University of Trento – Faculty of Law

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Infiintata in anul 1984, Facultatea de Drept a Universității din Trento este una dintre universitățile de top din Italia. Situându-se printre cele mai in mod constant primele cinci scoli de drept italian atât pentru cercetare și predare, Facultatea de Drept din Trento își găsește valoarea adăugată în abordarea comparativă a studiilor juridice.

La Universitatea din Trento, legea este predată ca o realitate complexă, inclusiv, dreptul intern internațional, supranaționale și interacțiunile lor reciproce. În această perspectivă, dreptul comparat este implementat ca metodologia preferată pentru explorarea sistemelor juridice naționale și a fenomenelor juridice specifice. Astfel, alegerea de a studia dreptul în Trento oferă studenților o experiență de învățare provocatoare, aducând studenților în domeniul de drept, în ambele sale aspecte comparative și transnaționale.

În acest context, și având în vedere globalizarea piețelor și creșterea relațiilor internaționale, Facultatea de Drept se va lansa în 2017/2018 noul program de licență de trei ani, în studii juridice intitulat "Diplomă de licență în Studii comparative, europene și juridică internațională" (sau CEILS), a predat în întregime în limba engleză. Programul CEILS își propune să combine atât dimensiunea internațională centrală în ethosul Facultății de Trento și cererea tot mai mare pentru profesioniștii europeni și transnaționale în studiile juridice.

Prin colectarea studenții interne și externe și cu ajutorul de stat-of-the-art metode de predare derivate din experiența facultății noastre interne și internaționale, studenții din CEILS vor fi expuse la o varietate de metodologii, tradiții disciplinare și jurisdicții, în timp ce cursurile a programului va acoperi o gamă largă de domenii și de a spori dimensiunile comparative, internaționale și transnaționale ale legii.

elevii CEILS vor avea posibilitatea de a aplica pentru programe de internship în instituțiile naționale și internaționale. Diversitatea comunității studenților va spori angajamentul lor de învățare și de a intensifica contactul cu alte culturi, în timpul perioadei lor de formare. În cele din urmă, după finalizarea cu succes a programului, CEILS absolventii vor fi în măsură să fie completeze educația cu o diplomă de Master italian sau internaționale, sau pentru a începe imediat o carieră pe piața internațională a profesiilor juridice.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Law LLB »

Programe

Această școală oferă și:

Videoclipuri

Presentation of the University of Trento

Contactează
Adresa locaţie
Faculty of Law of the University of Trento
via Verdi, 53

Trento, Trentino-South Tyrol, 38122 IT