Doshisha University, The Institute for the Liberal Arts

Introducere

Citește Descrierea Oficială

O Institutul de Arte Liberale (ILA) la Universitatea Doshisha, Una dintre cele mai vechi și universitățile de top clasament din Japonia, oferă o experiență academică de clasă mondială. În ceea ce elevii studiază pentru gradele lor, ei să câștige experiență internațională în Japonia, și au posibilitatea de a dobândi experiență în străinătate, să-i închidă și să învețe japoneză la Centrul nostru de apreciat pentru limba si cultura japoneza. Studia la ILA oferă cel mai bun din ambele lumi: un Institut mic într-o universitate mare.

diversă facultatea noastră internațională sunt toți cercetătorii activi și inovatori în propriile lor domenii. arte liberale mici atmosfera de colegiu și seminarii Institute permit studenților acces larg la expertiza facultății. Pe măsură ce elevii studiază pentru gradele lor, membri ai facultăților provocare studenților pentru a găsi nu numai răspunsuri interesante, ci să formuleze și să pună întrebări interesante.

Abordarea ila la studii universitare de licență este interdisciplinar, oferind o examinare aprofundată a Japoniei, care facilitează cercetarea comparativă mai largă. echipa de academicieni și administratorii institutului toate înțeleg importanța atât contexte locale și globale, precum și împreună cu studenții, să se bazeze pe propriile lor experiențe de viață și de cercetare din întreaga lume. În lumea de astăzi, o educație internațională, experiența practică, rețelele globale, precum și competențe lingvistice vă va oferi un avantaj competitiv pentru a vă ajuta să reușească.

Taxele noastre de școlarizare sunt foarte competitive și toți studenții internaționali de intrare (deținători de viză de colegiu) vor fi luate în considerare pentru o reducere a taxelor de școlarizare. Doshisha oferă multe alte burse competitive pentru studenți.

În 2011, ne-am salutat primii noștri studenți și suntem siguri de a se extinde mai departe în viitor. clase ILA sunt unite de către elevi Doshisha de departamente din întreaga universitate, și schimb de studenți din rețeaua noastră mondială a universităților partenere.

La fel ca și orașul istoric și dinamic de la Kyoto, avem ochii axat pe lumea globalizată a viitorului cu picioarele noastre ferm plasate pe cunoașterea locală a tradițiilor.

Setarea de la Kyoto oferă o experiență culturală excepțională, care combină cele mai bune de tradiție, viața de noapte și oportunități dinamice de angajare în Japonia modernă. Doshisha primește solicitări pentru aproximativ 600 de locuri de muncă deschideri în fiecare an pentru studenții internaționali și 98% dintre absolvenții cu succes de locuri de muncă.

fapte cheie de la Universitatea Doshisha:

universitate privată înființată în 1875 14 facultăți și 16 școli absolvent 2.000 de membri ai facultăților 25.000 de studenți și 2.400 absolvenți
Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea BA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

BA

Ba în artele liberale

Campus Cu normă întreagă 4 anii April 2019 Japonia Kyoto

BA în Arte Liberale Programul de la ILA reprezinta o culme a abordărilor de clasă mondială la universitate educație de arte liberale. Institutul combina o atmosfera de arte liberale colegiu din America de Nord privat și o abordare educațională, cu accent pe construirea de parteneriate între studenți și profesori în clase mici, interactive de instruire în limba engleză. Elevii sunt provocați să își asume responsabilitatea pentru propria lor învățare, dezvoltarea unei alfabetizare critice prin citire intensivă, reflecție, scris și discuții. Membri ai facultatilor Institutului provocare elevii pentru a găsi nu numai răspunsuri interesante, ci să formuleze și să pună întrebări interesante. [+]

Ba în Arte Liberale

BA în Arte Liberale Programul de la ILA reprezinta o culme a abordărilor de clasă mondială la universitate educație de arte liberale. Institutul combina o atmosfera de arte liberale colegiu din America de Nord privat și o abordare educațională, cu accent pe construirea de parteneriate între studenți și profesori în clase mici, interactive de instruire în limba engleză. Elevii sunt provocați să își asume responsabilitatea pentru propria lor învățare, dezvoltarea unei alfabetizare critice prin citire intensivă, reflecție, scris și discuții. Membri ai facultatilor Institutului provocare elevii pentru a găsi nu numai răspunsuri interesante, ci să formuleze și să pună întrebări interesante.... [-]


Contactează

Doshisha University

Adresă, linia 1 Doshisha University, Kamigyo-ku
602-8580 Kyoto, Kyoto Prefecture, Japonia
website http://www.doshisha.ac.jp/
Telefon +81 75-251-3120