințe și cunoștințe. Managementul colegiilor susține libertatea academică și libertatea de exprimare a tuturor indivizilor în mijlocul său.

114155_MaLi20171225-0872.jpg

114162_Galileegoesglobal-advertisment.jpg

Tur virtual - Tel-Hai College

Programe predate în:
  • Engleză
Tel-Hai Academic College
Address
road 9977, Upper Galilee, Israel
1220800 Kfar Giladi, North District, Israel
Website
Număr de telefon
+972 4 8181785