Ferrari Fashion School

Introducere

Citește Descrierea OficialăVino și vezi cum va fi viitorul tău în lumea modei! Alătură-te Ferrari Fashion School și creează-ți viitorul profesional alături de noi. Alegeți cursul „personalizat” și puneți-vă la încercare talentul și creativitatea. Ferrari Fashion School este o academie de modă care îi forjează pe noii protagoniști ai modei, printr-o educație extrem de specializată, care oferă „cunoștințe” și „know-how” studenților săi. Ferrari Fashion School este o academie de modă în care pasiunea este sursa constantă de energie și inspirație pentru tinerii din toată lumea, pentru a deveni cei mai buni profesioniști ai viitorului. Ferrari Fashion School păstrează relațiile de parteneriat cu multe companii din lumea modei și cu studenții, atât cei actuali, cât și cei absolvenți, pentru a le oferi locuri de muncă, dezvoltare și oportunități de creștere pentru toate etapele carierei lor. Înscrierea la această școală de modă înseamnă că veți face parte dintr-o cale educațională la nivel înalt și veți face parte dintr-un grup unic de profesioniști apreciați și apreciați.

Aruncați o privire pe site-ul nostru web pentru informații despre cursuri și mastere profesionale: stilist, ilustrație de modă, proiectant, croitorie, fotografie de modă, proiectant cad, 2D și artist 3D și multe altele! În Milano, un oraș care a fost cunoscut întotdeauna ca Capitală a modei, pictograma stilului și design-ului de excelență, Ferrari Fashion School are noul sediu în Via Savona 97, în inima noului district al orașului, care găzduiește în prezent cel mai Case de modă și showroom-uri internaționale importante, printre care Armani, Canali, Fendi, Diesel, Elisabetta Franchi și mulți alții. Este doar aici, la câțiva pași de aceste realități importante, unde Ferrari Fashion School își desfășoară activitatea, unde definește stiluri și tendințe noi și este, de asemenea, o etapă pentru cele mai mari evenimente internaționale legate de modă.

Nu doar o școală, ci o „companie de modă” reală care îi forgează pe viitorii profesioniști ai lumii modei.

Lumea modei este într-o continuă evoluție și schimbare și este mereu în căutarea tinerilor care au obținut, pe parcursul lor de învățământ, nu numai abilități și tehnici de nivel înalt, ci și o abordare și o metodă de lucru care este mai aproape de lumea muncii. și companii.

Viteza de învățare și calitatea cursurilor noastre sunt garantate de mai mulți factori:

  • Clase de dispoziție individuală: Profesorul urmărește individual fiecare elev respectând pe deplin creativitatea și gustul personal.
  • Planuri de studiu personalizate: În funcție de nivelul de cunoștințe al elevului, este posibil să se stabilească, după un interviu cu profesorul, un plan de studiu „personalizat”.
  • Consiliul de învățământ: selectat dintre cei mai buni profesioniști din industrie, care doresc să împărtășească experiența și profesionalismul lor, oferindu-le elevilor noștri „cunoștințele” și „know-how-ul”.
  • Teste și examene periodice: Pentru a evalua îmbunătățirile studentului și pentru a acționa prompt în caz de probleme sau date în legătură cu planul de studiu.
  • Material educațional: tăietoare și furnizat cu conținut complet și constant actualizat, urmând cele mai recente tendințe și metode internaționale.
  • Lucrul în echipă: Pentru a dezvolta abilități de relații bune și a oferi oportunități interesante pentru a face față figurilor profesionale ale industriei.
  • Sali de clasă: sălile de clasă sunt echipate cu instrumente moderne și profesionale, care permit studenților să folosească aceleași echipamente pe care le vor găsi în lumea muncii în viitor.
  • Oportunitatea de a vă alătura atelierelor, seminariilor și concursurilor: Toți studenții noștri au posibilitatea de a accesa analize aprofundate sau specializări și de a lucra în contact strâns cu oameni profesioniști din industrie.

Manuale și materiale educaționale

Materialul educațional compus din manuale, șabloane și pătrate, este oferit gratuit studenților noștri. Conținutul este complet și mereu actualizat, urmând cele mai recente tendințe și metode internaționale.
Mai mult, le oferim tuturor elevilor noștri posibilitatea de a accesa Biblioteca școlii, unde pot consulta cărți și materiale, pentru a dezvolta mai multe proiecte pe parcursul anului.

Ferrari Fashion Lab

Sălile de curs sunt dotate cu echipamente complete și de ultimă generație, care sunt complet disponibile pentru studenții noștri și le permite să folosească instrumentele și materialele pe care le vor găsi din nou în lumea muncii de atunci. Nu chiar „sălile de clasă” tipice, ci un mediu multifuncțional : de la Style Office , în care Stilistii și Designerii își dezvoltă colecțiile și își descarcă creativitatea care interacționează cu Laboratorul de modelare și croitorie , unde are loc proiectarea și producția de colecții întregi. O școală, concepută ca o companie de modă actuală , unde poți lucra în echipă și te compari direct cu mai multe figuri profesionale, și este posibil să planifici și să dezvolți o identitate reală a mărcii , urmând întregul ciclu de design și producție al unei colecții , de la concepție până la produsul final .

Evenimente și spectacole de pistă

Milano a fost întotdeauna cunoscută drept capitala modei incontestabile și are un calendar plin de evenimente legate de lumea sistemului de modă, care se desfășoară tot anul. Ferrari Fashion School este o academie de modă care le oferă studenților posibilitatea de a se alătura evenimentelor și spectacolelor în timpul Săptămânii modei din Milano și de a vizita expoziții și muzee, precum și cele mai importante expoziții din industria modei din panorama internațională.

Ateliere și seminarii

Pe parcursul anului, studenții noștri au ocazia să se alăture atelierelor și seminariilor despre subiecte legate de lumea modei, design și croitorie și să cunoască oameni profesioniști ai industriei, precum și să facă parte din evenimente, expoziții și spectacole de pistă.

Locații

Milano

Address
Via Savona 97
20144 Milano, Lombardia, Italia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

Această școală oferă și: