Link Campus University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Link Campus University este o universitate privată din Roma care se află sub regulamentul Universității italiene. Impresia sa este internațională datorită istoriei și chemării sale. În anul 2011, Universitatea a fost recunoscută prin decretul italian de reglementare al ministrului educației - Universitatea și Cercetarea nr. 374 din 21 septembrie 2011. Link Campus University combină strategiile educaționale ale sistemului englez cu cultura italiană și metoda didactică. Cele mai multe cursuri de grad sunt predate în limba engleză, cu excepția unora care se țin în italiană. De asemenea, Link Campus University are o rețea extinsă de universități și companii internaționale. Iată particularitățile fiecărui curs al Link Campus University :

  • Un număr maxim de 25 de elevi pe clasă este obligatoriu pentru a facilita o relație strânsă între student și profesor.
  • Non-Stop asistență de la tutori.
  • Program de mentorat (un expert din domeniu care va oferi îndrumare studenților care sunt aproape de a-și termina gradul.)
  • O bibliotecă mare
  • O metodă de studiu comparativ și interdisciplinar
  • Nu numai ex-cathedra, dar și învățătura interactivă
  • Lecții regulate îmbogățite prin studii de caz, seminarii și întâlniri cu mărturii din diverse domenii profesionale, instituții și companii.
  • Un calendar complet al evenimentelor la care sunt invitați invitați internaționali din toate domeniile relevante, cum ar fi economia, dreptul, politica și comunicațiile.
  • O rețea extinsă de companii partenere italiene și străine.

Obiectivul principal al Link Campus University este de a pregăti o clasă de conducere care să poată funcționa în diferite sisteme și țări, oferind tinerilor posibilitatea de a reuși pe piața mondială mereu în schimbare.

De ce Link Campus University

Deoarece modelul de formare își propune să creeze manageri și antreprenori profesioniști, capabili să proiecteze și să guverneze procesele de inovare în lumea globală. Deoarece valoarea adăugată care face ca oferta Link Campus University atât de remarcabilă constă în: - formarea integrată între universități și companii - se acordă o atenție specială soluționării problemelor metodologice - utilizarea celor mai avansate instrumente IT - participarea obligatorie - o certitudine de a lua examene la timp datorită asistenței tutorelui - formare individuală care urmărește dezvoltarea armonioasă a personalității - legătura cu universitățile străine - bunăstarea

Locații

Roma

Address
Via del Casale di San Pio V,44
00165 Roma, Lazio, Italia
Număr de telefon
+39 06 94800 190

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră