Citește Descrierea OficialăAflați ce este cursul potrivit pentru tine!

Vino și de a descoperi viitorul tău în lumea modei! Alăturați-vă scoala de moda Ferrari și de a construi cu noi viitorul tau profesional. Alege cursul „a făcut pentru a măsura“ pentru tine si testa talentul si creativitatea. Moda Școala Ferrari este o scoala de moda, care pregătește noi protagoniști ai moda printr-o pregătire extrem de specializate, care transferurile către elevii săi „Cunoașterea“ și „know-how.“

Ferrari scoala de moda este o școală de modă în cazul în care este pasiunea de a livra în mod constant, tinerilor din întreaga lume, energia și inspirația pentru a deveni cei mai buni profesioniști de mâine. Ferrari scoala de moda menține relații de colaborare constantă cu mai multe companii din industria modei și a studenților, curent și deja in curs, pentru a oferi oportunități de angajare, dezvoltarea și creșterea în toate etapele carierei. Devenind parte a acestei școli de moda înseamnă schimbul de o cale de nivel înalt, și să aparțină unui singur grup de recunoscut și căutat de profesioniști.

Căutați informații din site-ul nostru la cursuri de profi Stilist, moda Ilustrație, filtru de model, de cusut, de moda Fotografie, model Maker Cad 2D și 3D Artist, și mai mult atât de multe!

Cine suntem

... Ferrari scoala de moda, Este o școală de modă, care are peste 15 ani de experiență în formare, pregătirea și furnizarea de noi vedete ale lumii modei. Formarea dezvoltă Cursuri profesionale care au termeni care variază de la 1 la 3 ani și master Specializarea Studii postuniversitare, Destinată formării figuri extrem de specializate, care activează în sectorul de moda si de lux.

Ferrari Fashion School este inclusă în registrul operatorilor acreditat de formare de Regiunea Lombardia. Cursurile noastre sunt certificate cu Calitate ISO 9001: 2008Pentru a garanta profesionalismul de înaltă calitate de formare. Cursurile de învățământ iau în considerare necesitatea unui preparat extrem de profesionist, în cazul în care dobândirea de competențe și practici tehnice, acesta devine un obiectiv principalȘi este posibil datorită prezenței a numeroase ateliere, seminarii și ateliere de lucru, în plus față de comparația cu profesioniștii care lucrează în industrie și care doresc să treacă pe experiența și profesionalismul studenților.

O mare atenție este acordată tuturor elevilor printr-o metodă de predare, care oferă lecții de caracter individual și programe de studii personalizate. Relația strânsă dintre educație și piața forței de muncă înseamnă că Ferrari moda Scoala pregătește jucători activi noi de moda, datorită colaborării cu Camera Nazionale della Moda din Milanocu Sistemul de formare Platforma de moda, Sistemul de moda italian și datorită contactului direct cu companii, Ateliers, studii stilistice în Italia și în străinătate. Școala este activă în promovarea tinerelor talente, propunând în cadrul curriculum-ului proiecte multidisciplinare și ateliere de lucru legate de lumea artei, modei, estetica, fotografie și comunicarePrecum și oferă posibilitatea de a studenților săi participarea la târguri internaționale, evenimente și spectacole de moda in timpul Milano Fashion Week. Din acest motiv Ferrari moda Scoala are parteneriate importante cu școli și companii internaționale, cum ar fi Trienala de Milano, moda de formare Platforma de sistem, Ashcan Studio de Arta din New York, Milano Noroi Studio, Tiara Academia Internațională și Academia de Comunicare Milano, Avon Cosmetics, Vibram, Les Hommes, și multe altele, oferind studenților multe oportunități de carieră și creștere profesională.

.... nu o „școală“, ci o adevărată „companie de moda“, care pregătește viitori profesioniști din lumea modei ....

Lumea modei este întotdeauna în evoluție și schimbare și este din ce în ce caută oameni tineri care au dobândit în timpul formării lor nu numai abilități și competențe tehnice de nivel înalt, dar, de asemenea, o abordare și o metodologie de lucru mai strânse lumea companiilor de muncă și aile.

Din acest motiv, „ne-am gandit un mod complet nou de a face de formare și diferite de normele tradiționale. Studenții noștri sunt plasate din prima zi într-un mediu dinamic și multi-funcțional în cazul în care nu există săli de clasă, birouri, profesori etc .. ci un mediu conceput ca un adevărat „companie de moda“: de la 'Oficiul Stil în cazul în care reclamele și designeri în munca în echipă să dezvolte și să atragă mai multe idei noi și inovatoare, pentru a Laboratorul de Modelare PachetÎn cazul în care expertul și mâinile pacientului în curs de dezvoltare și furnizarea de mostre de colecții concepute de designerii noștri, să Fashion Show final și Foto Set în cazul în care fotografi, impreuna cu o echipa de profesionisti (de la Make-Up Artist, Hair Stylist, Modele și Agenții etc ..) pot crea fotografie reale șutează la colecții întregi.

Viteza de învățare și calitatea cursurilor sunt garantate de mai mulți factori:

  • Lecțiile sunt individuale: profesorul urmează fiecare elev individual , cu respectarea deplină pentru creativitatea sa și gustul personal.
Programe personalizate: în funcție de nivelul de pregătire al elevului poate fi setat, după o confruntare cu profesorul, un program de studiu „ pentru a măsura.“
<strong>lectori</strong> de <strong>corp:</strong> selectat dintre cei mai buni profesioni&#537;ti, care doresc s&#259; &icirc;mp&#259;rt&#259;&#537;easc&#259; experien&#539;a &#537;i profesionalismul lor, transferul studen&#539;ilor no&#537;tri &bdquo;Cunosc&acirc;nd&ldquo; &#537;i &bdquo;know-how&ldquo;.
<strong>Testare &#537;i inspec&#539;ii periodice:</strong> pentru a evalua progresul elevului &#537;i s&#259; intervin&#259; prompt &icirc;n caz de dificult&#259;&#539;i sau &icirc;n urma programului.
<strong>Materiale didactice:</strong> avansate &#537;i complete &#537;i p&acirc;n&#259; la con&#539;inutul &icirc;n prezent, ca urmare a celor mai recente tendin&#539;e &#537;i metodologii interna&#539;ionale. 
<strong>Lucrul &icirc;n echip&#259;:</strong> s&#259; dezvolte bune abilit&#259;&#539;i interpersonale &#537;i de a oferi oportunit&#259;&#539;i interesante pentru discu&#539;ii cu profesioni&#537;tii din industrie.
<strong>S&#259;lile</strong> de <strong>clas&#259;:</strong> s&#259;lile de clas&#259; sunt dotate cu instrumente moderne &#537;i profesionale, care permit elevului s&#259; utilizeze acela&#537;i echipament pe care apoi g&#259;si&#539;i &icirc;n lumea modei.
<strong>Posibilitatea</strong> de <strong>a participa</strong> la <strong>ateliere, seminarii &#537;i concursuri</strong> to&#539;i studen&#539;ii no&#537;tri au posibilitatea de a avea acces la perspective sau abilit&#259;&#539;i &#537;i de a lucra &icirc;ndeaproape cu profesioni&#537;tii din industrie.

Manuale și materiale de învățare

Materialul curs este format din manuale, ban și echipe este oferit gratuit pentru toți studenții noștri. Conținutul sunt complete și actualizate, după cele mai recente tendințe și metodologii internaționale.

În plus, toți studenții au posibilitatea de a utiliza biblioteca școlii, unde puteți consulta textele și materialele necesare pentru a dezvolta o varietate de proiecte pe tot parcursul anului.

Evenimente și spectacole

Milano a fost întotdeauna recunoscut ca fiind capitala de necontestat al modei și oferă un calendar plin de evenimente legate de lumea a sistemului de moda care au loc pe tot parcursul anului.

Ferrari scoala de moda Este o școală de modă, care oferă studenților săi posibilitatea de a participa la evenimente și spectacole de moda in timpul Milano Fashion Week și vizitarea expoziții și muzee, precum și cele mai importante târguri de pe scena internațională.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Licenţă

Ferrari Fashion School

Cursul ilustrează în detaliu tehnicile de colorare și desen, prin eliberarea imaginației și crearea mai multor modele de haine și accesorii. Cursul este complet și permit ... [+]

Cu timpul, figura designerului de moda sa schimbat destul de mult. Pornind de la cea de-a doua perioadă postbelică, odată cu industrializarea modei, activitatea ei a influențat schimbarea social-culturală a țării noastre, transformând stările și obiceiurile sociale.

Astăzi, designerul de modă nu este doar cineva care atrage o colecție, ci cel care creează tendințe de modă și care adesea prezice nevoile pieței prin intuițiile stilistice.

O figură profesională cu o mare cunoaștere tehnică a materialelor, care deseori lucrează în birouri de consultanță sau în companii în contact strâns cu zona comercială, prototipuri, controlul calității și producția.... [-]

Italia Milan
Octombrie 2019
Engleză
La zi
Part time
20 - 36 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Ferrari Fashion School

Scopul principal al cursului este de a pregăti profesioniști capabili să gestioneze pe deplin întregul ciclu de producție, de la concepția ideii până la realizarea concre ... [+]

Este o figură profesională completă care posedă abilitățile necesare pentru a proiecta și a crea o colecție de modă, mai ales datorită abilității de a-și traduce imaginația în linii și culori.

Este forța motrice a echipei în care lucrează și oferă talentul pentru crearea de modele inovatoare și cerințele pieței.

Designerul de modă lucrează cu brandurile de modă, cu cei care dezvoltă și construiesc țesuturi, cu experți în marketing, cu producători de modele și croitori, cu modele care vor purta colecția sa, cu persoanele responsabile de showroom și fotografi.

În plus față de intuiție, creativitate și precizie, un designer de modă trebuie să știe cum să lucreze în echipă, cum să respecte termenele, ținând cont de standardele de calitate și de stabilire a prețurilor ale companiei pentru care lucrează.... [-]

Italia Milan
Octombrie 2019
Engleză
La zi
20 - 36 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Ferrari Fashion School

Cursul de Fotografie cu specializarea Fotografie de modă urmărește formarea unei figuri profesionale care are cunoștințe și abilități profunde în domeniul modă: un autor ... [+]

Cursul de Fotografie cu specializarea Fotografie de modă urmărește formarea unei figuri profesionale care are cunoștințe și abilități profunde în domeniul modă: un autor și un artist care are abilități creative și de proiectare, împreună cu o sensibilitate estetică orientată spre modă și capabilă să Utilizați imaginea fotografică ca un canal de comunicare vizuală. Fotograful profesionist de modă combină competențele tehnice cu cele creativ și estetic, acordând atenție percepției și comunicării stilului de viață legat de modă.

puncte de vânzare profesionale: La finalul căii de învățământ, studentul poate lucra în sectoarele de activitate ale mediului de modă: editarea, noi, televiziune, agenții de fotografie, post-producție, independent, lucrăm ca fotograf, specialist în editarea fotografiei de modă, Cumpărător, manager de studio, editor foto.... [-]

Italia Milan
Octombrie 2019
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză