University College Of The Caribbean

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Prezentare generală

Colegiul Universitar din Caraibe este o privata a avut loc Colegiul Universitatea oferă cursuri la Diploma, Associate, licență, masterat și nivelurile de educație. Domeniile noastre principale de interes sunt în studii de afaceri, tehnologia informației și a Legii.

istorie

În 2002, Institutul de Stiinte de management (IMS - est Ianuarie 1992), achiziționat de Institutul de Management și Producție, (IMP - est Ianuarie 1976), pentru a forma cel mai mare consorțiu de învățământ superior privat în Jamaica. Fuziunea a creat University College din Caraibe (UCC). UCC a devenit organizația mamă în 2004. Noua entitate, în parteneriat cu Universitatea din Florida International (FIU), la Universitatea din Florida (UF), și Universitatea de Stat din Florida (FUS), apoi sa angajat într-o inițiativă majoră de a lansa o serie de programe de noi afaceri, tehnologia informației și de formare de inginerie din Jamaica , care a început în iunie 2005. În mai 2008, UCC a fost acordat permisiunea de a oferi Diploma in Drept, în parteneriat cu Universitatea din Londra. Astăzi, la Universitatea de licență în drept din Londra, Bachelor of Science în domeniul bancar și Finanțelor și Bachelor of Science în domeniul bancar și Finanțelor sunt, de asemenea, livrate / oferite la UCC.

Obiectivul principal al UCC se concentrează pe pregătirea în continuare a absolvenților de liceu și profesioniști de nivel mediu, cu un anumit grad de pregătire terțiar de intrare, sau pentru mobilitate ascendentă în afaceri sau industrie. De la înființarea sa (UCC / IMS / IMP), aproximativ 65.000 de persoane au absolvit cu succes de mai multe programe sale. În prezent, organizația are un part-time anual și full-time populație de studenți (în principal profesioniștilor care lucrează) de aproximativ 4.000 și un personal administrativ și academic înalt calificat și cu experiență de 192 și, respectiv, 250 pentru a sprijini toate programele menționate mai sus.

Înregistrare

Colegiul Universitar din Caraibe este înregistrată și recunoscută și multe dintre programele sale sunt acreditate de către Consiliul Universității din Jamaica (UCJ), organismul oficial de acreditare pentru învățământul superior în Jamaica și este un membru al Commonwealth-ului și OAS consorții de universități, de Consiliul American pentru educație (ACE) și Asociația Internațională a Președinților de Universități (IAUP).

Model de afaceri

UCC are sediul central la 17 Worthington Avenue cu campusuri prin satelit în locurile Old Hope Road și Oxford terasă în Kingston și cinci campusuri regionale la locații din Montego Bay, Mandeville, Ocho Rios, Savanna-la-Mar și mai Pen. UCC a început expansiunea în regiunea de Est Insulele Caraibe, prin furnizarea de programe de on-line, în special în Antigua & Barbuda, St Vincent & Grenadine, Grenada, Dominica și turcii și Caicos.

UCC, prin intermediul filialei sale, IMS, a fost stabilit ca centru regional în Caraibe în primul rând pentru importul și exportul de servicii și programe de învățământ superior (de exemplu, doar grade universitare și postuniversitare), oferite de cele două parteneri de peste mări principale, Florida International University și Universitatea din Londra. UCC prin IMP este organismul responsabil pentru dezvoltarea și livrarea de certificate locale, indigene profesionale, asociat și grade de licență pentru piata locala jamaican.

guvernare

UCC funcționează sub președinția de Dr. Winston Adams și CEO, dna Geraldine Adams și este condus de un președinte adjunct și o echipă de vicepreședinți, directori și manageri, inclusiv profesionisti care dețin diplome de doctorat care sunt calificați într-o varietate de discipline. UCC, de asemenea, are și continuă dezvoltă un sistem de management prin obiective pentru a se asigura că calitatea rezultatelor sale este îmbunătățită ca instituția crește, în scopul de a asigura rezultatele optime de studenți și părților interesate.

Avantaj competitiv

Conceptul University College este ferm înrădăcinată într-o filozofie de educație bazată pe flexibilitate, standarde profesionale și expunerea locul de muncă. UCC este în continuare distinge prin varietatea largă de programe și niveluri, flexibilitatea de intrare de calificare, standarde de ieșire clar definite, care sunt evaluate comparativ cu practica profesională, competență distinctivă a absolvenților; relevanță, accesul echitabil, viabilitatea financiară, diversitatea de facultate, personal și programe , programe locale și de peste mări de înaltă calitate; a acordurilor de parteneriat internaționale și guvernare exemplară.

Cu statutul său ca un University College, UCC oferă studenților cele mai mari avantaje ale ambelor sisteme, cu o selecție de diplomă de bacalaureat indigene stricte și la timp și programe de diplomă completate de un ardezie la fel de relevant de programe de masterat oferite în numele partenerilor săi de peste mări de bacalaureat și, Florida International University si la Universitatea din Londra.

UCC are, de asemenea, în domeniul de aplicare a acesteia University College din Fundatiei Caraibe care este acuzat de responsabilitatea de a oferi și de a gestiona burse pentru studenții de UCC. Procedând astfel se oferă o gamă largă de burse, maximizarea oportunităților pentru învățământul superior pentru studenții din Jamaica.

Fundația UCC este, de asemenea, sarcina de a efectua activități de strângere de fonduri pentru UCC pentru a sprijini nu numai a programelor sale de burse, dar, de asemenea, activități pentru a face upgrade facilitățile sale și extinde ofertele sale de programe. Fundația UCC (SUA) Incorporated este înregistrat în statul Florida, ca o organizatie de caritate publică 502 c 3.

Dimensiunea pieței și Descriere

Populație de studenți de bază UCC este extras dintr-o gamă largă de industrii. Ele sunt de obicei folosite în rândurile angajaților, de supraveghere și de conducere de nivel înalt și, în principal, sunt în vârstă de la 30 de ani și 40 de ani. Cu extinderea sa în oferirea de programe cu normă întreagă de la Campus Worthington Avenue din New Kingston, UCC acum, de asemenea, să satisfacă nevoile de tineri absolvenți de liceu în mare parte din zona corporate, cu vârste cuprinse in principal de la sfârșitul lor de adolescenti la douazeci precoce si mijlocul.

La mijlocul anului 2012, UCC a stabilit un birou internațional care să ofere suport cheie la inițiativa internaționalizare a Universității. Această inițiativă implică, printre altele, atragerea de studenți din întreaga lume care vor contribui nu numai cunoștințele lor pentru comunitatea UCC, dar, de asemenea, experimenta cultura jamaican prin curriculum-ul academic UCC.

Locații

priză de apă

Address
University College of the Caribbean,
17 Worthington Avenue

priză de apă, Parohia Sf. Andrei, Jamaica